ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Ioan Muntean și Marin Iancu sunt cei doi deținuți politici care au făcut parte din delegația PSD la consultările de vineri cu președintele Iohannis pe tema Referendumului. Cei doi au fost închiși în perioada comunistă în penitenciarul de la AIUD și au stat față în față cu președintele Klaus Iohannis, în contextul scandalului privind trecutul fostului procuror general Augustin Lazăr.
 
Ei i-au propus lui Klaus Iohannis două întrebări pentru Referendumul pe justiție. Propunerile au fost prezentate în spațiul public de Eugen Nicolicea (PSD) și îl vizează pe actualul procuror general al României, Augustin Lazăr.

„E normal să se tolereze în funcții înalte de conducere foști torționari?”
 
„E normal ca la 30 de ani de la căderea regimului opresiv comunist foștii torționari să fie promovați în funcții gigantice de conducere?”, a prezentat Eugen Nicolicea propunerile celor doi.