Ioan Muntean și Marin Iancu sunt cei doi deținuți politici care au făcut parte din delegația PSD la consultările de vineri cu președintele Iohannis pe tema Referendumului. Cei doi au fost închiși în perioada comunistă în penitenciarul de la AIUD și au stat față în față cu președintele Klaus Iohannis, în contextul scandalului privind trecutul fostului procuror general Augustin Lazăr.
 
Ei i-au propus lui Klaus Iohannis două întrebări pentru Referendumul pe justiție. Propunerile au fost prezentate în spațiul public de Eugen Nicolicea (PSD) și îl vizează pe actualul procuror general al României, Augustin Lazăr.

„E normal să se tolereze în funcții înalte de conducere foști torționari?”
 
„E normal ca la 30 de ani de la căderea regimului opresiv comunist foștii torționari să fie promovați în funcții gigantice de conducere?”, a prezentat Eugen Nicolicea propunerile celor doi.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.