ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partenerii noștri din Timișoara ne oferă un articol din serie Remember Plandemia care dezbate o teorie controversată legată de testarea PCR:

Cu tatăl în domeniul militar din SUA și în managementul de proiecte publice împărtășindu-i de copilă că ”Asta se va întâmpla în cursul vieții tale, o schimbare radicală a absolut tot ceea ce am știut vreodată, așa încât trebuie să fii pregătită”, Celeste Solum ajungea la rândul ei să activeze printre altele în serviciul guvernamental în cadrul Federal Emergency Management Agency, renumita FEMA, dar mai ales să-și cultive ”abilitatea de a descifra unde și ce să caut pentru a obține anumite informații. Am pus la suflet ceea ce mi-a spus și am deprins multe îndeletniciri. Vreau ca toți cei care ne vizionează să vadă această informație pe care s-o deprindă, să aibă oportunitatea de a vedea cu ochii lor, de a accesa documentele, nu-i vorba de vreo opinie a mea sau să creadă că aș fi vreo lunatică. Cred în activismul care promovează activism și vă ofer instrumentele pentru a face asta.” Ex-medic pediatru, dentist dar activând și în sfera medicinei mediului, Solum a fost la finele lui 2020 în două rânduri invitata lui David Icke în expuneri video despre situația în derulare, cu dezvăluiri în exclusivitate la întrebările ”Vă însemnează testul?”, ”Ce e în vaccin?” Precum multe alte aspecte din criza în curs, așa cum procedează de peste 12 luni, Sporttim menționează în premieră și unicat în România și această temă, punctând dintre explicațiile nord-americancei în dialogul ei peste Atlantic pe davidicke.com, legătura către interviu fiind inserată mai jos.

Prezentându-se, Celeste Solum a mai semnalat că traiectoria sa existențială s-a înrâurit cumva firesc în lumina creșterii într-un cadru familial cuplat sferei militare – domeniu obișnuit și cu ”extragerea tehnologiei din antichitate”, iar astfel a și avut implicit acces la cunoașterea ”istoriei adevărate a lumii; căci și pe aceasta vor s-o schimbe, să nu mai fie cea adevărată.”

„Și-l simțeam că spune adevărul”, a mai rememorat despre tatăl său, care „s-a retras, scârbit fiind de corupția din sistem, și a devenit consultant privat.”

Solum s-a referit în inaugurarea expunerii la reuniunea ”Pionieri ai schimbării – Summit 2020”, reuniune din noiembrie 2020 a unor decidenți trasând și hotărând politici de transformare societală la nivel mondial, pe cale de incrementală implementare în flux continuu și care vizează o întreagă paletă de domenii, precum de exemplu biotehnologie, Internet of Things, poluarea aerului, sănătate publică, rasism sistemic, infrastructură, neuroștiință, 3DPrinting, biotehnologie, business, justiție și legislație, 5G, identitate digitală, bineînțeles și altele, reuniune precedând întâlnirea anuală a World Economic Forum (WEF) – Forumul Economic Mondial, tocmai derulată între 21 și 24 ianuarie 2021 și de pe urma căreia a rezultat și că „trebuie să aplicăm la fel și la nivel mondial: câtă vreme nu e toată lumea vaccinată, nimeni nu va fi în siguranță”, conform fondatorului și președintelui executiv al WEF, Klaus Schwab.

România a demarat procesul experimental fals poreclit ”vaccinare”, însă nu peste mult timp se va împlini deja un an de zile de la începerea așa-ziselor ”testări”, teste despre care Celeste Solum s-a referit fără echivoc în expunerea efectuată pe davidicke.com, semnalând că relevă aspectul în exclusivitate, în sensul că „Oricine, dar oricine a avut un test Covid, i s-a plasat un emițător magnetic.”

În continuare, a adus în discuție cele „trei conferințe care s-au organizat peste ani pe o fostă veche bază militară din Asilomar, de lângă Monterrey, în California, prima în 27 februarie 1975, în cadrul căreia s-a decis înfăptuirea modificării genetice a întregii vieți pe pământ, a plantelor, animalelor, oamenilor, conferință la care a fost reprezentat un singur organism de presă, The Rolling Stone Magazine, care titra apoi <Voi, idioților!> Cea de-a doua a avut loc în 2010 și s-a axat pe tematica geoingineriei, iar în cea de-a treia, din 2018, au introdus în cadru Inteligența Artificială.”

Iar apoi a accesat website-ul IBOL.org, și prin a înfățișa în expunerea sa video interfața portalului, IBOL.org introducând în cadru ”Consorțiul IBOL și cele mai noi proiecte – BIOSCAN”, precum și  ”Consorțiul pentru codul de bare al vieții: CBOL.” Celeste Solum a citat din prezentare: „Inițiativă internațională devotată dezvoltării de cod de bare ADN ca standard global pentru identificarea speciilor biologice.”

”International Barcode of Life” – codul de bare internațional al vieții, proprietate și operat de Fundația Rockefeller, are așadar în vedere decizia luată la acea primă conferință de la Asilomar din urmă cu aproape 46 de ani, și anume aceea de modificare genetică a întregii vieți pe pământ, la nivelul tuturor plantelor, animalelor, oamenilor. Însă nu doar metamorfozați biologic, dar și etichetați, însemnați, marcați. Adăugând că CBOL este și un program de cod de bare pentru computere în relația cu IBM.

Solum s-a referit în continuare la ”Convenția pentru Biodiversitate” susținută de ONU la lansarea sa online în 1996, subiect între timp retras din mediul www, cu ocazia căreia se specifica despre dislocarea de specii biologice modificate genetic, cu atenționarea din partea prezentatoarei expunerii la terminologia militară utilizată de inițiatori, cu trimitere la ”dislocare”.

A mai punctat drept evidențiere a majorelor transformări care au loc sub ochii noștri că „au restructurat lumina. Poți constata coloritul mai șters al unor plante, dar ceea ce vom vedea în curând va consta, din contră, într-o explozie de culori vii, precum se întâmpla la introducerea în scenă a organismelor modificate genetic. Astfel se va produce treptat o desenzitivizare a noastră, în a fi induși să acceptăm subliminal și subconștient restructurarea luminii, așa încât vom ajunge în timp să și uităm cum era cea normală. Va fi o schimbare care ne va destabiliza, va fi sintetizată și aceasta, dar va perturba și animalele, chiar și organismele monocelulare. Este vorba despre o incrementare în toate privințele, aceeași poveste, a introducerii încet, încet a noului normal generat tehnologic – greu de perceput. O fac eventual cei care urmăresc îndeaproape, iar asta nu le prea place, le-ar conveni ca lumea să tot rămână să se uite la mass-media. Sunt deja atâtea schimbări care ne influențează de la nivel atmosferic, iar aspectul magnetismului va fi un factor care va conta când vaccinul se va fi instalat în organism…”

Celeste Solum a continuat explicațiile prin a puncta că „nanoparticulele sunt de mărimea unui atom și în mod comparativ praful ar părea drept pământ, iar ei influențează și prin asta schimbarea magnetismului și a mișcării de rotație a atomilor în organism. Iar efectuarea testului Covid are un rol în asta…”

Închizând subiectul ”Illuminate Biodiversity”, a spus că ”nu este despre forțe ale binelui – ci ale răului, intenționând schimbarea planetei.”

Invitata intervievată de David Icke a accesat apoi website-ul National Institutes of Health, organism guvernamental al SUA, incluzând referințe genetice despre ”codul de bare al vieții”, BarCode of Life.

„Barcode of Life Data System” se prezintă în starea modificată a identificării formelor de viață pe pământ, Celeste Solum explicând că „istoric, viața a fost clasificată după sistemul liniar, în care un om era un om, un animal – animal, o plantă – plantă”. Referindu-se și la un exercițiu de simulare pandemic efectuat în 2018, nord-americanca a semnalat că „un comitet a lucrat timp de 10 ani la o nouă clasificare a vieții pe pământ și care se numește PhyloCode: International Code of PhyloGenic Nomenclature.”

 

Clasificare actualizată ce include noi forme de viață pe pământ precum cea hibrid, sintetică, drept demoni, spirite sau alte forme sintetice de viață, dar și extraterestre ori alte ”noi specii.” Implicit, la încheierea fostului ciclu de 12.000 de ani sub semnul teluricului, și intrarea de la solstițiul de iarnă din decembrie 2020 într-un ciclu al aerului, vaporos, s-a apelat și la trecerea la nivelul evenimentului de extincție al formei naturale de viață pe pământ, aspecte care potrivit prezentatoarei constau în documente clasificate până în urmă cu circa 3 ani.

Iar prin reclasificarea noilor forme de viață pe pământ, specia umană a fost plasată în rând cu artropodele, dinozaurii, păsările, „într-o mixare și potrivire, care n-are sens, dar se merge deliberat pe ideea ca nici o formă de viață să nu mai rămână pură. Să fie întinată absolut orice formă de viață. Și asta pentru că n-ar putea patenta din vechea lume, căci pot patenta numai o nouă formă de viață, iar de aceea ne schimbă, pentru a putea fi patentați.”

Celeste Solum a înfățișat și s-a referit în continuare la ”Terrestrial Health Animal Code” – cod de sănătate al animalelor terestre, incluzând așadar conform noii reclasificări și specia umană, un cod cadru obligatoriu la nivel mondial, sub forma a 1.500 de pagini, cu actualizări anuale în luna mai, și „considerând specia umană ca aparținând animalelor, conform ONU, care se ocupă de managementul vieții pe pământ. Există și un cod separat – acvatic, rezervat animalelor submarine, întrebarea fiind de ce le-au diferențiat…”

Invitata lui David Icke a atras în continuare atenția că la accesarea pe website a ”manualului terestru”, Terrestrial Manual, trimiterea a fost tocmai la ”teste” și ”vaccinuri”, sub titlul Manual de test diagnostic și vaccinuri pentru animale terestre.”

Tot în 1.500 pagini și lansat tot în 2005, de Halloween, și manualul ”Stamping Out”, echivalând cu depopularea totală și testat în Australia, adoptat fiind în SUA, „și bănuiesc că și în alte țări…” Ca parte a ONU, Manual despre procedurile de eradicare a bolilor prin depopulare totală” – plan existent de extincție a diferitelor specii. Și a mai făcut referire și la ”World Organisation for Animal Health.”

„Este o execuție a omenirii și a vieții pe pământ”, a mai spus Solum, punctând și subiectul vaccinării prin a semnala că ”medicul tău poate fi plătit pentru execuția ta. Codurile medicale au fost înnoite în ultimii un an, doi, și poți fi executat iar cineva plătit pentru execuția ta. De exemplu gazat ori înjunghiat cu un obiect ascuțit – seringă; o formă de execuție despre care ei știu, oamenii nu, iar prin a consimți vaccinarea, încuviințezi propria execuție.”

Celeste Solum a spus că proiectele nu mai sunt doar pe un raft sau în computer, ci la întrunirea anuală din ianuarie anul trecut a World Economic Forum liderii publici au fost declarați activi la stadiul operațional. Iar Covid este prima formă de instalare a noii vieți, nefiind un virus, ci o fuziune nano-sintetică bio-robotică, fuziune a vieții biologice cu cea robotică. Scopul este exterminarea biologică. Toți cei de la ONU știu de Agenda 21, Agenda 2030 – dar au devansat-o pentru 2025, și pot înfățișa documente militare care fac astfel referire la foștii oameni și noii oameni, iar până în 2025 toți foștii ar fi eradicați. Se aplică o inginerie în laborator, îmbunătățire și augmentare ca parte a matricii.”

„Ei ne percep precum vedem noi animalele”, a mai completat David Icke, Celeste Solum preluând ideea: Suntem turma, pe care nu o mai tolerează, nu mai are ce căuta dacă nu e de laborator. Se are în vedere ca foarte curând nimic să nu mai țină de natură, dar să fie generat în laborator. Și inducerea canibalismului, s-a comercializat mâncarea procesată, sunt gene umane în orez, în roșii, pentru ca noi să dezvoltăm deja anumite instincte, și se va trece la mâncarea sintetizată, iar când nu vom mai avea, acele instincte se vor manifesta, chiar la nivel de vecini, membri ai familiei.” Intervievata a semnalat că anumite aspecte pe cale de conturare erau oricum menționate de ceva vreme în spațiul public, exemplificând sub forma unui titlu dintr-o publicație, ”Codul de bare uman organizează societatea dar invadează intimitatea, libertățile civile”, din Daily News din 1 iunie 2012, dar și pomenind printre altele că bolile tropicale vor juca un rol în lupta spre final a binelui cu răul, dar în contextul Noii Ordini Mondiale.”

Celeste Solum a revenit apoi la aspectul că „toți cei care au efectuat testul anti-Covid-19 au fost astfel etichetați, marcați, însemnați magnetic”, înfățișând descrierea tehnologiilor ”Aldevron – prima care să descopere rapid anticorpi umani, folosind platforma OmniRat Ligand și instrumentul emițător de lumini Berkeley, și nu se încurcă, o spun clar, drept vector ca speciile invazive să fie eradicate.”

A citit în continuare pe marginea unui GEN Webinar al unui grup de la Genovac care vor prezenta studii de caz despre cum vor soluționa descoperirile de anticorpi și provocările legate de dezvoltare prin folosirea codului genetic al tehnologiei de imunizare în vaccinuri, și nu numai în cazul coronavirușilor, vor fi și alții, precum și sistemul optofluid Beacon de descoperire rapidă a anticorpilor împotriva varietății formelor semnalelor GPCR (receptori cuplați proteinei G – clasă majoră de receptori trans-membrană) a diferitelor specii animale.”

„Sistemul Beacon capturează în timp real un câmp intens de lumini și imagini fluorescente a fiecărei nanoparticule cu un optocip, privire de ansamblu a celulelor individuale în diferite momente în timp, pentru un profil amănunțit și bogat detaliat de amprentare a celulelor și clonelor. Noul sistem de nanoparticule sintetic-biologice cu noi fluorescențe care captează în timp real activitatea organică este pentru ei precum un Reality TV, vizualizarea fiind efectuat prin sistemul Beacon iar ei putând observa pe viu cum organismul tumefiat e preluat de o entitate sintetică. Există noi fluorescențe de detectare, după ce primele apăreau în anii 90 odată cu organismele modificate genetic. Sistemul Beacon îi ajută să vadă cum este invadat sintetic organismul. Despre nanoparticulele magnetice și țintele lor ADN umane, avem fiecare circa 20-30.000 de nanoparticule, momentan inactive, ci într-o capacitate senzorială. Acum câteva decenii, DARPA – braț tehnologic de dezvoltare al Pentagon, a intenționat aplicarea tehnologiei cip cu RFID în creier, dar după mai mulți ani s-a decis în favoarea celei cu gel, hidrogel sau Quantum Dot-ul lui Bill Gates.”

„Așa încât în cazul vaccinării înseamnă că se autoasamblează iar apoi asaltează organismul, 33 de clasificări de roboți – număr precis cu însemnătate celtică, fiecare cu o însemnătate diferită ca sarcină utilă descărcată în organismul uman. E scalabil, foarte flexibil, însemnând că poate ataca o celulă, un organ, întregul organism uman – dar pe de altă parte și dintr-o anumită țară sau de exemplu pe cei blonzi ori în funcție de crezuri religioase. Tu ai celulele roșii iar acest bio-sintetic vine și ce face?  Are funcții diferite  și se manifestă ca atare, de exemplu precum o clemă sau o pârghie ori într-un alt mod, toate asupra celulelor, până ce sunt înghițite de bio-sintetice. Și trece și de bariera sanguină neuronală, invadând la nivel cerebral. În orice caz, e un proces cumulativ la nivel biologic, odată introduse în organism, nu mai pot fi eliminate, e ceva ireversibil.”

„Imaginați-vă acest hidrogel aidoma unui balon care se tot umflă, se conturează, dar și cu rol de recoltare a fluidelor corpului. Implicit, celulele dispar iar el tot crește în organism, care se consumă, moarte biologică, doar o carcasă pentru forma sintetică. Îmi amintesc de apelul telefonic al unei tinere mame, după imunizarea fiicei sale Julie, în 1996, iar un an mai apoi micuța avea o cădere, necesita o intervenție chirurgicală, efectuată de Ben Carson (considerat între pionierii neurochirurgiei) – și candida ulterior la prezidențiale. Întrebat apoi ce a constatat, a mărturisit că <nu știu nici eu ce am găsit acolo, era precum un lipici care invadase complet creierul, iar apoi prin șira spinării în sistemul nervos>. Micuța deceda în 2003, era un caz semnalat și în Medical Journal… Organismul trece dintr-un corp lichid în unul semisolid, nu mai poți să trăiești. Dacă vedeai rapoartele medicale din prima săptămână de la Wuhan, pneumonie n-a fost, dar un asalt al nanoparticulelor asupra plămânilor – o coagulare, dar vor o coagulare a întregului sistem sanguin. Într-un fel sau altul…” Completată de David Icke, ”am observat ceea ce a remarcat o asistentă în ultimele 2-4 săptămâni, când a constatat această coagulare a sângelui la pacienți…”

„Și testele conțin, însă o doză mică, dar atunci când ești vaccinat, dozele sunt mai mari astfel încât să fii preluat de entitatea sintetică. De aceea se și pune accent pe mai multe doze, pentru a se asigura că ești preluat de entitatea sintetică. Însă chiar și dacă nu se întâmplă pe această cale, se întâmplă altfel, sub formă de aerosoli dar și prin apă, mâncare – aspect la care lucrează cercetători mexicani. De fapt și există imagini despre Hydrogel și Quantum Dot deja pe piața comercială, intră oricum în corp. Iar ultima formă ar putea fi masca de hidrogel, iar astfel vei inhala acele particule de hidrogel. Nici nu mai au însă nevoie, căci au găsit modalități pentru ca nanoparticulele să ajungă direct în creier, în multe instanțe hidrogelul poate penetra direct în zona cerebrală, fără a mai trebui să treacă prin organism, debilitare treptată a funcțiilor cognitive până la nivelul de legumă. Au dislocat aceste nanoparticule sintetic-biologice prin care pot transporta otravă, viruși, bacterie, fungi, iar conform documentației NASA despre o armă strategică binară pentru 2025, chiar și cu capabilități explozibile, doar o nanoparticulă dezvoltând o putere peste TNT, dar și cu ordine de execuție în funcție de frecvențe dar și de datele organice. De aceea o persoană poate acuza afecțiuni gastrointestinale, alta dureri de cap, căci frecvențele dictează care diferite sarcini să fie dislocate de la individ la individ, și tocmai pentru că e scalabil – datele și simptomele sunt diferite de la om la om.”

„Iar particulele nanomagnetice care ne atacă ADN-ul sunt amplificate de frecvențe. Așadar în primul rând suntem chimizați – și am și fost deja în felurite chipuri; în al doilea rând a apărut acest Covid ca introducere a unei arme anti-neuronale, atac asupra sistemului cerebral – ceea ce ține de accesul la divinitate, conștiință; iar în al treilea rând curentați cu frecvențe…” a enumerat Celeste Solum.

Codul magnetic de bare este prezent în existența umană. Vizată a avea parte de așa ceva și la nivel organic.

Celeste Solum prezintă The Celestial Reportaici. Iar înregistrarea video a prezentării de mai sus e disponibilă aici.

Parteneriat SportTim