ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul bodyguard al Prințesei Diana , Trevor Rees Jones, este acum șeful securității la AstraZeneca, după ce și-a construit o nouă viață de succes la un sfert de secol după ce a rămas singurul supraviețuitor al accidentului în care au murit prințesa și partenerul ei, Dodi Al-Fayed, scrie Daily Mail.

O scurtă biografie a lui Trevor Rees Jones:
 
31 august 1997 - Rees-Jones este pasager pe scaunul din față în accidentul în care își pierd viața prințesa Diana, Dodi Al-Fayed și șoferul său, Henri Paul. Își rupe toate oasele feței și suferă răni grave la piept. 

3 octombrie 1997 - Se întoarce în Marea Britanie pentru a-și continua tratamentul în cadrul NHS(Serviciul Național de Sănătate). 

Februarie (?) 1998 - Se întoarce să lucreze pentru șeful Harrods și tatăl lui Dodi, Mohammed Al-Fayed. 

19 mai - Rees-Jones demisionează de la Harrods și se mută în nordul Shropshire(o regiune din vestul Angliei), unde lucrează pentru o perioadă de timp într-un mic magazin de îmbrăcăminte sportivă de familie din Oswestry. 

2000 - Își publică cartea "The Bodyguard's Story": Diana, the Crash, and the Sole Survivor, în care își povestește cele întâmplate. 

2000 - 2002 - Lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite, oferind consultanță în domeniul securității. 

2002 - ianuarie 2011 - Desfășoară "diverse activități de consultanță", potrivit LinkedIn.  

15 februarie 2002: Se căsătorește cu Ann Scott, profesoară la Școala Belvidere din Shrewsbury.

2011 - 17 - Supraveghează securitatea pentru firma petrolieră texană Halliburton în Irak în timpul Războiului din Irak până în 2013, înainte de a-și asuma o serie de alte roluri în cadrul firmei. 

2017 - Se întoarce în Shropshire înainte de a-și începe actuala funcție de șef al securității globale la AstraZeneca.   

 (Trevor Rees Jones, în prezent)
 
Who is Princess Diana's bodyguard Trevor Rees-Jones and ...
 
Citiți mai multe detalii despre viața lui Trevor Rees Jones AICI