ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul comentator CNN, Marc Lamont Hill, în vârstă de 42 de ani, a suferit un atac de cord și a fost spitalizat cu tromboză venoasă profundă și cheaguri de sânge, scrie Gateway Pundit.

Hill l-a criticat pe jucătorul de baschet Jonathan Isaac de la Orlando Magic, pentru că a vorbit deschis despre decizia sa de a nu face vaccinul anticovid.

"Acest lucru pare inteligent pentru oamenii care nu cunosc lucrurile", a spus Hill criticându-l pe Isaac.


Miercuri, Marc Lamont Hill, complet vaccinat, a dezvăluit că a suferit un atac de cord și a avut o tromboză venoasă profundă care a provocat o embolie pulmonară.

"Sunt acasă și mă recuperez după o săptămână grea. După operația mea de succes am fost dus de la Urgențe, sâmbătă, după ce am suferit un atac de cord ușor. S-a dovedit că am avut TVP (tromboză venoasă profundă), care a provocat o embolie pulmonară. Cheagurile de sânge mi-au blocat aproape complet plămânii, împiedicând circulația sângelui către inimă. Medicii mi-au spus că am fost foarte norocoasă că nu am murit. Din fericire, am primit îngrijiri medicale EXCELENTE din partea echipei de la Temple University Hospital. Medicii mi-au evaluat cu exactitate starea mea și au îndepărtat cheagurile. Corpul meu este epuizat, dar nu aș putea fi mai recunoscător că sunt în viață și pe calea spre o recuperare completă. Vă rog să vă ascultați corpul. Dacă simțiți ceva în neregulă, mergeți la medic. Nu vă faceți griji că păreți o pacoste sau o ipohondră. MERGEȚI PUR ȘI SIMPLU. Mulțumesc tuturor celor care au ajutat sau s-au oferit să ajute în această perioadă terifiantă. Sunt binecuvântat cu prieteni extraordinari, cu o familie minunată și cu mult har și milă nemeritate." a declarat Hill pe contul său de Instagram.