ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat, marți seară, la Antena 3, că vor urma alte documente care probează faptul că DNA și SRI au înființat echipe mixte care au lucrat în dosare penale în așa fel încât să strângă cât mai multe informații cu privire la clasa politică din România.

„În perioada următoare vom discuta despre alte mandate care cuprind zeci de persoane și care se referă la o altă speță. Sunt absolut convins că în anul 2018 vor apărea lucruri extrem de grave care se referă la judecători ai câmpului tactic”, a dezvăluit Daniel Dragomir, potrivit site-ului antena3.ro

„Este o chestiune de săptămâni până vom avea liste cu judecători implicați direct în condamnarea și executarea unor oameni. Cred că există documente care vor duce la revizuirea unor dosare”, a mai spus fostul colonel SRI.

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir declara recent că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului, ținta fiind Călin Popescu Tăriceanu, într-un dosar deschis în 2013 și din care s-a desprins ulterior cauza Microsoft.