ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prietenul lui Ilie Balaci, Aurică Beldeanu, s-a simțit rău în timpul slujbei de pomenire a fostului internațional și a fost dus la Spitalul de Urgență Craiova, unde medicii l-au supus unor investigații.  Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima ar fi suferit un  preinfarct cu semiparează, anunță gsp.ro.

„Aurică Beldeanu a avut o stare de rău în biserică. A fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe conștient, stabil hemodinamic și respirator și în acest moment se află în curs de investigații. Doar ce a ajuns și nu vreau speculații pe tema asta. Într-o oră și jumătate o să fie finalizate investigațiile de rutină", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova.
 
Familia lui Ilie Balaci a decis ca trupul neînsuflețit să fie depus la stadionul din Craiova în după-amiaza zilei de luni, tocmai pentru ca toți cei care l-au iubit să-și poată lua rămas bun de ”Minunea Blondă”.

La ora 14:00, Mitropolitul Olteniei, Irineu Popa, a oficiat o slujbă la Biserica „Sf. Ilie”, acolo unde a fost depus sicriul încă de ieri.
Înmormântarea lui Ilie Balaci va avea loc marți, până la urmă, după ce inițial era programată pentru miercuri. Aceasta va avea loc în jurul prânzului la Cimitirul Sineasca din Craiova.