ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul medic al Casei Albe, reprezentantul Ronny Jackson (R-TX), a avertizat în acest weekend că demența lui Joe Biden va face ca oamenii să fie uciși și va duce America la război, scrie TheGatewayPundit.
 
În ultimul an, Biden a aruncat miliarde de dolari către națiunea coruptă a Ucrainei în lupta acesteia împotriva Rusiei. Președintele face presiuni pentru mai mult război cu puterea nucleară, în ciuda pericolului evident al unui armaghedon nuclear global.

La începutul acestei luni, Dr. Jackson a cerut Casei Albe să recunoască demența evidentă a lui Biden și să pună capăt mușamalizării stării de sănătate precare a lui Biden.

Mass-media mainstream continuă să ignore declinul mental evident al acestui președinte corupt.

The Conservative Brief și ProTrump News au raportat:

Fostul medic de la Casa Albă al fostului președinte Obama, în prezent republican din Texas, Ronny Jackson, trage un semnal de alarmă cu privire la posibilitatea unui al treilea război mondial. El a declarat că ceea ce el consideră a fi declinul cognitiv al președintelui Joe Biden, lucru pe care și alții l-au semnalat, aduce Statele Unite mai aproape de un „război total" cu Rusia.

„Este TERIFIANT pentru țara noastră că Biden este comandantul nostru. El nu știe unde se află jumătate din timp și în fiecare zi ne aduce mai aproape de un război total cu Rusia & China", a declarat reprezentantul.

„Declinul său cognitiv va face ca oamenii să fie UCIȘI!!!", a mai spus el.