ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a fost prins de iubită pe Tinder. Anunțul a fost făcut chiar de către Laura Ștefănuț pe un grup secret de pe Facebook, unde jurnalista a scris că între timp s-a despărțit de politician. Cei doi urmau să plece împreună în Belgia, alături de fetița lor în vârstă de doi ani, relatează Știripesurse.

Relația dintre Vlad Voiculescu și Laura Ștefănuț s-a destrămat în momentul în care aceasta a descoperit contul de Tinder al politicianului.

Jurnalista progresită a postat o fotografie cu contul fals al fostului său partener pe un grup privat de Facebook.
 
 
Fosta parteneră a lui Voiculescu a cerut oamenilor să raporteze contul cu identitate furată de Vlad Voiculescu.
 
„Dacă dați peste acest profil, puteți să îl raportați lejer ca fals. Este al partenerului meu, mă rog, acum fostul partener, Vlad Voiculescu, în prezent europarlamentar USR”, a scris Laura Ștefănuț, notează Realitatea Plus.

În postare, jurnalista a povestit că cei doi se pregăteau să plece împreună în Belgia, dar și că eurodeputatul a încercat să vină cu o scuză „ciudată”. I-ar fi spus partenerei că își făcuse contul doar ca să o urmărească pe ea, asta deși Laura Ștefănuț susține că nu are cont de Tinder. Cei doi au împreună și o fetiță.

În 2020, pe vremea când candida la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu și-a făcut campanie și pe Tinder, unde îi îndemna pe tineri să nu iubească doar în cuplu și să își arate și iubirea pentru oraș.
 
Gabriel Liiceanu afirma despre ministrul USR-ist, fiu de turnător la Securitate și actual europarlamentar: M-am îndrăgostit la un moment dat de cel care a fost ministrul Sănătății în guvernul tehnocrat. Mi se părea că e angelic și l-am băgat în edificiul meu afectiv. Indiferent că el știe sau nu. E un om minunat!”.