ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a anunțat conducerea Spitalului Polisano din Sibiu că își va da demisia, potrivit directorului medical al instituției, dr. Paul Jurgen Porr, citat de Turnul Sfatului.

„D-l doctor Costache a ales să-și continue activitatea în alt spital, raportul de muncă pe care îl va avea cu noi se va încheia de la 1 mai”, a declarat dr. Paul Jurgen Porr pentru Turnul Sfatului. Potrivit acestuia, proiectele pe care spitalul le avea în desfășurare în domeniul chirurgiei cardiovasculare vor fi continuate cu alți medici.

Pe de altă parte, afaceristul Mihai Miron, deținătorul Spitalului privat „Sfântul Constantin” din Brașov, a anunțat în presa locală că dr. Victor Costache va profesa în această unitate medicală. 

„De luna viitoare, chirurgul Victor Costache va avea un contract individual de muncă în spital”, a declarat Mihai Miron, deținătorul Spitalului privat „Sfântul Constantin”, pentru Brașov TV.