ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul ministru al Afacerilor Interne și al Comunicațiilor din Japonia și-a cerut scuze public pentru decesele și vătămările survenite în rândul populației vaccinate anticovid.

Pe 31 mai, mii de oameni s-au adunat la Tokyo, în Japonia, pentru a participa la ceea ce organizatorii au prezentat ca fiind „cel mai mare protest din lume împotriva Organizației Mondiale a Sănătății (OMS)”.

În special, Kazuhiro Haraguchi, fost ministru al Afacerilor Interne și al Comunicațiilor din Japonia și actual membru al Camerei Reprezentanților, a ținut un discurs entuziast, care a fost bine primit de audiență, cerându-și scuze pentru modul în care guvernul japonez a gestionat lansarea „vaccinului” COVID-19 și exprimându-și durerea pentru cei care au sucombat în urma deceselor legate de „vaccin”.

„Îmi cer scuze față de voi toți. Atât de mulți au murit, și nu ar fi trebuit să moară", a declarat el.

Haraguchi a adăugat:

„Când călătoresc în diferite zone, îi văd pe cei care nu pot sta în picioare, nu pot merge, nu pot merge la școală, nu pot merge la serviciu. Am fi putut preveni aceste urmări să se întâmple, dar nu am făcut-o.”
 

Japan's Former Minister for Internal Affairs and Communications Apologizes During Today's Massive Protest Against the WHO by Aussie17

"I apologize to all of you. So many have died, and they shouldn’t have"

Read on Substack

Mergând și mai departe, Haraguchi și-a îndemnat cu îndrăzneală audiența să „răstoarne actualul guvern”, îndemn care a fost întâmpinat cu aplauze răsunătoare.

Audierea s-a încheiat prin îndemnarea parlamentarilor să aprofundeze în continuare corelația dintre „vaccinurile” experimentale COVID-19 și numărul excesiv de decese.

„Să învingem aceste forțe demonice”, a îndemnat Haraguchi, făcând apel la responsabilitate guvernamentală și instituțională.

Haraguchi a dezvăluit detalii personale despre propriile sale lupte după „vaccinare”. În primul rând, el a declarat că a contractat o formă de cancer care evoluează rapid.
 
Cancer după vaccin?

„Anul trecut, pe vremea asta, nu aveam nici sprâncene, nici păr. Două din cele trei presupuse vaccinuri pe care le-am primit erau loturi letale", a divulgat el.
 
Diagnosticul de cancer al lui Haraguchi i-a provocat pierderea părului în mod semnificativ, ceea ce l-a determinat să poarte o perucă. Rememorând un incident în care aspectul său a devenit un punct de distragere a atenției în Dieta japoneză, sau Legislativul național al Japoniei, Haraguchi a descris cum un adversar politic se lega de peruca sa în loc să discute chestiuni guvernamentale.

În special, Haraguchi a criticat interzicerea de către Japonia a Ivermectinei, un medicament de producție internă dezvoltat de medicul japonez Satoshi Omura, despre care Haraguchi susține că ar fi putut juca un rol decisiv în combaterea COVID-19. În schimb, guvernul japonez a interzis medicamentul, într-o măsură despre care Haraguchi a sugerat că s-a datorat unor interese economice.

„De ce? Pentru că acestea (medicamentele cu ivermectină) sunt ieftine. Nu îl vor pentru că va interfera cu vânzările de vaccinuri", a postat el, atrăgând din nou aplauze puternice din partea ascultătorilor săi.

De asemenea, în Filipine, țară vecină, a avut loc o discuție intensă în Camera Reprezentanților cu privire la creșterea alarmantă a peste 290.000 de decese în exces din cauza „vaccinurilor” COVID-19.