ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul patron al unui club de tradiție din Liga 1 și al unui celebru ziar de sport a murit pe 20 martie. Nicolae Bara avea doar 68 de ani, anunță romaniatv.net, potrivit ȘtiriPeSurse și a fost investitor la UTA în perioada 2006-2008.

Fostul președinte al UTA intenționa de curând să revină în fotbal, tot la clubul arădean.
 
Nicolae Bara a fost cel care a pus bazele postului de radio „Sport Total FM”, în anul 2007. Pe lângă implicarea sa activă în cadrul clubului de fotbal din Arad, s-a aflat și la conducerea publicației de profil Sport Total (redactor-șef Marius Mitran), din 2005, până în 2007, dar și a publicației Ziarul, care avea sediul în complexul Frigotehnica din Șoseaua Torentului (zona Pantelimon), amintește ProSport.
 
Bara a fost și membru în parlamentul României alături de Traian Băsescu și PDL în legislatura 2004-2008, scrie GSP.ro. Fostul parlamentar român locuia la Viena, dar în ultima vreme au fost mai multe momente în care părea posibilă o revenire alături de clubul pe care l-a iubit foarte mult, scrie DigiSport.
 
„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun, de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun”, a fost mesajul prin care Traian Constantin Igaș, fost partener de afaceri, a anunțat moartea subită a lui Nicolae Bara.
 
Bara s-a retras în 2010 din lumea fotbalului și a părăsit România pentru Viena alături de soție și de fiica sa, Nicolae Bara ar fi lăsat drepturile federative ale grupării arădene (siglă, nume, culori) asociației Suporter Club UTA. Carmencita Constantin, actualul președinte al FR de Gimnastică, este sora lui Nicolae Bara, mai scrie ProSport.