ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul prim-ministru al Israelului, Naftali Bennett, îmbrăcat în tricou ca Zelensky dar pe negru, a izbucnit la adresa unui prezentator al postului Sky News care l-a întrebat despre suferințele la care ar putea fi supuși civilii din Gaza ca parte a răspunsului Israelului la atacul mortal al Hamas din weekend.
 
Prezentatorul Sky News, Kamali Melbourne, i-a adresat următoarea întrebare fostului premier: "Cum rămâne cu bebelușii din incubatoarele din Gaza, al căror suport vital a fost oprit pentru că israelienii au tăiat curentul"

"Vorbești serios - continui să mă întrebi despre civilii palestinieni? Ce este în neregulă cu tine? Nu ai văzut ce s-a întâmplat? Ne luptăm cu naziștii", a declarat Naftali Bennett.

"Noi nu îi vizăm", a spus Bennett despre civilii din Gaza. "Dacă vreți să veniți și să le aduceți electricitate, eu nu am de gând să le dau electricitate dușmanilor mei".
 
 
Kamali Melbourne, prezentatorul Sky News, l-a întrerupt pe Bennett, spunându-i: "Acesta este programul meu și eu pun întrebările".

"Da, dar aceasta este țara mea", a răspuns Bennett, arătând cu degetul spre cameră și vorbind peste Melbourne.

"Am distins deja diferența dintre Hamas -" Melbourne a insistat.

"Să vă fie rușine", a ripostat Bennett, acuzându-l pe jurnalist că încearcă să "gireze o narațiune" favorabilă palestinienilor.

Israelul a tăiat aprovizionarea  cu electricitate, alimente, apă, combustibil și medicamente - către Gaza.

Oficialii militari israelieni au declarat că o contraofensivă terestră împotriva Gaza, unul dintre cele mai dens populate locuri din lume, este iminentă.