ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un cunoscut redactor în lumea jurnalistică a decedat la doar 49 de ani, la câteva ore după ce a făcut rapelul anticovid. Carlos Tejada a fost redactorul șef adjunct pentru Asia la New York Times și editor la Wall Street Journal. transmite The Covid Blog.

Fiind un jurnalist internațional care călătorea frecvent, Tejada a trebuit să aleagă între a-și da demisia sau a primi vaccinul anticovid. El a ales cea de-a doua variantă. Tejada a postat o fotografie pe Instagram pe 5 iulie, ținând în mână certificatul de vaccinare în timp ce primea rapelul.

"And our privilege gives us access to vaccines, like the J&J jab Nora and I got just this morning. I’m thankful for the scientists and the medical professionals who defended us against Covid, and for being able to protect my family.”

"Iar privilegiul nostru ne oferă acces la vaccinuri, cum ar fi vaccinul J&J pe care eu și Nora l-am primit-o în această dimineață. Sunt recunoscător pentru oamenii de știință și profesioniștii din domeniul medical care ne-au apărat împotriva Covid și pentru că am putut să-mi protejez familia."

El și soția sa au primit în acea zi, în Wichita, Kansas, vaccinul Johnson & Johnson "one and done". Se pare că domnul Tejada nu a suferit efecte adverse imediate în urma injecției, sau pur și simplu nu a vorbit public despre asta. Și apoi a venit rapelul.

Tejada și-a postat ultima actualizare pe Instagram la 17 decembrie,  atunci când a făcut rapelul cu vaccinul Moderna. Jurnalistul a pus în legendă fotografia cu o glumă despre Omicron. 
 
 
 

Într-un act de loialitate față de serul experimental, poate cel mai important, Tejada a completat niște hârtii pe care nici măcar nu le-a putut citi, deoarece erau scrise în coreeană.

Soția jurnalistului,  Nora, s-a conectat la contul său de Twitter la ora 12:58 pe 18 decembrie. "Carlos a decedat noaptea trecută în urma unui atac de cord", a scris ea. El a murit la doar câteva ore după vaccin
  
 



The New York Times, fosta companeie unde lucra Tejada, a scris despre moartea sa pe 22 decembrie. Bineînțeles, articolul respectiv a omis complet faptul că jurnalistul a avut un atac de cord și a murit la doar câteva ore după vaccinul de "rapel" Moderna.