ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, a fost din nou diagnosticat cu cancer după ce vreme de mai mulți ani s-a luptat cu teribila maladie, relatează RomâniaTV.

Mircea Sandu, diagnosticat a patra oară cu cancer. Prima dată a învins această boală în 2009, când a avut cancer la ficat, iar acum trei ani a scăpat de cancer la plămâni.
 
După ce a câștigat de două ori lupta cu teribila boală, Mircea Sandu a fost diagnosticat în 2022 și cu cancer la prostată. „Trebuie să o rezolv și p-asta! Nu mă doboară pe mine un cancer”, a precizat, în octombrie 2022, cel poreclit „Nașu'”.

În vârstă de 70 de ani, fostul șef al FRF ar fi revenit în România și deja ar fi început terapia, după ce medicii i-ar fi depistat o nouă tumoare, scrie Cancan. Mircea Sandu este slăbit, dar înfruntă cu demnitate boala , sprijinir de soția lui, Lise, mai scrie RomâniaTV.