ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Unul dintre cei mai renumiți fotbaliști ai țării, Victor Pițurcă, a făcut o declarație plină de compasiune vizavi de starea în care se află România în ultima perioadă, acuzându-l pe Klaus Iohannis de nepăsare, potrivit ziare.com.
 
Mai mult, el a subliniat faptul că prețurile crescute și nivelul de subzistență la care au ajuns anumite categorii sociale sunt lucruri alarmante. 

Fostul selecționer al echipeni naționale a adus în discuție și prețurile mari la alimentele de calitate proasă, care sunt acum pe piața românească, comparându-le cu cele din străinătate. 

„Pe România trage toată lumea! În România, în momentul de față sunt aduse fructele, legumele, carnea de cea mai joasă calitate. Și prețurile sunt la fel de mari ca în Franța. Dacă ar fi să comparăm cu prețurile în Spania, Italia, Franța sunt magazine mult mai ieftine ca în România. Sunt foarte îngrijorat. A apărut chestia asta, că ne-am vândut țara. Sunt total de acord. Ce se întâmplă în țara noastră…

Pe țara asta trag toți! Americani, nemți, francezi, englezi… Ne-au luat tot! Am dat tot! Nu știu ce mai avem noi. În țara asta atât de bogată, în care oamenii ar trebui să fie fericiți, am ajuns ca pensionarii să nu-și mai poată plăti energia, gazele și așa mai departe. Nu pot mânca o pâine, o lubeniță, cum spunem noi în Oltenia, pentru că piețele sunt acaparate de anumite persoane și vin produse de un leu care sunt vândute cu 8, 9, 10 lei. 

În ultimii ani nu am avut un om politic interesat de oameni. Ei nu înțeleg că sunt aleși, votați ca să aibă grijă de acei oameni.Îi doare undeva de oameni! Nu-i interesează. Chiar nu-i interesează.

Vine președintele și spune ‘pregătiți-vă, pregătiți-vă că va fi rău!’ Păi, domnule președinte, oamenii te-au pus acolo ca să nu fie rău. Dumneata nu vorbi și ne spune că va fi rău, că știm cu toții lucrurile astea, ci fă ceva ca să nu ne fie rău!”, a spus Victor Pițurcă, la emisiunea „TARE DE TOT”.
 
VIDEO: