ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
De data aceastam fostul vicepreședinte și director științific al Pfizer, dr. Michael Yeadon, se adresează organizației „America’s Frontline Doctors”  referindu-se la extinderea implementării Pașaportului Verde, context în care a afirmat: „Așa arată Israelul acum, așa va arăta și Marea Britanie în doar câteva săptămâni”, informează AmericasFrontlineDoctors.org.

Mesajul său continuă:

„Cei care credeți că pașapoartele de vaccinare sunt bune sau cel puțin acceptabile, mă adresez vouă: 

Dacă ați fost persoane vulnerabile și v-ați vaccinat înseamnă că sunteți protejați. Nu aveți nevoie să știți care este statutul imunitar al altora. Atenție, chiar dacă s-au vaccinat, asta nu garantează că nu pot purta nici o particulă de virus, pe care să vi-o doneze. Deci nu vă ajută sau nu vă face să fiți mai în siguranță dacă știți că tot restul lumii s-a vaccinat. 
 
Dacă ați refuzat vaccinarea, de exemplu, pentru că nu sunteți predispuși la riscuri din partea virusului - tinerii sunt supuși unui risc mai mare de a face gripă decât Covid - la fel, nu aveți nevoie să cunoașteți statutul imunitar al nimănui. 

Vaccinarea îi protejează pe cei care au nevoie de ea. Pașapoartele de vaccinare nu protejează pe nimeni.

Dar pașaportul de vaccinare le este util stăpânitorilor noștri. Va fi prima bază de date a lumii cu format comun, operabilă de oriunde, din Bolton până în Bogota, care conține ID-ul d-voastră digital unic și un indicator editabil al stării d-voastră de sănătate (în primă fază, privitor la statul de vaccinare).

Cei care controlează acea bază de dată și orice algoritm care decide ce permite și ce refuză acesta dețin un control absolut totalitar asupra fiecărui aspect al vieții d-voastră. 

Imaginați-vă un viitor în care, pentru a intra pe un teren de sport sau într-un muzeu, vi se va cere un pașaport de vaccinare valid. Pașaport invalid, nu intrați. 

Acum imaginați-vă că regulile sunt înăsprite (chiar vor fi). Acum nu mai puteți intra în mall-uri sau hoteluri fără un pașaport de vaccinare valid.

Mai departe? Sigur, de ce nu? Algoritmul este modificat și nu mai puteți intra în magazinele mari sau în nici un mijloc de transport în comun. 

Un pas tiranic ar fi o modificare Visa/MasterCard care să vă ceară un pașaport de vaccinare valid ÎNAINTE ca un aparat POS să se deschidă pentru o tranzacție de cumpărare. 

Într-un astfel de scenariu, nu vă puteți cumpăra nicio sticlă de apă. Sau benzină. Nimic. 

Bip! Pașaportul d-voastră de vaccinare vă solicită să vă prezentați pentru ultimul vaccin. Dacă nu, pașaportul vă expiră. Credeți că aveți de ales?

Bip! Vi se amintește să vă aduceți la vaccinare și nepotul, căci mama lui nu l-a dus. Dacă nu, pașaportul d-voastră devine invalid, la fel ca și pașaportul mamei. Încă mai credeți că veți avea de ales?

Faptul că pot da exemple atât de ușor trebuie să vă facă să înțelegeți că potențialul unui control totalitar complet al întregii populații, pentru totdeauna, se află la baza acestui viitor mai-mult-decât-orwellian.

Nu este speculativ. Ni se spune că acest sistem urmează să fie implementat. Veți fi constrânși să vă vaccinați sau veți fi marginalizați rapid. 

Odată ce sunteți vaccinați, libertățile limitate care vi se permit vă pot fi retrase în orice moment. 

Nu fiți atât de naivi încât să credeți că „nimeni nu poate fi atât de rău”. Vedeți numeroasele exemple din secolul trecut. Există o mulțime de oameni răi și singura diferență aici este DIMENSIUNEA și natura ireversibilă a răului. 

Acum că ați văzut ce se poate face atât de simplu pentru a prelua controlul complet al întregii societăți, TREBUIE SĂ VĂ OPUNEȚI și să găsiți modalități de a preveni implementarea unui sistem pentru un pașaport de vaccinare. 

În final, pe cei care spun că toate acestea sunt o serie de erori nefericite și incompetente îi rog să urmărească acest documentar. Cu mult înainte de a ajunge la sfârșit, veți realiza, cum am făcut-o și eu, cu o groază crescândă, că asta nu este deloc incompetență. S-au făcut repetiții pentru asta, iar exerciții precum acesta au fost simulate ani de zile, dacă nu chiar decenii. Poate vă va face să vă schimbați părerea legat de originile acestui dezastru și ale acestor nelegiuiri. 

Dar vă rog un lucru: nu spuneți că nu ați fost avertizați”, a atras atenția fostul vicepreședinte și director științific al companiei Pfizer, dr. Michael Yeadon.