ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Michael Yeadon este fostul vicepreședinte și cercetător șef pentru alergii și boli respiratorii la Pfizer. El a făcut parte din industria farmaceutică timp de trei decenii. Mai mult, Yeadon are un doctorat în farmacologie respiratorie și diplome în biochimie și toxicologie.

El a fost invitat la conferința "Stop the Shot" și a vorbit despre vaccin. Potrivit acestuia, femeile aflate la vârsta fertilă ar trebui să evite să primească vaccinul anticovid.

Iată ce a spus fostul vicepreședinte al Pfizer despre vaccinurile COVID-19:

„De ce nu administrăm niciodată medicamente experimentale femeilor însărcinate”

Cetățeanul britanic și-a explicat primul punct ca fiind "atât de evident" încât toți pot fi de acord. "Noi nu dăm niciodată, niciodată, medicamente experimentale femeilor însărcinate. De ce nu facem acest lucru?"

El a continuat să explice cum, în urmă cu 60 de ani, "femeile au fost expuse la un nou produs pentru grețurile matinale, numit talidomidă, iar acesta a dus la cel puțin 10.000 de malformații la naștere".

Studiile efectuate înainte de lansarea sa la acea vreme nu au fost capabile să identifice "talidomida ca toxină în uter". Această tragedie, a explicat el, i-a învățat pe oamenii de știință că "bebelușii nu sunt în siguranță și protejați în interiorul uterului, ceea ce credeam noi. Dar, de fapt, ei sunt un miracol al dezvoltării minuscule. Etape critice, mai ales în stadiile incipiente, în care, dacă se intervine cu substanțe biochimice sau altceva, pot schimba iremediabil cursul dezvoltării acelui copil".

"Niciodată și niciodată nu trebuie să dai medicamente, produse medicamentoase, testate inadecvat, unei femei însărcinate", a subliniat el. "Și exact asta este ceea ce se întâmplă. Guvernul nostru îndeamnă femeile însărcinate, și femeile aflate la vârsta fertilă, să se vaccineze. Și le spun că sunt sigure. Și asta este o minciună, deoarece aceste studii pur și simplu nu au fost făcute."

"Deci, iată-ne aici. Au fost potențial sute de milioane de femei cu potențial fertil [injectate] cu produse care nu au fost testate în ceea ce privește impactul asupra fertilizării și dezvoltării copilului.

"Este destul de rău pentru că ceea ce îmi spune este că există nepăsare. Nimănui nu-i pasă. Autorităților nu le pasă de ceea ce se întâmplă", a spus el.

Dar, la o privire mai atentă, Yeadon a spus că, având în vedere alte două studii, situația pare "mult mai gravă", datorită dovezilor privind efectele dăunătoare reale asupra fertilității.

Un studiu Pfizer pe șobolani relevă o concentrație de cel puțin 20 de ori mai mare a vaccinului în ovare

Yeadon a discutat despre modul în care un studiu obținut de la agenția japoneză pentru medicamente datorită unei cereri de libertate de informare a dezvăluit "modul în care substanțele vaccinului sunt împrăștiate în corpul" șobolanilor în timp.

"Ceea ce am descoperit este că vaccinul nu se distribuie pur și simplu prin corp și apoi se „spală” din nou, ceea ce s-a sperat. Acesta se concentrează în ovarele șobolanilor și se concentrează de cel puțin 20 de ori mai mult decât în alte țesuturi de fond, cum ar fi mușchii", a raportat el.