ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aaron Rodgers a apărut vineri în emisiunea „The Pat McAfee Show” și a explicat pe larg motivele pentru care nu s-a vaccinat, afirmând că nu a mințit atunci când le-a spus unor reporteri, în august, că este imunizat. Fundașul a vorbit despre tratamentele homeopatice pe care le-a primit și despre studiile pe care le-a prezentat medicilor de la NFL, potrivit Fox News.
 
Luni, revista People a relatat că cel mai valoros jucător din 2020 al NFL este nemulțumit de criticile pe care le-a primit ulterior.
 
Rodgers „simte că el doar și-a expus punctul de vedere, iar acum este lapidat pentru asta”, a declarat o sursă pentru People.

„Știa că unii oameni nu vor fi de acord cu el, dar nu știa că se va declanșa așa o furtună asupra lui. Oameni pe care el îi credea prieteni se întorc împotriva lui.”

„Este supărat. Este foarte întristat de reacțiile pe care le-a primit.”
 
În cadrul interviului, Rodgers s-a arătat nemulțumit de criticile primite din partea jurnaliștilor NFL și a spus că ar fi oferit explicații dacă cineva i-ar fi cerut să clarifice ce a vrut să spună când a afirmat că este imunizat. În plus, el a declarat că este alergic la unele dintre ingredientele din vaccinurile Pfizer și Moderna și a ales să nu facă vaccinul Johnson & Johnson din cauza efectelor secundare ale acestuia.
 
„Nu sunt antivaccinist sau un adept al teoriei pământului plat. (...) Am o alergie la un ingredient din vaccinurile cu ARNm. Am găsit un protocol de imunizare pe termen lung pentru a mă proteja și sunt foarte mândru de cercetările care au dus la asta”, a adăugat starul de la Packers.
 
Rodgers a menționat, printre altele, îngrijorări legate de riscul de infertilitate în urma vaccinării. A precizat și că cei de la Packers știau care este statutul său vaccinal. El s-a plâns și de protocoalele impuse jucătorilor.
 
Unele reguli, după părerea mea, nu se bazează deloc pe știință. Se încearcă pur și simplu expunerea și umilirea oamenilor, de exemplu, prin obligativitatea de a purta mască pe podium, când toate persoanele din sală sunt vaccinate și poartă mască - nu are nicio logică, din punctul meu de vedere", a spus Rodgers. „Dacă te-ai vaccinat pentru a te proteja de un virus pe care eu nu îl am ca individ nevaccinat, atunci de ce ești îngrijorat de ceva ce ți-aș putea transmite eu?”
 
„Am respectat întocmai fiecare protocol în parte - mai puțin cel pe care tocmai l-am amintit, pentru că, de fapt, nu are nicio logică pentru mine. Rutina mea zilnică este cea a unei persoane nevaccinate.
 
Rodgers a spus că a vorbit și cu Joe Rogan despre tratamente alternative, inclusiv ivermectina, și l-a numit prieten. 

În plus, Rodgers l-a invocat pe Martin Luther King Jr.:
 
„Ca o paranteză, marele Martin Luther King a spus: "Aveți obligația morală de a vă opune regulilor nedrepte și regulilor care nu au nicio logică". Din punctul meu de vedere, toate acestea nu au nicio logică. Mă testez în fiecare zi. În fiecare zi”, a declarat Rodgers.
 
Rodgers este acum anchetat de NFL, pentru a se stabili dacă a încălcat protocoalele ligii și riscă să fie amendat, cel puțin, potrivit Fox News.