ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alexandru Răuță, mijlocașul lui Dinamo, a fost luat cu ambulanța chiar de pe gazon. Fotbalistul, în vârstă de 29 de ani, s-a prăbușit în minutul 36 al meciului, acuzând probleme de respirație. Totul s-a petrecut brusc, întrucât, la începutul partidei dintre Dinamo și Rapid, Răuță părea în formă, fiind chiar aproape să marcheze, potrivit ProSport.
 

 
„A avut o stare febrilă, i-au făcut un EKG normal. Ne gândeam să nu fie ceva cardiac. S-a făcut și un test Covid-19 în salvare. A fost negativ. Asta au spus medicii. Acum l-au dus la Floreasca. Avea probleme respiratorii. Era bine, conștient. I s-a pus o perfuzie, era ok. Doar că nu știm cauza febrei”, a declarat Iuliu Mureșan, directorul Dinamo.
 
„Min. 37. Răuță, jucătorul lui Dinamo a căzut pe teren fără să fie atacat sau lovit, iar ambulanța a pătruns pe suprafața de joc pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Medicii i-au pus masca de oxigen”, scrie rezumatul ProSport.
 

 VIDEO: