ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Spitalul Filantropia a încheiat cu fast Săptămâna mondială a alăptării cu un workshop pro-alăptare și prin vernisarea unei expoziții fotografice despre alăptare. Fotografa Cristina Nichituș Roncea a dăruit Spitalului Filantropia 50 de fotografii din cadrul proiectului „Alăptarea e Iubire”, pentru expoziția manifestării, intitulată „Din dragoste pentru cei mici”.
 
Evenimentul a fost realizat cu ajutorul Asociatiei Consultanților în Alăptare din România, al Asociației Unu și Unu și al Photography Studio - Kids & Family iar invitatul surpriză care și-a împărtășit experiența sa în privința alăptării a fost prezentatoarea TV Ioana Maria Moldovan.
 
Expoziția de fotografii cu mămici alăptând în portul național, realizate la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti, devine permanentă pe simezele Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti, pentru a servi drept exemplu tinerelor mame. Conform studiilor internaționale, sporește chiar și inteligența copiilor. Dar de la Dumnezeu!