Spitalul Filantropia a încheiat cu fast Săptămâna mondială a alăptării cu un workshop pro-alăptare și prin vernisarea unei expoziții fotografice despre alăptare. Fotografa Cristina Nichituș Roncea a dăruit Spitalului Filantropia 50 de fotografii din cadrul proiectului „Alăptarea e Iubire”, pentru expoziția manifestării, intitulată „Din dragoste pentru cei mici”.
 
Evenimentul a fost realizat cu ajutorul Asociatiei Consultanților în Alăptare din România, al Asociației Unu și Unu și al Photography Studio - Kids & Family iar invitatul surpriză care și-a împărtășit experiența sa în privința alăptării a fost prezentatoarea TV Ioana Maria Moldovan.
 
Expoziția de fotografii cu mămici alăptând în portul național, realizate la Muzeul Național al Satului Dimitrie Gusti, devine permanentă pe simezele Spitalului Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti, pentru a servi drept exemplu tinerelor mame. Conform studiilor internaționale, sporește chiar și inteligența copiilor. Dar de la Dumnezeu!

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews