ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un fost senator al statului american Pennsylvania a plătit panouri publicitare pe marginea drumurilor cu mesajul că Joe Biden „face ca talibanii să fie măreți din nou!” (Making the Taliban Great Again), relevă InfoWars.com.
 
Lozinca este o reinventare a sloganului de campanie a fostului președinte, Donald Trump, care îndemna să „facem America măreață din nou” (Make America Great Again!). Afișul a fost conceput și plătit de un om din partidul lui Trump, republicanul Scott Wagner. Caricatura îl înfățișează pe actualul președinte, Joe Biden, care a ordonat o rușinoasă retragere a trupelor americane din Afganistan, îmbrăcat ca un insurgent taliban care ține în mână un lansator de rachete și poartă un turban. Un fel de a-i face pe talibani măreți sau de a-l înfățișa pe Biden jalnic? Este de fapt o învinovățire ironică a președintelui „democraților” americani pentru dezastrul din Afganistan. După retragerea armatei americane, ordonată de Biden, talibanii au cucerit rapid zonele controlate de guvernul afgan aliat al SUA, ajungând „măreți din nou” peste întregul stat din orientul mijlociu.
 
Iată o relatare a televiziunii ABC 27 potrivit căreia republicanul Scott Wagner instalează încă 15 panouri batjocoritoare la adresa „democratului” Joe Biden de-a lungul și de-a latul statului Pennsylvanya, dominat de republicani. VIDEO: