ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De pe pagina de Facebook a PNL Vrancea a aflăm cum s-a desfășurat ședința de partid prin care Mihai Sorin Opriș a fost reales „la al paișpelea congres” pentru încă un mandat de președinte al filialei Odobești. Dar cine privește impasibil de pe perete la soborul activiștilor din „orașul viilor domnești”? Stai în loc și te crucești! E tocmai conducătorul suprem al partidului - pardon, al republicii! -, tovarășul Nicolae Iohanescu! Așteptăm cu interes ziua în care îl vom regăsi cu stea în frunte pe prima pagină a abecedarelor și, după pofta inimii sale, chiar a manualelor de educație sexuală - cu toate că-i sterp și lipsit de urmași. Sau tocmai de aceea!

ACTUALIZARE: După ce lumea a început să facă ironii pe seama „portretului cu diktatorul din cui”,  PNL Vrancea și-a șters majoritatea fotografiilor din postarea referitoare la ședința realegerii șefului filialei, inclusiv pe cea care ilustrează acest articol. Dar să nu credeți că Iohanescu ar fi dispărut de pe perete - poate doar să-i fi instalat vreo candelă între timp! Ca să vă convingeți, urmăriți filmarea evenimentului (min 1:58) ale cărui fotografii au dispărut de pe Facebook.