ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce la începutul campaniei de vaccinare, dozele erau trimise ba cu mașina de înghețată, ba în cutii de pizza, un nou prag al imbecilității a fost atins: un centru de vaccinare din Vama Veche e dotat cu frigider de Coca-Cola. Se pare că nu vaccinurile sunt depozitate la „room service”, ci recompensa primită după vaccinare - sticle de apă plată. În frigiderul din spate nu se poate observa conținutul, dar cum „clientul” are halbe de bere pe tricou, probabil va primi și ceva de mâncare (vă mai amintiți de vaccinarea contra unei porții de mititei din Obor?)... Atât valorează consimțământul informat în „România normală”! 

După cum relevă pagina de Facebook a platformei RO Vaccinare, șeful CNCAV, Valeriu Gheorghiță, a fost prezent sâmbătă la un centru de vaccinare fără programare din Vama Veche, la câțiva pași de plajă, unde i-a vaccinat cu mâna lui pe acei turiști care se tem să nu-i prindă Covidul vara la soare. Se pare din fotografii că alături de el ar fi fost și ministra Sănătății, Ioana Mihăilă.

 

„Împreună cu echipa mobilă, dr. Valeriu Gheorghiță a participat la activitatea de vaccinare de ieri seară, din Punctul SMURD Vama Veche, a turiștilor care au dorit să se protejeze de COVID-19. Vaccinurile administrate au fost cele produse de PfizerBioNTech și Johnson&Johnson”, se arată în postarea de sâmbătă a paginii Ro Vaccinare, alături de anunțul că înțeparea continuă și duminică. Demersul a fost solicitat de DSP Constanța și implementat de Primăria Limanu începând de joi, 5 august.

Din fotografii reiese că punctul de vaccinare de lângă plaja din Vama Veche e pus în funcțiune de Ministerul Sănătății, DSP Constanța, Primăria Limanu și Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului Constanța, având ca susținători Fundația pentru SMURD și o firmă de imobiliare, Maurer Residence Constanța.