ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Încă o tragedie s-a abătut asupra faimoasei celebrități Sharon Stone după ce fratele ei Patrick a murit subit în urmă cu o săptămână, în Pennsylvania. Un reprezentant al biroului medicului legist a transmis pentru TMZ că moartea sa a fost declarată moarte cardiacă subită din cauza unei boli de inimă. Nu este clar dacă a fost spitalizat în momentul decesului. 

Soția lui Patrick, Tasha, a împărtășit vestea devastatoare cu prietenii, scriind: „Inima mea se simte ca și cum ar fi fost smulsă din pieptul meu. Patrick a plecat să fie alături de scumpul nostru River ... Nu știu ce altceva să spun, el era lumea mea".
 patrick stone


Ea a continuat: „Nu sunt sigură cum ar trebui să arate viața fără soțul meu alături de mine și, sincer, nu vreau, dar o voi face, desigur. Sper doar să rămâi mereu lângă mine veghind asupra mea, a lui Hunter și a lui Kaylee și a mea."

Cu doar puțin timp înainte, fiul lui Tasha și Patrick, River,  a murit la doar 11 luni. La acea vreme, Sharon a anunțat că organele lui River au cedat.
 
Tragediile par a se ține lanț de familia lui Sharon Stone. Dincolo de cele două decese devastatoare suferite în ultimii ani, Sharon a fost chiar ea diagnosticată fibrom uterin. Amintim faptul că artista a fost una dintre portavocile propagandei vacciniste:
 
În urmă cu un an, Sharon Stone a declarat că vaccinarea anticovid ar trebui să fie o regulă de bază pentru toți cei care lucrează pe platourile de filmare.

„Mi s-a oferit un loc de muncă - un loc de muncă bun, un loc de muncă pe care îmi doresc cu adevărat să îl fac în Atlanta", a declarat Stone. „De aceea mi se ridică părul în cap... pentru că Sindicatul Producătorilor din America nu va garanta că toți cei din serialul nostru sunt vaccinați înainte de a merge la muncă.”