ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mai mulți pacienți de la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a spitalului Sfântul Pantelimon, dintre care unii ar fi provenit de la Matei Balș, au fost evacuați, în această seară, după ce într-un salon a ieșit un fum gros.
 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au explicat că nu a fost primit un apel de urgență la 112.

Surse din cadrul spitalului au explicat că pacienții au fost evacuați ca o măsură de siguranță din cauza fumului emanat de neonul care s-a ars, însă nu a existat un incendiu.

Potrivit primelor informații obținute de Antena 3, patru pacienți au fost evacuați, după ce un neon s-ar fi ars și ar fi emanat fum într-un salon.

Incidentul de la spitalul Sfântul Pantelimon din București vine la numai două zile de la incendiul tragic de la Institutul Matei Balș din București. Cinci oameni au murit în urma incendiului, iar alți doi pacienți și-au pierdut viața în următoarele două zile. Astfel, bilanțul incendiului este în prezent de șapte morți.

Toate victimele incendiului de la Institutul Matei Balș erau bolnave de COVID-19.

O altă explozie ar fi avut loc la Spitalul Universitar din București în timpul nopții de ieri, respectiv în dimineața zilei de sâmbătă, 30 ianuarie. Reprezentanții Spitalului au dezmințit și au transmis presei următorul Comunicat:
 
 

”In data de 30 ianuarie, la ora 3 am, a fost un incident rezolvat prompt de pompierii angajati SUUB, pornit de la o flamă electrică la o masină de spălat pardoseli, în UPU. Nu sunt pagube materiale. Activitatea medicala nu a fost afectată”.