ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Neșu a anunțat pe pagina fundației că au început lucrările pentru construcția Complexului de recuperare Sfântul Nectarie. Complexul va fi destinat tinerilor cu dizabilități neuromotorii. Totodată, va avea în componența sa o biserică, alei și parcări. Neșu a lăsat în anunț un număr de contact pentru cei care vor să contribuiască la ridicarea cât mai rapidă a complexului 

„AM DESCHIS SANTIERUL!!!

Astăzi 2 iunie am început oficial lucrul pe șantierul pentru constructia Complexului de recuperare Sfântul Nectarie pentru copii si tineri cu dizabilități neuromotorii!

 Am început cu trasarea cu topograf a aleilor, parcărilor si a bisericii, activitate care va dura 3 zile, apoi mergem mai departe și va ținem la curent! 

Va anuntam ca deja avem finalizata o lista completa cu necesarul pentru constructia si amenajarea interioara a bisericii si firmele si oamenii care vor sa contribuie ne pot solicita acest necesar prin mail la adresa info@mnf.ro,  telefonic scriindu-ne in prealabil pe whatsapp la nr 0721366255 pentru a contribui ca ctitori sau donatori. Biserica este prima si cea mai micuta ca dimensiune dintre cele 3 clădiri cu a căror construcție vom începe simultan. Dumnezeu sa ne ajute pana la finalizarea proiectului! 

Toti care vor sa contribuie la construcție pot trimite cuvântul CRED prin sms La 8844 pentru a dona 2 euro lunar sau pot dona online aici https://mihainesu.shopia.ro/

Slava lui Dumnezeu pentru ca am reușit sa ajungem aici!”