ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat pentru G4Media.ro că a demarat demersurile pentru introducerea unei rezoluții pe ordinea de zi a plenului Parlamentului European prin care să se recunoască faptul că în România a fost cea mai sângeroasă Revoluție.

Conform acestuia, grupul PPE va susține introducerea rezoluției pe ordinea de zi a plenului Parlamentului European care va avea loc săptămâna viitoare la Strasbourg.

„Noi dorim adoptarea unei rezoluții în PE prin care să se recunoască faptul că revoluția din România a fost cea mai sângeroasă formă de Revoluție din Europa. Marea bătălie este să solicităm ca, după 30 de ani, să știm cine au fost vinovații pentru baia de sânge de la București, Timișoara sau Cluj”, a declarat Bogdan pentru G4Media.ro.

Marți, 10 decembrie, a fost organizată o expoziție în Parlamentul European cu fotografii din timpul Revoluției, fiind prezentă și o delegație din România, în frunte cu Doru Mărieș.