ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Florin Roman,  a făcut o gafă cât Casa Poporului de la tribuna plenului, potrivit HotNews. 

În timpul dezbaterii unui proiect de lege care viza măsurile privind epidemia de coronavirus, Roman a spus la microfon că speră ca în curând „să avem cât mai multe victime”.

„Mă bucur, dle Arafat, ca ați ajuns la o înțelegere cu colegii dvs de minister și sper ca după ce această lege va fi promulgată în Monitorul Oficial, să și vedem în județe ca se întâmplă ceea ce v-ați propus prin acest proiect de lege și practic cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu să avem cât mai multe victime și cât mai puține probleme, cât mai puține bâlbe din partea autorităților statului”, a declarat Florin Roman.
 
Gafa făcută de liderul deputaților PNL a fost făcută în timpul dezbaterii unui proiect de lege inițat de Guvern pe tema situațiilor de urgență și protecției civile.