ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Din data de luni, 3 iunie, ora 10, pe banca de lângă Monumentul Memorandiștilor din Cluj Napoca, actorul, regizorul și fostul manager al Teatrului Puck, Emanuel Petran, intră din nou în greva foamei.

Fiindcă actele comise împotriva mea în ultimii 5 ani de cei pe care îi voi numi mai jos și mulți alții, mi-au marcat enorm viața, mi-au distrus imaginea publică, m-au îmbolnăvit, au participat la moartea părinților mei, mi-au luat dreptul la muncă, m-au făcut de patru ani să-mi dedic o mare parte din viață proceselor și studierii legilor, au participat conștient, împotriva legii la distrugerea activității unor instituții aflate în subordine, doar pentru ca acestea să fie controlate ilegal, în data de 3 iunie voi începe din nou Greva Foamei, așa cum am promis. Am făcut acestora și altor funcționari publici, judecători, avocați peste 12  plângeri penale la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și la Inspecția Judiciară și la Parchetele din Cluj Napoca, dar sunt conștient că sistemul funcționează ca un monolit și toți se apără între ei, fiindcă altfel nu și-ar permite să facă aceste lucruri în grup și în mai multe dosare. Nu mă adresez aici decât câtorva, celor cărora la anumite nivele au putere decizională. Ceea ce reiese, din păcate, este că distrugerea instituțiilor publice și prin ele distrugerea României, este un plan pus la punct la nivel național în care sunt angrenați majoritatea celor care ne conduc, care au funcții politice, care au dezvoltat un control în interes personal și de grup asupra instituțiilor. Acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă există un plan conceput la nivelul întregii țări și care este urmat programatic, conștientizat de către toți aceștia și pus în aplicare.

De ce  s-ar organiza acest lucru? Ceea ce se întâmplă cu România și cu cetățenii ei arată de ce. Pentru a dispărea ca țară, pentru a prelua bogățiile țării pe persoană fizică. Astfel, toți aceștia participă la un furt la nivelul întregii țări, numit de către ei democratizarea României. Îmi fac din nou datoria de cetățean, de om, de român care a jurat ca militar să-și apere țara, să atrag atenția din nou asupra a ceea ce se întâmplă cu noi. Pornind de la ceea ce mi s-a întâmplat mie este clar că sistemul este pregătit să acționeze așa împotriva oricui, ceea ce arată că cei care ar trebui să ne protejeze s-au constituit într-o imensă gașcă care luptă împotriva noastră, a populației, pentru ca ei să facă avere, iar noi să plătim datoriile. Iar cei care nu mai pot să muncească, să dispară. Lucrurile pe care le spun și care sunt deducții logice influențate de activități din trecut ale acestora, care ne-au adus aici și care nu pot duce la alte rezultate decît cele spuse de către mine, se vor vedea în cel mai scurt timp, după alegeri. Ceea ce doresc eu este ca cei care au organizat aceste lucruri sau cei care au participat la implementarea lor să ne spună acum, când vor să fie aleși din nou sau să-și continue mandatele, de ce au făcut lucrurile acestea împotriva noastră? După acțiunile lor se vede că sunt extrem de organizați să distrugă toate instituțiile statului, pe care ei le conduc și apoi acestea să fie preluate, tot de către ei. De ce s-au organizat  în aceste grupuri infracționale atunci când ei ar trebui să  facă să funcționeze instituțiile, fiindcă majoritatea au depus jurământ în acest sens. Exemplul meu este cel mai bun și reliefează perfect ceea ce spun: deși am făcut din Teatrul de Păpuși  Puck, ca manager, o instituție de frunte a țării, cu rezultate excelente, cu premii internaționale, nu am fost felicitat, ba mai mult, mi s-au înscenat procese, am fost dat afară ilegal, am fost legat cu cătușe, mi s-a distrus imaginea publică, mi-au fost uciși părinții. De ce răsplata autorităților la valoare este distrugerea fizică? Sau, doar faptul că ei nu aveau nevoie de o instituție condusă bine, ci de una din care se poate fura. De ce acum, la Teatrul Național Cluj, managerul Mihai Măniuțiu, urmărește din nou să mă dea afară, deși recunoaște față de martori că spectacolele mele sunt excelente, că sunt un actor foarte bun, că sunt una dintre puținele persoane care reușesc la un nivel foarte ridicat să și regizeze și să și joace rol principal într-un spectacol. Fiindcă el nu m-a distribuit de loc în trei ani de zile de când m-am întors în teatru, ceea ce arată că pregătește să mă dea afară. Și care reușește să și scrie piese de teatru cu recenzii foarte bune.

Mă adresez prin intermediul presei următorilor politicieni și conducători de instituții:

1. Alin Tișe Păunel, membru PNL, președintelui Consiliului Județean Cluj, candidat la președinția Consiliului Județean Cluj din partea PNL.

2. Vakar Istvan, vicepreședinte al Consiliul Județean Cluj, membru UDMR, candidat din partea UDMR la alegerile locale.

3. Emil Boc, membru PNL, Primar al orașului Cluj Napoca, candidat din partea PNL la Primăria Cluj Napoca.

4. Dana Gârbovan – judecător, președinta Curții de Apel Cluj

5. Mihai Măniuțiu – managerul Teatrului Național Cluj.

Îi invit să răspundă public prin intermediul televiziunilor și a publicațiilor, acestor întrebări ale mele pe care le adresez lor și care vor fi scrise la sfârșitul acestui comunicat și pe care cer publicațiilor la care trimit comunicatul să le facă publice, pentru ca oamenii să vadă că nu fac altceva, decât să cer unor oameni care sunt plătiți din banii noștri să răspundă public unor întrebări legate de fapte pe care le-au făcut, care apar în dosare, care apar în actele instituțiilor, care sunt cunoscute de pe rețelele de socializare. Nu pot spune că ele nu există și că eu inventez, fiindcă din moment ce eu le numesc, inexistența lor ar fi putut duce la deschiderea unor procese împotriva mea, ceea ce nu s-a întâmplat. Nu se poate invoca, așa cum au făcut până acum, că trebuie să așteptăm rezultatul proceselor civile și penale pe care le-am intentat, fiindcă sistemul este făcut ca să se apere la cel mai înalt nivel și ei au cerut întârzâierea sau blocarea acestor procese. De exemplu, ar fi trebuit ca să primesc de o lună două hotărâri, dintre care una definitivă. Dar, datorită faptului că în dosare nu a ieșit așa cum au vrut ei să direcționeze lucrurile, fiindcă le-am făcut plângeri penale și plângeri la Inspecția Judiciară, pur și simplu  nu au dat sentințele. Eu cer doar ca acești oameni să răspundă public, să explice oamenilor de ce au făcut aceste fapte reprobabile, multe dintre ele penale. Fiindcă nu au făcut-o până acum, adică să explice, deși le-am cerut-o, acum, cînd este campanie electorală și se laudă cu realizările lor să vorbească la cererea unei persoane publice, cum sunt eu, care a adus și ea cinste Clujului, despre lucrurile aflate în subteran, pe care oamenii nu le cunosc, sau dacă le cunosc le este frică să vorbească despre ele de frica represiunii sistemului. Să se vorbească și despre aceste lucruri, fiindcă un sistem care ajunge să conducă așa pe banii populației, este clar că nu urmărește binele acesteia, deși sistemul doar despre asta vorbește. La adresa aceasta, https://youtu.be/4uwUFNoTzBQ, vorbesc clar despre aceste lucruri într-o emisiune. Oamenii le pot vedea ca să se vadă că totul este argumentat. Cine dorește să afle date despre acte, înscrisuri și  date din dosare, mi le poate cere pe adresa emapetran@gmail.com sau la nr. de telefon 0724681285.

De asemenea, îi invit pe cei numiți mai sus să vină să stea de vorbă cu mine la banca de lângă Monumentul Memorandiștilor, unde fac greva foamei, însoțiți de camere de luat vederi și de colegii de partid, așa cum fac zi de zi de când a început campania electorală, iar discuțiile noastre să fie date publicității, ca fiind discuții de mare interes pentru clujeni, discuții de interes pentru viitorul acestora, discuții despre instituțiile care îi conduc sau care le oferă servicii, discuții despre viitorul Transilvaniei și al României. Solicit de asemenea televiziunilor și publicațiilor să vină să participe la aceste întâlniri și să le facă publice. O aștept și pe doamna Gârbovan și pe domnul Măniuțiu, promit să înregistrez eu discuțiile și să le dau pubicității. Doamna Gârbovan să vină în calitate de președinte al Curții de Apel Cluj, instituție plătită din banii noștri, iar domnul Măniuțiu, în calitate de manager al unei instituții, Teatrul Național Cluj, instituție publică de cultură.

Spun că aceste discuții și emisiuni sunt de mare interes pentru întreaga țară fiindcă eu, o persoană publică extrem de cunoscută, un artist al Teatrului Național Cluj și un fost manager al unei instituții din Cluj, Teatrul Puck, care sub conducerea mea a avut rezultate excepționale, intru pentru a treia oară în greva foamei în ultimii trei ani, acum, cu o săptămână înainte de alegerile locale, ceea ce înseamnă că am niște motive foarte întemeiate. Cum niște oameni care conduc urbea și județul să nu fie interesate de drama și motivele pe care o cunoscută persoană publică din Cluj le are, când aceasta face greva foamei pentru a treia oară? Cum niște manageri care conduc instituții publice, care funcționează pe banii contribuabilililor, să nu vină să dea explicații publice despre funcționarea acestora și despre  rolul infracțional pe care o persoană publică, cu date și documente, le invocă? Dacă sunt nebun sau mincinos să vină să demonstreze public aceste lucruri prin aducerea de contraargumente și acte care dovedesc contrariul. Aceste motive, din ceea ce am trăit în ultimii cinci ani și din ceea ce pot demonstra cu acte, cu dosare, cu întâmplări, arată că sub conducerea lor, instituțiile românești trebuie distruse programatic, că dacă îți faci treaba ca român foarte bine în ele, ești dat jos, că dacă nu furi din ele, ești hăituit, urmărit, agresat, ți se fac dosare, se încearcă să ți se ia casa, ești denigrat, dat afară, deși rezultatele tale sunt excelente. Doresc să mi se răspundă, de ce organizează aceste lucruri? De ce s-au organizat și se organizezază în continuare aceste lucruri împotriva mea, împotriva unui cetățean român, DE CĂTRE CEI CARE AU JURAT SĂ-L APERE!!??!!!!??? Astfel, dacă nu acceptă aceste lucruri, românii sunt obligați să devină hoți și să-și submineze propriile instituții și propria țară. Eu am fost angajat să o ridic, nu să o subminez. Dacă nu acceptă acest lucru, sunt distruși, cazul meu. Dacă acceptă să fure și devin șantajabili, li se cere să facă în continuare lucruri mai grave împotriva propriilor instituții, împotriva propriului popor, împotriva legilor și a Constituției. Așa s-a distrus întreaga Românie, programatic, prin instituirea unui sistem mafiot la toate nivelurile, sistem care nu încearcă să dezvolte instituțiile statului în beneficiul celor din banii cărora ele funcționează, populația,  instituțiile devenind captive în mâinile unor oameni care au alte ordine și alte intenții decât cele stipulate de către lege, decât acelea de a face să funcționeze România și instituțiile ei.

Acestea nu sunt fapte izolate, nu mi se întâmplă doar mie, ci funcționează pe teritoriul întregii Românii, ceea ce înseamnă că sistemul acesta mafiot este implementat chiar de către autorități, la scară națională, autorități care sunt plătite din banii noștri și care jură la investire pe Biblie să ne apere și să ne administreze corect. Pentru aceasta, întreg sistemul politic-administrativ-judiciar este pus la punct doar pentru a fura și a distruge instituțiile, în beneficiul celor care le conduc, a șefilor lor care îi acoperă, prin mituirea judecătorilor și nefuncționarea sistemului judiciar. Acest lucru desfășurându-se la scară națională, întreaga Românie este pusă la pământ conștient, programatic, deliberat, tocmai de către cei pe care noi îi alegem și care jură să ne apere și de către cei care le fac jocurile. Dacă observăm, toți aceștia s-au îmbogățit, deși au salarii de bugetari, în timp ce populația sărăcește continuu, a devenit datoare cu 170 miliarde dolari, prin conducerea lor au fost puse la pământ economia, educația, cultura, sănătatea, toate sectoarele care sunt extrem de importante pentru dezvoltarea unei națiuni. Astfel, prin acest sistem mafiot, conștient și programatic, niște oameni, cei care au acceptat să-și trădeze semenii și țara, au devenit extrem de bogați, în timp ce populația țării a sărăcit total, deci, aceștia au urmat un plan, care este conceput înainte de lovitura de stat de la revoluție și care a fost gândit până în zilele noastre. După alegerile din iarnă, acest plan se va încheia și va începe dezastrul pentru populația României, care sub conducătorii actuali, va trebui să plătească datoriile, nimeni nu va mai împrumuta România, va trebui restructurat totul, practic vom merge spre faliment. Astfel, condițiile de trai ale populației vor deveni insuportabile, oamenii vor fi obligați să-și vândă casele pentru a plăti curentul , gazul utilitățile, va fi o problemă să poți mânca. Cei din afară, Soros și cei care au gândit acest plan, vor dori să aibă profit de pe urma loviturii de stat prin care România, dintr-o țară fără datorii, va dispărea ca țară. Tot ceea ce se întâmplă în ultimul timp în Cluj și în Ardeal stă mărturie acestui lucru.

Greva foamei pe care o fac pentru a treia oară este o continuare a ideilor primelor două greve și  este făcută pentru a face conștientă și a  pregăti populația pentru lucrurile spuse mai sus, care se vor întâmpla, pentru a o face să pună întrebări celor care ne-au condus și ne-au adus aici și să aștepte răspunsuri, acum înainte de vot. De asemenea, doresc să primesc răspunsuri public, de la cei care au organizat un complot împotriva mea, deși eu mi-am făcut treaba foarte bine de fiecare dată, situație care este legată de ceea ce se întâmplă pe plan național. După vot, ca de obicei, va fi târziu. Ziarele, plătite de către ei acum în campanie pentru a le face reclamă, nerelatând adevăratele probleme, devin părtașe la tragediile care vor urma. Fiindcă un stat care își hăituiește oamenii capabili, doar pentru că aceștia nu vor să fure, ci vor să dezvolte instituțiile în interesul societății, nu numai al lor personal și în interesul celor care le cer să fure, arată adevăratele intenții ale acestui stat și al celor care îl reprezintă. Iar toți cei pe care îi chestionez public și le cer să răspundă la niște întrebări, au participat și prin felul lor de a acționa sunt părtași la dezastrul care ce se va întâmpla după alegeri. Problema cea mai mare este că acești oamenii pun în pericol extrem viitorul României și al populației ei, așa cum l-au pus și pe al meu. Există pericolul real ca România datorită slăbirii tuturor instituțiilor statului, să dispară așa cum o știm acum, iar acest lucru arată că cei care au slăbit instituțiile conducându-le, au făcut conștient acest lucru, pentru a se ajunge aici. Pentru ca ei să câștige în interes personal,  furând banii celor care îi plătesc să îi conducă, adică populației și făcând acte reprobabile și penale împotriva acesteia. Vor trebui să răspundă pentru asta. Eu le pun întrebările acum, pentru a se vedea că am anticipat corect aceste lucruri și doresc să primesc răspunsuri acum, înainte de dezastru. După dezastru vor institui un regim dictatorial, pentru a-și apăra furturile.

După cum îi cunosc, nu vor răspunde la aceste întrebări puse de către mine, deși toți sunt vinovați pentru faptul că m-am îmbolnăvit, că am făcut greva foamei de două ori până acum. M-au mai lăsat să mor de foame încă de două ori, fiind dovediți vinovați. Dar, veți vedea cu toții, cum întrebările mele, normale pentru niște oameni care doresc din proprie inițiativă să ne conducă, care au depus jurământ să ne conducă, care trebuie să răspundă pentru ce fac pe banii publici adunați din impozitele noastre, să-și asume rezultatele conducerii lor, vor fi ignorate. Ceea ce înseamnă că nu au nimic în spate decât o imagine creată fals, fiindcă nu răspund la adevăratele lucuri pe care ei le-au generat.

Tocmai de aceea, pentru a dovedi populației că am dreptate și că nu este normal ca niște oameni care conduc societatea și care și-au pus la punct prin sistemul infracțional din justiție să nu răspundă legal, nu doresc altceva decât să vină la mine să stea public de vorbă cu mine. Să răspundă în fața presei întrebărilor pe care le adresez aici, în acest comunicat și să-mi spună ce măsuri vor lua ca aceste lucruri să nu se mai întâmple.

 

Dacă nu vor veni, am mai multe variante de a acționa. Una dintre ele este aceasta:

Voi începe luni, 3 iunie, greva foamei la ora 10. Voi aștepta până în data de 7 iunie ca cei pe care i-am numit și cărora le cer să vină să răspundă la întrebările mele public, în fața televiziunilor și a presei.

Dacă nu vin, în data de 7 voi urca pe o clădire din centru și voi aștepta acolo ca cei pe care i-am numit să vină să stea de vorbă cu mine și să dea explicații în fața întregului oraș.

Dacă nu vin nici de data aceasta, în data de 8, îmi voi tăia degetul mic de la mâna stângă, în semn de protest față de autorități care au generat asupra mea și asupra Clujului ceea ce spun, pentru a avertiza populația și pentru a le demonstra că ceea ce spun, ceea ce doresc, ceea ce au generat este extrem de grav pentru mine, pentru populație și pentru viitorul României. Și că ei, deși le cer public să ia măsuri ca aceste lucruri să nu se mai întâmple, deși sunt vinovați ignoră cererea mea. Astfel, se înțelege că căldura postului lor și a beneficiilor lor este multe mai mare decât adevărul, decît viața oamenilor, decât funcționarea corectă a instituțiilor lorm, deci, fac parte dintr-un sistem represiv, făcut împotriva populației prin care înceracă doar să-și protejeze interesele și averile făcute. Făcute din bani publici, fiindcă din salariul de bugetar nu ai cum să construiești blocuri personale.

Apoi în data de 9 voi face un gest extrem de pe aceea clădire.

Aceasta este una dintre variante. Dacă voi urca pe clădire atunci înseamnă că aceasta este varianta.

Din dosare se va vedea că ceea ce spun este adevărat, iar în primăvară și după ea, ceea ce prezic eu se va adeveri, se va vedea din nou că niște oameni care ne-au condus, nu au vrut să vină să stea de vorbă cu mine și să răspundă public pentru ceea ce au făcut, cu un om care nu le cere altceva decât să spună adevărul public și să răspundă unor întrebări în fața celor pe care îi păstoresc și din banii cărora au salarii extrem de mari. De ce, dacă ai argumente, dacă nu te știi vinovat, dacă nu ai nimic de ascuns, dacă funcția pe care o ai te obligă să răspunzi în fața populației, dacă ești curat, de ce să nu vii să răspunzi, atâta timp cât este campanie electorală și faci asta în fiecare zi? De ce să nu răspunzi și întrebărilor pe care nu le-ai comandat și plătit prin banii partidului, dar la care ești obligat să răspunzi fiindcă ai generat aceste întrebări prin faptele tale?

De asemenea, discuțiile publice cu autoritățile și managerii instituțiilor din oraș, instituții care există pentru bunul mers al orașului și pentru cetățenii săi, discuții despre faptele și acțiunile lor, este un subiect de cea mai mare importanță pentru întregul oraș, pentru întregul județ, pentru întreaga regiune, pentru întreaga țară. Clujul este centrul Transilvaniei, iar acțiunile decidenților din acest oraș și județ, au o imensă influență asupra întregii Transilvanii și a întregii țări. Alegătorii trebuie să cunoască adevărul despre cei care îi conduc, părerea lor la problemele ridicate, substraturile unor decizii ale lor, pe care alegătorii nu le înțeleg sau nu le văd, adevăratele lor intenții care reies din faptele lor, multe trecute neobservate, dar care au și vor avea în scurt timp un efect dezastruos asupra tuturor cetățenilor români, asupra Transilvaniei și asupra României. Acestea trebuie prezentate nu doar prin propriile lor surse mediatice, ci trebuie să reflecte realitatea, trebuie prezentate, așa cum au fost ele, din fapte, prin dosare și prin întâmplări care pot fi verificate, pentru ca alegătorii să poată vota în cunoștință de cauză și să înțeleagă ce li se pregătește. Dacă vor fi de acord cu aceste lucruri, atunci, să voteze conform conștiinței lor în cunoștință de cauză.

Așa cum se știe, banii pentru reclamele electorale fiind la partide, normal că politicienii, pentru a fi realeși, prezintă aceste reclame și informații trunchiate alegătorilor, astfel încât aceștia să fie convinși de bunele intenții ale celor care le cer din nou votul. Iar acest lucru trebuie să fie înțeles de către populație ca să nu poată fi manipulată. Politicienii și ceilalți trebuie să fie judecați și să răspundă și pentru lucrurile pe care nu le spun, dar le-au făcut. Pentru că și-au pus la punct un aparat prin care justiția să-i apere și să nu răspundă în fața legii, eu nu doresc altceva decât să vină să răspundă în fața alegătorilor și a celor care le plătesc salariile, ca aceștia să vadă ce fac. Apoi să suporte consecințele, acestea fiind exprimate prin votul cetățenilor și lăsarea instituțiilor din justiție să-și facă treaba corect.

Trebuie să pornim în cererile și întrebările publice pe care o să le pun de la lege, cea care spune că dumneavoastră, cei chestionați de către mine, sunteți niște administratori ai banului public și că nu ați primit moștenire funcțiile acestea și banii instituțiilor de la părinți și că trebuie să răspundeți pentru ceea ce faceți. Astfel,  ca politicieni sau manageri sunteți obligați să stați de vorbă cu toți oamenii, dacă aceștia vă cheamă să discutați cu ei fiindcă toți, locuind în Cluj, își plătesc corect impozitele, vă plătesc prin acestea salariile, iar dumneavoastră, care sunteți administratorii banilor lor, îi conduceți prin jurământul depus față de ei, acela de funcționar public, pe care îl depuneți la investire, fără să vă forțeze nimeni să faceți acest lucru. Cu atât mai mult cu cât aceștia vă spun că au avut de suferit de pe urma dumneavoastră, așa cu vă spun eu. Cu atât mai mult cu cât eu, prin realizările mele, am făcut cunoscut Clujul la nivelul întregii țări și am dus peste hotare numele lui și cultura românească, în general, deci merit să stați de vorbă cu mine. Cu atât mai mult cu cât politicienii, v-ați asumat și ați socotit ca fiind rezultatele voastre personale, rezultatele mele ca manager.

Acum, când este campanie electorală, v-am văzut că v-ați dus cu alai peste tot, pentru a fi văzuți de către populație, în mai multe locuri, însoțiți peste tot cu camere pentru a vă face reclamă. Vă invit să veniți să stați de vorbă public și cu mine în centrul orașului. Prin faptul că fac pentru a treia oară greva foamei și îmi pun din nou viața în pericol, este clar că cer să se rezolve niște probleme grave, atât pentru mine, cât și pentru comunitate, probleme cărora numai dumneavoastră le puteți da răspunsul, fiindcă dumneavoastră sunteți cei care le-ați creat. Acestea sunt de fapt adevăratele probleme ale cetățenilor, a Clujului și a Transilvaniei și care ar trebui să fie teme pentru campania electorală, dar care de fapt lipsesc cu desăvârșire, vorbindu-se doar despre parcări.

Am cerut domnului George Simion și conducerii AUR Cluj să ridice aceste probleme pe care le-am prezentat și lor, dar au refuzat, preferând să vorbească în campanie despre parcări. Astfel, se explică de ce în staff-ul comisiilor numite în cadrul AUR Cluj, cei care dădeau liniile de campanie directoare împotriva domnului Boc, erau proprii lui oameni, angajați ai Primăriei Cluj. Și conform AUR și a oamenilor domnului Boc, cel mai grav lucru pe care domnul Boc îl face în Cluj, sunt lipsa parcărilor, deși eu i-am înștiințat care sunt temele electorale de interes local, deși la nivel național declarațiile AUR sunt extrem de belicoase. Mai puțin faptele din teritoriu.

Știu că veți spune din nou că sunt nebun, așa cum spuneți de 3 ani despre mine pe la colțuri, dar tocmai de asta vă chem să discutăm public față în față, pentru ca să vadă și alegătorii din discuții libere dacă sunt nebun sau nu. Cum puteți să demonstrați mai bine populației că sunt nebun decât printr-o discuție liberă în fața camerelor de luat vederi și a ziariștilor. Populația trebuie să vadă și să hotărască  cine este nebun. Doctorul psihiatru pe care l-am vizitat din pricina dumneavoastră și a complotului dumneavoastră spune în concluziile sale medicale că nu, nu sunt nebun, sunt doar stresat. De foarte mult timp și deși vă avertizez că îmi produceți conștient acest stres, dumneavoastră continuați să îl produceți, conștient, programatic în speranța că voi intra în colaps. V-am arătat tuturor aceste concluzii medicale, dar cu toate acestea, ați continuat să faceți împotriva mea acțiuni care să mă termine psihic, deci, ați atentat conștient la viața și sănătatea mea. A spune despre cineva că este nebun, atunci când tu ai organizat împotriva lui toate aceste acțiuni care au dus la un stres permanent timp de 5 ani, înseamnă încercare de ucidere a mea cu premeditare. Faptul că încă nu s-a întâmplat asta, că nu am murit, nu vă scade vina. Vă rog să veniți și să vorbiți public despre aceste lucruri. Să spuneși că nu sunt adevărate și să aduceți argumente. Dacă nu veniți înseamnă că nu aveți argumente, iar ceea ce spun eu este adevărat.

Așadar, vă rog, după ce răspundeți public la aceste întrebări ale mele, să veniți la mine unde fac greva foamei  să-mi propuneți public soluții la aceste probleme, soluții care nu țin doar de persoana mea și de persoana dumneavoastră, ci de instituțiile din acest oraș, de Consiliul Județean Cluj și de primăria Cluj, de Curtea de Apel Cluj, de Poliția Cluj, de STS Cluj, de Teatrul Național Cluj, de felul lor de a funcționa.

Trebuie discutată public problema condominiului asupra Transilvaniei, pe care o organizați împreună cu Ungaria, lucru care rezultă din acțiunile voastre asupra mea și asupra orașului Cluj Napoca și a întregii Transilvanii, despre care se vorbește pe față din ce în ce mai clar, maghiarii făcând demersuri clare pentru autonomia Ținutului Secuiesc și autonomia Transilvaniei, în general. Eu, ca român care a depus jurământ de credință față de România ca militar, nu pot tolera încălcarea pe față a legii și a Constituției, exact de către aceia care sunt obligați prin lege și prin jurământ să o apere.  Vă rog să aduceți argumente palpabile populației că participarea planificată la un astfel de act nu este trădare de țară, care, după părerea mea, se va întâmpla la scurt timp după alegerile din iarnă. Dacă se va întâmpla, ce explicații o să dați populației, când eu i-am avertizat că este trădată? Veți recunoaște că sunteți niște trădători? Întreb doar dacă se va întâmpla. Să dați explicații cum doriți să se întâmple din punct de vedere juridic acest lucru? Dacă se va întâmpla cine va răspunde de trădare națională, acest act fiind împotriva Constituției și a legilor țării? De asta trebuie desființată Constituția și adoptată cea europeană? Dacă nu ați hotărât dumneavoastră și nu răspundeți dumneavoastră de aceste fapte pe care le faceți și doar sunteți obligați să executați aceste lucruri, cine vă obligă și de ce? Și participarea la aceste acte împotriva constituției și a țării, tot trădare se numește. Nu trebuie să vă mai spun că de deciziile dumneavoastră depinde bunul mers al întregului oraș și al întregului județ, al Transilvaniei și al țării.

Așa cum am mai spus, fac greva foamei pentru a treia oară datorită dumneavoastră și a problemelor pe care mi le-ați creat, eu făcându-mi treaba excelent ca manager. În timpul cât eram ocupat să mă apăr, am descoperit că problemele  pe care mi le creați mie, nu sunt întâmplări izolate, nici nu au cum din moment ce ele se desfășoară pe parcursul 5 ani, ci sunt un plan bine pus la punct.  Și că planul împotriva mea a început din momentul în care am refuzat să fac concesii în afara legii UDMR-ului. Tot ceea ce spun poate fi verificat pe net. Planul împotriva mea, orchestrat de către UDMR, sprijinit de către autorități, justiție și servicii, arată că toate acestea sunt la cheremul UDMR-ului, un o.n.g. care funcționează ilegal ca partid, acceptarea lui ca partid, fiind un act care încalcă Constituția și legile țării. Nu spuneți despre mine că sunt șovin, spuneți-mi de ce o întreagă clasă politică acceptă un act ilegal, un act prin care se pot face în Transilvania cumpărături de terenuri și de clădiri ca la Mall, retrocedări ilegale și fapte penale împotriva unor manageri români care nu acceptă aceste lucruri? Apoi, prin intermediul justiției și a Curții de apel Cluj, a cărei președintă este doamna Dana Gârbovan, urmașă demnă a doamnei Andreea Țuluș, născută Kiss, cea care a fost avansată la Înalta Curte de Casație și Justiție din București ca recompensă, în Cluj s-au întâmplat foarte multe anomalii. S-au pus plăcuțe bilingve la intrări, deși legea nu permitea, fiindcă numărul populației maghiare nu îndeplinește pragul pentru asemenea afișaje. S-au retrocedat zeci de clădiri în centrul Clujului, ai căror proprietari fuseseră despăgubiți de către statul român, bani care au fost dați pentru despăgubiri din buzunarul nostru, al populației clujene de origine română și maghiară,  mi s-a întâmplat mie ce mi s-a întâmplat  etc. De asemenea, faptul că statuile românești din Cluj sunt date jos împotriva legii, TOȚI JUDECĂTORII, AVOCAȚII, PROCURORII ȘTIIND CĂ ASTA ESTE ÎMPOTRIVA LEGII 544, LEGEA PROTEJĂRII MONUMENTELOR, EI FIIND OBLIGAȚI SĂ SE AUTOSESIZEZE ȘI SĂ CEARĂ AUTORITĂȚILOR SĂ RESPECTE LEGEA!!!!

ACEASTA ARATĂ CĂ EXISTĂ LA NIVELUL ÎNTREGULUI APARAT POLITIC- ADMINSTRATIV-JUDICIAR DIN CLUJ, ORDINUL DE TRĂDARE DE ȚARĂ, DE PREGĂTIRE A CONDOMINIULUI, DE ÎNCĂLCARE A CONSTITUȚIEI ȘI A LEGILOR ROMÂNIEI. ACEST LUCRU NU POATE FI FĂCUT DECÂT PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR, ȘANTAJULUI  ȘI AL TRĂDĂRII ÎN MASĂ.  CU CE AU FOST CUMPĂRAȚI TOȚI? CU CE SUNT ȘANTAJAȚI TOȚI?

De aceea, serviciile românești nu-și mai apără cetățenii, ci luptă împotriva lor, cazul meu, fiindcă cei plătiți să ne apere au trădat.

Toate acestea arată că există un plan comun, prin care UDMR, susținut de serviciile românești,  acestea fiind acum la cheremul serviciilor maghiare, un o.n.g. fără drept de a conduce ca partid o țară întreagă, hotărăște ce se întâmplă în România. Și bineînțeles, va hotărî în favoarea Ungariei și a populației acesteia.

PLANUL UDMR ÎN CAZUL MEU

Astfel, când eram manager al Teatrului Puck, UDMR Cluj, a încercat să mă oblige să primesc o donație de 2000 de euro venită printr-o asociație formată din etnici maghiari, prin fonduri Bethlen Gabor Budapesta, când pe site-ul Bethlen Gabor Budapesta, Teatrul de Păpuși Puck apărea ca unic beneficiar al sumei de 15 milioane de forinți, circa 45000 de euro. După cum se știe prin asociații și ong-uri Budapesta a cumpărat în toată Transilvania terenuri, case, clădiri istorice etc, totul cu acordul președinției și guvernului României, lucru care nu s-a mai întâmplat în nicio țară din jurul nostru. Acest proiect de finanțare apăruse pe site-ul din Budapesta, fără acordul meu, fără semnătura mea, fără înștiințarea mea ca manager. Fiind o donație ilegală și fiindcă în cadrul proiectului Asociația Apropo, cea care îl desfășura, ar fi rămas ilegal în posesia sumei de 43000 de euro, bani care conform legii ar fi trebuit să intre în Teatrul de Păpuși și pentru care, ulterior, aș fi răspuns penal, am refuzat actul de donație. Csoma Botond președintele UDMR Cluj și Vakar Istvan, vicepreședintele UDMR Cluj și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, m-au chemat în biroul lui Vakar Istvan, din Consiliul Județean Cluj și au făcut presiuni să accept acel act de donație. Adică, au încercat să mă oblige să comit un act penal. Am refuzat. Apoi, pe platforma program a UDMR Cluj, pentru campania pentru primăria Clujului  a lui Csoma Botond, preluată de toate publicațiile, m-au acuzat de discriminare în formă continuă a secției maghiare, de  faptul că sunt un despot fiindcă nu doresc ca secția maghiară a Teatrului de Păpuși să se dezvolte, eu fiind cel care oprește finanțările de la Budapesta, cerându-se, din cauza mea, segregarea celor două secții. Mai mult, sub umbrela UDMR mi-au făcut și trei dosare la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, unde șef este un membru UDMR numit politic, Csaba Astalosz.  Dacă aș fi pierdut acolo, la CNCD,  30 de persoane din secția maghiară a Teatrului Puck ar fi putut să mă dea în judecată și să-mi ceară despăgubiri de sute de mii de euro pentru discriminare, eu fiind de fapt victima unui complot. Numai lupta mea îndârjită și scandalul pe care l-am anunțat că îl voi face în caz că voi pierde cu dreptatea în mână, au făcut să nu fiu din nou executat. Dar ceea ce rămâne extrem de grav, este faptul că am fost acuzat public de către UDMR și acoliții săi de discriminare, au amenințat cu segregarea celor două secții ale teatrului pentru asta, creând un scandal monstru în oraș și în țară, iar eu nu i-am discriminat, conform hotărârilor Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, ceea ce arată că au orchestrat împotriva mea toate aceste acțiuni doar pentru a obține bani prin furt și pentru a mă discredita. Și nu s-au oprit aici. S-au folosit de lucrurile create de către ei, pentru a se răzbuna fiindcă nu am vrut să accept să devin penal și să-mi vând țara, iar ei să fure în numele meu și al teatrului suma de 42000 de euro.

Pentru a fi atacat din mai multe părți și pentru a nu avea scăpare, Vakar Istvan, vicepreședinte al UDMR Cluj și vicepreședinte al UDMR Cluj, a apelat la serviciile familiei Pecican pentru a-mi face un proces de hărțuire la locul de muncă, în care cereau daune morale de 39000 de euro. Amalia Pecican, șefa secției române, pe jumătate unguroaică, mi-a înscenat acest proces, care s-a dovedit a fi în instanță că este din nou doar o făcătură, iar soțul ei, profesorul universitar Ovidiu Pecican, a desfășurat pe Facebook în sprijinul dosarului făcut de către soția sa împotriva mea o campanie de denigrare în care m-a numit Prostea, Josnea, Jegspir, Dondiru, nespălat, pitic, onanist etc. Este clar că dosarul în care mi se cereau daune de 39000 de euro nu putea să fie făcut decât dacă acesta cădea la instanțe aranjate, ceea ce s-a întâmplat, dosarul căzând la Apel la instanța Gârbovan-Tripon, așa cum am prezis în fața întregului colectiv al Teatrului de păpuși Puck. Iar acesta a schimbat încadrarea de la cererea de chemare în judecată și a acordat printr-un fapt penal Amaliei Pecican suma de 36565 lei. Pentru a și-l fideliza pe Ovidiu Pecican și pentru a-l ajuta în dosare și la înlocuirea mea ca manager, UDMR și Vakar Istvan l-au convins pe Ovidiu Pecican să semneze „Declarația româno-maghiară în anul centenarului”, act făcut împotriva Constituției și a legilor românești. Imediat după semnarea lui, Ovidiu Pecican a început campania pe Facebook făcută împotriva mea, ceea ce înseamnă că primise undă verde de la UDMR.

Folosind aceste campanii de presă împotriva mea, aceste procese și scandaluri făcute la comandă, Vakar Istvan, vicepreședinte UDMR, fiind președintele Comisiei de evaluare a mea ca manager, împreună cu Managerul Operei Maghiare din Cluj, Szep Iuliu, membru UDMR și managerul Operei Române din Cluj, Florin Estefan, m-au furat la evaluarea pe anul 2020 și la cea de sfârșit de mandat, neevaluându-mă pe anul 2020. Acest lucru a fost certificat de către hotărârea 443 a CA Oradea, din 22 iunie 2022. Apoi, Vakar Istvan a recunoscut public în   emisiunea „Regiunea în obiectiv” de la TVR 3 din 28 mai 2021, Vakar Istvan declară (mai jos este link-ul emisiunii):

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=224380219195762

(Declarația lui Vakar Istvan în care spune că procesele și scandalurile au fost cele care m-au schimbat din funcția de manager este de la min 40,15 secunde). Vakar Istvan declară: „.....domnul director Emanuel Petran a fost și este un director performant”, .......ideea de a spune că este depunctat este un pic deplasată, a luat cu câteva sutimi sub nota 9, haideți că toți am făcut școală și știm ce înseamnă nota de aproape 9, nu cred că a fost nedreptățit, problema dumnealui este că în acest caz legislația prevede de a se face un concurs deschis”......„există prevederea că dacă managerul ia peste nota 9 atunci se prezintă singur la concurs” ....„în toate criteriile de punctare dețin informații de la auditurile care s-au făcut acolo, sunt scandaluri și procese pe rol care le-a avut cu persoane care sunt în teatru ..... noi am lucrat foarte bine, nu pot să spun, acuma câteva sutimi nu poate să reprezinte nemulțumire, reprezintă o chestie onestă din care oricine poate să iasă întărit, era bine să înțeleagă toată lumea de la început”; Reporter: „da, dar o persoană care ani la rând a fost notat cu 9 și 10, brusc să ajungă sub 9 este puțin bătător la ochi, ori s-a întâmplat ceva cu persoana respectivă ori unii nu-l mai doresc în acea poziție, cred că subscrieți și dumneavoastră la toate acestea”, Vakar Istvan: „ Nu pot subscrie fiindcă nu putem spune că nu l-am dorit sau s-a întâmplat ceva cu persoana, nu suntem noi în măsură să diagnosticăm astfel de chestii, teatrul a funcționat, funcționează în continuare......”.

Astfel, după ce a creat scandalurile, Vakar Istvan și UDMR le folosește tot el împotriva mea în continuare și mă dă jos ca manager, lăsându-mă fără apărare în fața dosarului de 39000 de euro și a dosarelor de la CNCD. Ce este trist este că, după ce au comis faptele penale împotriva mea,  pentru a le ascunde „au convins” peste 40—50 de români să lupte împotriva mea. Ceea ce arată că îi are la mână cu ceva sau i-a mituit. Acești români, judecători, executori judecătorești, avocați, au jurat cu toții sau au avut contract plătit să mă apere împotriva ilegalităților, dacă nu sunt vinovat, să ni se acorde șansa unor procese cinstite, să apere dreptatea și adevărul. Nu că nu au făcut-o, dar au participat și ei la complotul împotriva mea, făcând împotriva mea noi fapte penale.

ROMÂNII, FUNCȚIONARI PUBLICI, JUDECĂTORI, AVOCAȚI, EXECUTORI JUDECĂTOREȘTI, CARE SPRIJINĂ PRIN FAPTE PENALE  FĂCUTE ÎMPOTRIVA MEA PLANUL UDMR.

O să scriu aici, doar despre doi, cei mai importanți. Tuturor le-am făcut plângeri penale, peste 12. Cine o să vrea, poate să-mi  ceară să le dau publicității, fără datele personale, bineînțeles, deși așa ar trebui. Judecătorilor, procurorilor, avocaților și cei care sunt în procesele cu ei le-am făcut plângerile la  Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și la Inspecția Judiciară, ori aici, la Cluj, deci nu este glumă. Toți aceștia la ordinul lui Tișe, Vakar, Gârbovan au încercat să ascundă complotul făcut asupra mea de UDMR, Tișe și Vakar, făcând alte noi fapte penale împotriva mea, apoi încercând să blocheze dosarele pentru a se prescrie faptele sau pentru a trece alegerile.

1. Alin Tișe Păunel, președintele Consiliului Județean Cluj, membru PNL. Acesta, împreună cu subordonații lui, peste 10 la număr, toți cu studii juridice, în loc să infirme ilegalitatea făcută de către Vakar Istvan și cei doi membri ai comisiei de evaluare, fac cu toții un abuz în serviciu, fapt penal și legalizează furtul de la evaluarea mea ca manager. Acoperirea acordată lui Vakar Istvan la furtul de la evaluare împotriva mea printr-un fapt penal este extrem de gravă, fiindcă a fost făcută în cunoștinșă de cauză, asumat, cerîndu-le și altor funcționari publici să facă aceste lucruri.

Nu pot face acest lucru decât știind că au aranjate instanțele, care îi vor acoperi, altfel nu ai cum să faci un fapt penal în grup fără să-ți pese. Apoi, Alin Tișe Păunel, președintele Consiliului Județean Cluj, declară cu nonșalanță public în ziarul „Evenimentul zilei” din data de 22 august, 2021, în articolul ”Scandalul Puck, un jalnic teatru de păpuși”, dat ziaristului Sorin Roșca Stănescu, că: „ (Alin Tișe) era la curent cu toate realizările, pe care le apreciază în mod deosebit, ale lui Emanuel Petran. Dar a fost literalmente asaltat de plângeri împotriva acestuia, însoțite de fel de fel de memorii, inițiate de trei-patru persoane din interiorul și din afara teatrului de păpuși. Iar decizia de a-l ejecta nu a luat-o el, ci Vakar Istvan, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj și vicepreședinte UDMR Cluj.” Așadar, se înțelege extrem de clar cum președintele Tișe m-a „ejectat” la ordinul UDMR și a lui Vakar Istvan. Deci, împotriva legii, cunoscând-o, președintele Consiliului Județean Cluj, face un fapt penal împotriva unui manager cu rezultate excepționale, la ordinul UDMR, fiindcă managerul nu a acceptat ca UDMR-ul să spele bani din Ungaria prin instituția pe care aceștia o aveau în subordine. Deci, pentru președintele Tișe, spălarea de bani din Ungaria și distrugerea instituției din subordinea lui, Teatrul de Păpuși Puck, furtul din buzunarul meu prin complot a 39000 de euro, pentru a fi pedepsit, sunt mult mai importante decât funcționarea corectă, decât prestigiul, premiile, pe care eu le-am adus ca manager, decât buna funcționare a unei instituții românești aflată sub conducerea sa. Fiindcă de când am plecat ca manager Teatrul de Păpuși Puck a decăzut total. Ce ați mai auzit despre el? Toate aceastea președintele Tișe le-a făcut pentru interesul UDMR, la ordinul lui Vakar Istavan, fiindcă nu poate fi decât ordin demolarea propriei instituții, distrugerea conștientă a instituțiilor românești care funcționează sub conducerea sa. Astfel, se înțelege de ce celelalte nu funcționează.

Mai mult, instanța din Oradea, dispune să se reorganizeze evaluarea mea ca manager pe anul 2020, dar președintele Tișe organizează din nou furtul evaluării mele, și mă fură din nou, cu cea de-a treia comisie numită, primele două refuzând să facă furtul cerut de către președintele Tișe și deși anul 2020 era an pandemic, comisia numită de Tișe mă evaluează ca într-un an normal, furându-mă din nou și dându-mi nota 3, 87. Așadar, după ce președintele Tișe m-a furat o dată, la prima evaluare, a organizat și a doua oară un nou furt, la cea de a doua evaluare, eu spunându-le că aceste fapte penale ale lor  m-au îmbolnăvit și că orice continuare  împotriva mea a acestor fapte este un atentat la viața mea. Președintele Tișe nu a a ținut cont de avertismentele mele.

2. Dana Gârbovan – președinta Curții de Apel Cluj. Pentru a ascunde complotul UDMR-ului și al președintelui Alin Tișe Păunel, aceasta a schimbat încadrarea de la cererea de chemare în judecată în dosarul 586/117/2019, făcut de către Amalia Pecican, unde îmi cerea 39000 de euro, dându-i acesteia printr-un fapt penal 36565 de lei.

După demiterea mea ilegală, deși am cerut Teatrului de păpuși și managerului său interimar, Florian Roșan să se apere corect prin calea de atac extraordinară oferită de lege, aceștia au refuzat, astfel au lăsat instanța Gârbovan-Tripon să facă o faptă penală, fără să ia măsuri, neapărând corect instituția și banii publici și permițând ca o infractoare ca Amalia Pecican, dovedită falsificatoare și hoață, pentru furt la pontaj desfăcându-i-se contractul de muncă prin hotărâre definitivă, primește prin mai multe fapte penale ale celor implicați 36565 de lei din bani publici. Apoi, după ce au organizat toate acestea, după ce m-au dat afară, Teatrul de Păpuși Puck și Consiliul Județean Cluj, mi-au cerut mie banii ca persoană fizică, deși ei sunt cei care au pus tot acest complot la cale. Astfel, printr-un complot organizat de către marii politicieni care pozează în salvatorii județului, au organizat pe o filieră infracțională un complot prin care m-au deposedat de 36565 de lei. Apoi, am încercat să mă apăr, am făcut greva foamei, am pichetat timp de câteva luni palatul de justiție din Cluj, am deschis noi dosare împotriva celor care mi-au distrus viața și au participat la moartea părinților mei.

Datorită Danei Gârbovan și a influenței ei asupra Curții de Apel Cluj, ÎN TOATE DOSARELE PE CARE LE-AM AVUT SAU LE-AM FĂCUT EU PE RAZA CURȚII DE APEL CLUJ, S-A ÎNCERCAT SĂ FIU FURAT PRIN JUDECĂTORI, PRIN EXECUTORII JUDECĂTOREȘTI, PRIN PROCURORI, PRIN PROPRII MEI AVOCAȘI PLĂTIȚI CU 2-3000 DE EURO. În dosarul în care m-a furat de 36565 de lei, Dana Gârbovan, împreună cu judecătoarea Tripon, deși judecaseră cu trei luni înainte ultima ședință din dosar, a dat hotărârea în care mă fura din dosarul 586/117/2019, și știam că mă fură, exact în dimineața în care îmi îngropam tatăl, pe data de 26 ianuarie 2022, la trei luni distanță. Deci, au dat hotărârea și au ținut să știu, fiindcă am fost sunat în aceea dimineață, special să fiu înștiințat. Deși persoana care m-a sunat știa că îmi murise tatăl, ba chiar a venit și la înmormântare, a făcut-o, ceea ce arată că au vrut, știind deznădejdea prin care treceam și că faptele lor au provocat supărarea extremă pe care tatăl meu, bătrân și bolnav, a suferit-o din cauza situației mele, să mor de inimă rea.

Toți cei de mai jos, la ordinul celor trei, au făcut abuzuri împotriva mea. Tuturor le-am făcut plângeri penale, peste 12, pe care le voi trece în anexe. Se regăsesc procurori, judecători, avocați. Aceștia sunt:


1. Împotriva Judecătoarei Gârbovan Dana, președinta Curții de Apel Cluj
2. Împotriva Judecătoarei Tripon de la Curtea de Apel Cluj.
3. Împotriva prim procuror Șimon Dragoș Nicolae, șeful Parchetului de pe lângă  Judecătoria Cluj.
4. Procurorului general  Daniel Ciumărnean, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel.
5. Secția 7 Poliție Rurală Gherla.
6. Împotriva celui care mi-a făcut cercetarea, domnul Ivanovici.
7. Împotriva DIICOT București și a procurorului de caz, pentru felul în care au condus cercetările la plângerea mea și prin felul cum au clasat cazul fără ca să mă lase să depun probe și să judece aceste cele cerute de către mine în funcție de aceste probe.
8. Împotriva lui Csoma Botond, președintele UDMR Cluj.
9. Împotriva lui Vakar Istvan, vicepreședintele UDMR.
10. Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe Păunel.
11. Vadas Laszlo, regizor, fost șef de secție a Teatrului de Păpuși Puck.
12. Urmanczi Eugen, actor la Teatrul Puck, secția maghiară, președintele Asociației Apropo.
13. Portik Zoltan, Teatrul de Păpuși Puck,.
14. Amalia Pecican, fostă șefă de secție a secției române.
15. Ovidiu Pecican, profesor universitar.
16. Teatrul de păpuși Puck, prin managerul său Florian Roșan.
17. Procurorului Boțogan de la parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.
18. Procurorului șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Ana Maria Edu.
19. Judecătoarei de cameră preliminară Stanca Ioana Marcu.

20. Judecătoarei Bontea Dina, cu domiciliul la Judecătoria Baia Mare, cea care a instrumentat dosarul 13159/211/2021.
21. Avocatul Gârdan Paul și reprezentantul său Galiță Ștefan, avocatul care m-a reprezentat în proces la Baia Mare, cu domiciliul în Zalău, Baroul Zalău.
22. Avocatei Ilea Monica , avocata părții adverse în acest dosar, Baroul Cluj Napoca.
23. Avocat Daniel Godorogea, primul meu avocat, Baroul Cluj Napoca.
24. Judecătoarei Iuliana-Cristina Ciupărcă Velniciuc.
25. Judecătoarei ANCA PETRUȚA MARICA.
26. Avocatei Alina Gherman
27. Avocatului Gherman Vasile Petru.
28. Consilieri Juridic Consiliul Județean Cluj.
29. Director executiv Ștefan Iliescu,
30. Șef serviciu Dan V. Pop.
31. Crina Munteanu, jurist la CJ Cluj.
32. Împotriva oficiul poștal nr. 15, Str. Izlazului, nr. 18, din Cluj Napoca.

Știu, pare o nebunie, dar timp de 4-5 ani am fost obligat să mă lupt cu toți aceștia, pentru a-mi apăra viața și avutul, pentru a nu lăsa să fiu distrus public, pentru a-mi apăra onoarea, demnitatea, bunurile, pentru a devoala populației ce se întâmplă în România, fiindcă, dacă mi s-a întâmplat mie, înseamnă că este un sistem pus la punct să facă asta și că se va putea întâmpla oricând, oricui se opune lui. Totul, s-a întâmplat în Transilvania, o regiune a României, unui român, în propria lui țară, teoretic, sub administrație românească. Se vede cum românii care își fac treaba, sub administrație românească, la ordinul UDMR sunt traumatizați și se încearcă uciderea lor. Iar autoritățile nu numai că permit acest lucru, dar și participă prin fapte penale, împotriva propriului concetățean, un om, un artist care și-a făcut treaba excelent. Iar cei care ar trebui să te apere, autoritățile românești, se aliază cu cei de la UDMR făcând fapte penale. De ce? Cum cei care trebuie să ne apere, sunt cei care ne fură, ne îmbolnăvesc, încearcă să ne ucidă. Propria lor populație. Cei care îi plătesc și pe care au jurat pe Biblie să-i apere. Sub acești conducători, dacă nu furi, ești pedepsit. Dacă nu-ți furi țara și semenii, nu poți face parte din gașca lor care conduce.

 

La fel, l-au capacitat  și pe  managerul Teatrului Național Cluj, Mihai Măniuțiu, cel care încearcă și acum din răsputeri să mă dea afară din instituție, producând împotriva mea ilegalități și abuzuri deși spectacolele pe care le fac și în care joc sunt extrem de bine primite de public și am cronici excelente. Cel care pentru a mă da afară și el din instituția care nu este a lui sau a părinților lui, după ce am devenit lider de sindicat, nu m-a distribuit absolut de loc, iar în ultimii trei ani de când m-am întors în instituție a făcut la fel. În 17 ani nu m-a urcat niciodată în categorie, am același salariu ca și acum 17 ani, deși am premii, deși m-a evaluat în fiecare an cu calificativul foarte bine și spectacolele mele, care se fac doar la propunerea mea scrisă, sunt extrem de bine primite de către public. Dar apoi nu sunt programate sau se raportează că nu au spectatori, deși ei nu vând bilete conștient, pentru a arăta că spectacolele nu au succes. Doar astfel pot să joc, dacă fac cerere scrisă și fac spectacole în care renunț la drepturile mele pentru regie și scenografie, deși nu am nicio abatere, deși demonstrez că pot să joc foarte bine, să regizez foarte bine, să scriu piese de teatru foarte bune, lucruri confirmate de cronici și de recenzii, nu doar de spusele mele.

 

 Vreau să arăt public felul în care autoritățile române tratează un artist român, un actor și un regizor care a adus doar cinste țării și orașului și să se vadă că acest tip de acțiuni ilegale împotriva unui om, a unui concetățean, a unui actor este modalitatea prin care instituțiile statului au devenit proprietăți particulare ale celor care le conduc, deși legea nu permite așa ceva.

 

Un artist, eu, pe care UDMR, împreună cu președintele Tișe au hotărât că trebuie să fie pedepsit fiindcă nu am vrut să spăl bani veniți din Ungaria și fiindcă au vrut să-mi ia 39000 de euro, eu făcându-mi treaba excelent ca manager, eu nefiind obligat și neavând contract cu ei pentru a comite așa ceva. Iar domnul Măniuțiu face ce face, fiindcă colegii m-au ales cândva lider de sindicat, iar eu mi-am făcut treaba corect și cinstit, fără să mă poată manipula, conform legii.  M-au furat, mi-au făcut dosare, mi-au făcut campanii de presă în care mi-au distrus imaginea publică, m-au legat cu cătușe, au participat la moartea părinților mei, m-au îmbolnăvit, au încercat prin orice mijloace să mă îmbolnăvească mai tare, mi-au umblat la avocații plătiți de către mine cu mii de euro, au încercat tot timpul prin abuzurile făcute asupra mea să-mi spună că nu am nicio șansă și că mă vor termina.

Ceea ce mi se întâmplă mie, este, în mic, planul pe care întreg sistemul l-a pus la cale împotriva poporului român. Totul este organizat după revoluție de către Soros și ong-urile sale, cu ajutorul masoneriei, care deși cântă imnul României la întâlniri, face totul împotriva populației românești spunând: „Iohannis a hotărât asta!”. Am făcut parte dintr-o asemenea organizație și știu ce spun. Sunt atrași acolo majoritatea șefilor de instituții, sub masca libertății și a dragostei de țară, iar apoi li se cere  să facă pentru putere și pentru bani lucruri împotriva propriilor instituții și a populației. Așa a fost distrusă România. Așa suntem furați la ANAF, la Orange, la Primărie, peste tot. Dacă refuzi, așa cum am făcut eu, dacă jurământul față de țară, conștiința și dragostea pentru semenii tăi și pentru viața lor este mai puternică, ești condamnat. Dacă refuzi ești prigonit. Nu ești demn să faci parte din sistem și să conduci, conform cunoștințelor și capacităților tale. Ești demn doar dacă ești obedient și execuți ceea ce ți se cere. Deși ai fost mințit ca să ajungi acolo. Astfel, sistemul te recunoaște doar dacă furi și dacă faci lucruri reprobabile împotriva semenilor tăi, pentru a face bani și de a crea un nou punct care slăbește instituțiile românești și România. Deși toți banii vin din impozitele oamenilor, deci sunt ai lor, dar în loc să fie folosiți pentru ei, sunt folosiți pentru a fi furați. Pentru a putea să fure, aceștia au contaminat toate instituțiile și au antrenat în ele pe mulți dintre angajați. Cei care nu vor să fure le sunt făcute dosare, sunt dați afară, sunt urmăriți, speriați, amenințați. Astfel, zi de zi, România este furată de către cei care ar trebui să o cultive, să o educe, să o apere. Astfel banii publici trec în mâinile unor oameni, care apoi îi folosesc împotriva propriei populații. Astfel s-a putut face în așa fel încât să nu mai avem învățământ, educație, economie, sănătate, cultură, suntem datori, instituțiile nu funcționează și să se creeze o clasă de conducători, care de fapt sunt niște hoți.

 

În acest mod, România a ajuns să poată dispărea. Se vorbește despre condominiu asupra Transilvaniei cu Ungaria, ceea ce este trădare de țară, despre falimentul României, despre dispariția ei. Așa va fi! Dar cei care au adus-o aici trebuie să răspundă fiindcă ei au jurat să o apere, nu să o vândă. Printre aceștia cei cărora le pun întrebări acum.

Toate acestea s-au putut întâmpla doar prin mânjirea justiției, prin aservirea ei și prin schimbarea rolului ei, din căutătoare a adevărului în garantatoare a ilegalităților și a faptelor penale.

Apoi am observat că la nivelul Clujului și a întregii Transilvanii se fac concesii UDMR-ului. Prin arhitecți de etnie maghiară, premiați de Budapesta, domnul Boc și Consiliul Local al Primăriei Cluj, dau jos statuile personalităților românești din oraș, lucru împotriva legii 422/2001, Legea privind protejarea monumentelor istorice. Pentru aceasta, au acordul, împotriva legii, pe cale politică, a Comisiei Naționale a Monumentelor Istorice, fapt penal, de asemenea.

CUM O SĂ RĂSPUNDEȚI DOMNILOR POLITICIENI ȘI MANAGERI DE INSTITUȚII, DACĂ DUPĂ ALEGERI, ÎN CÂȚIVA ANI, TRANSILVANIA VA DEVENI CONDOMNIU, DIN MOMENT CE EU VĂ AVERTIZEZ CĂ ASTA DORIȚI  ȘI CĂ FAPTELE ȘI FELUL VOSTRU DE A ACȚIONA DUC LA ASTA?

Știți că asta este trădare de țară. Știți că ați jurat să apărați România și cetățenii ei. Știți că furia populației nu o să vă salveze averile.

La fel, deși nu i-am făcut absolut niciun rău managerului Teatrului Național Mihai Măniuțiu, acesta încearcă cu disperare să mă dea afară și din Teatrul Națioanal Cluj, ceea ce justifică afirmațiile mele că deranjez prin acțiunile mele întreaga structură a instituțiilor din Cluj. Pentru aceasta, Mihai Măniuțiu nu mă distribuie absolut de loc, așteptând renovarea teatrului, atunci când va exista posibilitatatea de a mă da afară prin desființarea pentru 24 de ore a Teatrului Național Cluj și reorganizarea lui după aceea. Pentru aceasta deși eu fac cereri de a fi distribuit, iar el este obligat de lege să mă distribuie, nu o face, ba mai mult, își sabotează propriile spectacole în care joc la cerere, pentru a obține faptul că nu joc și nu sunt distribuit, deci sunt un actor slab. Asta ,deși spectacolele mele făcute la cererea mea și pe care legal nu are cum să le refuze, au cronici foarte bune, au mare priză la public și între colegi le laudă și el. Mi-a dat chiar telefon după o vizionare, spunându-mi ce actor extraordinar sunt și cum am reușit să fac și regie și actorie în același timp, deși sunt două meserii total diferite. Cu toate acestea, urmărește și el să mă dea afară, împotriva legii, lucru pentru care a obligat întreaga conducere a teatrului să pună la cale sabotarea repetițiilor spectacolului Înger și demon după Mihai Eminescu.

ÎNTREBĂRI LA CARE AȘTEPT RĂSPUNS PUBLIC. ROG PUBLICAȚIILE SĂ CEARĂ ACEST LUCRU FIECĂRUI PERSOANE DIN CELE CINCI. DORESC EXPLICAȚII ȘI RĂSPUNSURI PROFESIONISTE, LOGICE, LA OBIECT PE CARE POPULAȚIA SĂ LE ÎNȚELEAGĂ. ACTELE EXISTĂ ȘI VOI FACE REFERIRE LA ELE DIN NOU, DACĂ RĂSPUNSURILE SUNT DE FORMĂ SAU NEAGĂ EVIDENȚELE.

A) Domnul vicepreședinte al Consiliului județean Cluj și vicepreședinte UDMR Cluj, Vakar Istvan.


1. Ați depus ca funcționar public jurământ de credință față de România, de cetățenii ei și față de instituțiile ei?
2. Cunoașteți că este fapt penal să încerci să obligi pe cineva să facă el însuși un fapt penal? Atunci, la dumneavoastră în birou, când împreună cu Csoma Botond ați încercat ca vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, să îl obligați pe managerul Teatrului de Păpuși Puck, Mureșan Petran Eamanuiel Simion, manager al unei instituții aflată în subordinea dumneavoastră,  să accepte aceea donație de 2000 de euro, ceea ce ar fi însemnat să devină un caz penal, de ce ați făcut-o, dacă știați că este împotriva legii ce-i cereți?
3. Cunoașteți că este fapt penal să ceri unui superior să participe la fraudarea evaluării unui manager, așa cum i-ați cerut președintelui Tișe? Cu atât mai mult  cu cât acesta, președintele Alun Tișe Păunel, recunoaște public , în ziarul Evenimentul zilei, că „decizia de a-l ejecta nu a luat-o el, ci Vakar Istvan, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj și vicepreședinte UDMR Cluj”.
4. Știați de rezultatele managerului Mureșan Petran Emanuiel, fiindcă ați fost șeful comisiei de evaluare timp de 8 ani dându-i note între 9,17 și 10. De ce ați fraudat evaluarea lui din data de 26.02, 2021, conform hotărârii  Curții de Apel Oradea nr. 443, din 22 iunie, 2022?
5. Nu puteați face acest furt de la evaluare decât dacă vă acoperea președintele Tișe. Când ați făcut înțelegerea cu acesta să îl furați la evaluare pe manager? Atunci când managerul a venit în audiență la președintele Tișe, iar acesta a trimis secretara să îl anunțe pe manager că „domnul Tișe nu îl mai poate primi, fiindcă a intrat la el domnul vicepreședinte Vakar”? Atunci ați negociat ca managerul, pe care amândoi l-ați notat 7 ani cu note de peste 9, și căruia îi cunoșteați realizările, să organizați complotul împotriva lui, să îl dați afară, să îi faceți prin prietenii voștri dosar de 39000 de euro și să îl îmbolnăviți, ca răzbunare că  acesta nu a vrut să „facă pentru cultura maghiară mai mult”, cum ar fi să spele bani veniți din Ungaria către un o.n.g. format din amicii dumneavoastră, etnici maghiari?
6. Înainte de a începe toate acestea, l-ați rugat pe manager să vă facă rost de o invitație la Izmir, în Turcia, iar el v-am făcut rost de ea, rugând festivalierii să vă trimită o invitație. Seara, în hotel, la o bere, împreună cu Vadas Laszlo, martor fiind colegul de la Teatrul de Păpuși, Marius Gocan, ați încercat să faceți presiuni asupra managerului, cum că „ar trebui să citească mai mult și să învețe lucruri despre cultura maghiară”, iar el v-a răspuns că „citesc și învăț lucruri despre cultura maghiară atât cât permite legea și legea, slavă Domnului, legea permite”. Imediat, la revenirea în țară, au început atacurile împotriva lui, dosarele și scandalurile făcute de către apropiați ai dumneavoastră, etnici maghiari sau prieteni ai acestora. De ce ați considerat că a „învăța mai mult despre cultura maghiară”, înseamnă de fapt să îl obligați pe manager împreună cu Csoma Botond, să accepte donații care l-ar fi transformat într-un caz penal?
7. Toată structura masoneriei se bazezază de fapt pe un control prin posturi și prin finanțe asupra  membrilor ei. Odată șantajabili, aceștia nu mai pot face decât să răspundă la ordine. Dumneavoastră declarați public că faceți parte din ordinul Cavalerilor templieri și că sediul lojei dumneavoastră este la Viena. Încercarea de distrugere a instituțiilor românești, pe care dumneavoastră o înfăptuiți, așa cum se vede clar în cazul managerului Mureșan Petran Emanuiel Simion și în cazul Teatrului de Păpuși Puck, se datorează unor ordine venite de la Viena sau de la Budapesta sau este inițiativă locală?
8. Dacă nu respectați legea română, dumneavoastră fiind cetățean român și dacă încercați, împreună cu Csoma Botond, deputat în Parlamentul României, să  obligați manageri de instituții să facă fapte penale, cum ar fi să accepte o donație, atunci când titularul întregii sume este Teatrul de Păpuși Puck, al cărui manager era Mureșan Petran Emanuiel, a cui lege o respectați și în interesul cui acționați de fapt?
9. În ce scop ați organizat complotul împotriva managerului Mureșan Petran Emanuiel? Pentru câștigul a 39000 de euro, pentru răzbunare că acesta nu a vrut să spele 43000 de euro prin Teatrul de Păpuși către o.n.g.-ul Apropo, pentru că dacă acesta pierdea la CNCD la acuzele de discriminare aduse lui fiecare membru al secșiei maghiare, peste 25 de persoane puteau să-i facă dosare de discriminare?
10. După cum se vede mai sus, faptele dumneavoastră sunt fapte penale, motiv pentru care v-am și făcut plângere penală. Din moment ce faceți aceste fapte penale și luptați pentru distrugerea instituțiilor românești, deși ați depus jurământ față de toți locuitorii Clujului, care sunt motivele pentru care participați să fiți ales din nou la alegerile locale și cum puteți justifica în fața alegătorilor să vă aleagă?

B) Domnul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe Păunel.

1. Ați depus ca funcționar public jurământ de credință față de România, de cetățenii ei și față      de instituțiile ei?
2. Cum respectați acest jurământ în fața cetățenilor, dacă dumneavoastră comiteți împotriva subordonaților din instituțiile aflate în subordine abuz în serviciu în formă repetată, așa cum ați făcut împotriva mea?
3. Ați stopat prin domnul Mornăilă, fost la DIICOT, acum aghiotantul dumneavoastră, judecarea dosarele penale care v-au fost intentate de către managerul Mureșan Petran Emanuiel Simion, astfel încât deși a trecut doi ani de la depunerea lor, procurorul nu a făcut nicio cercetare? Dacă nu prin el, prin judecătorii și procurorii care au fost la nunta dumneavoastră?
4. Ați declarat public în Evenimentul zilei că „decizia de a-l ejecta ( a managerului Mureșan Petran) nu a luat-o el (dumneavoastră), ci Vakar Istvan, vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj și vicepreședinte UDMR Cluj”. De ce vă conduce UDMR-ul?
5. Cum ați făcut averea dumneavoastră considerabilă, având în vedere că toată viața ați fost bugetar?
6. De ce, după ce l-ați furat odată la evaluare pe managerul Mureșan Petran Emanuiel Simion, lucru consfințit de către hotărârea 443 a CA Oradea, din 22 iunie 2022, deși acesta v-a avertizat că acțiunile dumneavoastră l-au îmbolnăvit și v-a cerut să fiți transparent și profesionist, dumneavoastră l-ați mai furat odată, deși anul 2020 era an pandemic și nu trebuia judecat la evaluare după un an fără pandemie, l-ați mai furat odată și la cea de a doua evaluare?
7. Acoperirea unui fapt penal cu un alt fapt penal este o soluție pentru dumneavoastră ca și conducător de județ?
8. Dacă peste un an, doi, așa cum prezic eu, condominiul României cu Ungaria asupra Transilvaniei se va înfăptui, veți fi un trădător de țară?
9. Faceți parte dintr-o lojă masonică?
10. După cum se vede mai sus, faptele dumneavoastră sunt fapte penale, motiv pentru care v-am și făcut plângere penală. Din moment ce faceți aceste fapte penale și luptați pentru distrugerea instituțiilor românești, deși ați depus jurământ față de toți locuitorii Clujului, care sunt motivele pentru care participați să fiți ales din nou la alegerile locale și cum puteți justifica în fața alegătorilor să vă aleagă?

C) Domnul primar, Emil Boc.  

1. Ați depus ca funcționar public și ca premier al Romîniei jurământ de credință față de România, de cetățenii ei și față de instituțiile ei?
2. Cunoașteți că conform legii 544, Legea protejării monumentelor, dumneavoastră, împreună cu Consiliul Local Cluj ași produs mai multe fapte penale prin datul jos, mutarea, desființarea și mutilarea statuilor românești din orașul pe care îl conduceți?
3. Cunoașteți că pentru că v-au acordat posibilitatea de a face  aceste fapte penale Comisia Națională a Monumentelor Istorice, a făcut ea însăși mai multe fapte penale, fiindcă era obligată de către lege să nu aprobe ceea ce dumneavoastră și Consiliul Local Cluj ați hotărât?
4. Cunoașteți că dacă se comit mai multe fapte penale în lanț este clar că există o înțelegere între aceste instituții care încalcă flagrant legea, iar acesta se numește grup infracțional organizat?
5. Cu ce vă are UDMR-ul pe toți la mână? Cine poate ordona unei administrații românești majoritare  să dea jos statuile personalităților românești, în propria țară? Dacă nu ași făcut-o la ordin, ați făcut-o din proprie convingere?
6. Dacă nu ați făcut-o din convingere, ci din calcul politic, este bine ca un primar al unui oraș românesc, din calcul politic, să facă fapte penale și să lupte împotriva propriei istorii?
7.  Faptul că ați cedat împreună cu justiția de la Curtea de Apel Cluj, prin alte fapte penale, foarte multe clădiri din centrul Clujului unor cetățeni maghiari, ai căror strămoși fuseseră despăgubiți de către statul român, dați jos statuile românești în timp ce cele a unor personalități maghiare care au ucis români se ridică, apoi spuneți că trebuie să ne bazăm doar pe banii de la Bruxelles, care se dau doar în anumite condiții, iar apoi ați organizat orașul de 15 minute, din care sunt scoși din nou românii din centru, arată că pregătiți orașul pentru un control al celor din afară, nu al românilor. Dacă îl pregătiți pentru cei din afară, de ce le cereți votul românilor?
8. Știți că toate aceste lucruri de mai sus sunt considerate, sub o administrație normală și respectându-se Constituția,  trădare de țară?
9. Dacă ceea ce spun eu se va împlini și Transilvania va deveni condominiu, sunteți un trădător?
10. După cum se vede mai sus, faptele dumneavoastră sunt fapte penale, motiv pentru care vă voi face plângere penală, dumneavoastră, Consiliului Local Cluj și Comisiei Naționale pentru Monumente Istorice. Din moment ce faceți aceste fapte penale și luptați pentru distrugerea instituțiilor românești, a patrimoiului românesc și a culturii românești, deși ați depus jurământ față de toți locuitorii Clujului și ai țării să-i apărați, care sunt motivele pentru care participați să fiți ales din nou la alegerile locale și cum puteți justifica în fața alegătorilor să vă aleagă?

D) Președinta Curții de Apel Cluj, Dana Gârbovan.

1. Ați depus ca magistrat jurământ de credință pe Biblie față adevăr și de respectarea legii?
2. În acest caz cum în dosarul 586/117/2019, ați comis o faptă penală prin schimbarea încadrării faptelor de la cererea de chemare în judecată și ați acordat Amaliei Pecican suma de 36565 de lei, deși  instanța de Fond în mod extraordinar de logic demontase toate cele peste 40 de acuzații aduse managerului Mureșan Petran, deși din dosar reieșea, fiindcă erau depuse acte,  profilul de hoț și abuzator al Amaliei Peciacan, care falsificase o semnătură și furase la pontaj, motiv pentru care i se desfăcuse contractul de muncă prin hotărâre definitivă. Cum o președintă a unei Curți de Apel, un om după motivări extrem de inteligent, poate să facă un fapt penal, deși a depus jurământ împotriva datelor și a evidenței de la dosar?
3. Orice instituție funcționează după chipul și asemănarea conducătorului său. Curtea de Apel Cluj și toate instituțiile subordonate ei din Cluj și din județele afiliate ei, în cazul meu, au făcut în dosare mele abuzuri.
Dumneavoastră, făcând împotriva mea un fapt penal ca judecător, este adevărat că toate instituțiile din subordinea Curții de Apel Cluj în care am avut dosare, s-au comportat după chipul și asemănarea dumneavoastră, cea care ați schimbat în dosarul 586/117/2019 încadrarea faptelor de la cererea de chemare în judecată, fapt penal și de aceea am fost obligat să le fac tuturor plângeri penale?
4. Este adevărat că în sistemul Ecris de distribuire a dosarelor orice dosar poate fi extras de sute de ori, până acesta cade la completul la care se dorește să se ajungă, situație împotriva legii și fapt penal de asemenea, de care dumneavoastră sunteți răspunzătoare  ca președinte al Curții?
5. De două, ori odată cînd făceam greva foamei și odată zilele trecute, mi-ați transmis prin colegi judecători, prin judecătoarea Tripon și printr-un alt judecător că „Dana nu a știut ce este în dosare”. Cu siguranță nu v-ați putut referi la faptul că nu știți citi și interpreta din punct de vedere juridic ce este în dosare. Deci, mi-ați transmis de fapt că nu ați știut ce nedreptăți se fac împotriva mea fiindcă fusesem încondeiat de către cei care mi-au făcut aceste lucruri, soții Pecican și UDMR, ca fiind în toate felurile, bețiv, afemeiat, hărțuitor etc. Existau asemena date despre mine la dosare? Dumneavoastră, ca judecător nu sunteți obligată să aplicați legea și datele din dosar? De ce UDMR-ul are asupra tuturor control?
6. Acest control al UDMR-ului s-a exercitat asupra dumneavoastră când judecători de la Curtea de Apel Cluj au dat sentințe de despăgubire  unor cetățeni maghiari care mai fuseseră despăgubiți încă odată de statul român? Cum de mai mulți judecători de la Curtea de Apel Cluj, au dat sentințe de despăgubire, când se știa că statul român despăgubise strămoșii acestora. Știți că, aceste despăgubiri ilegale s-au dat din banii contribuabililior, ai românilor și maghiarilor, din impozitele lor? Nu este clară o schemă de a scoate bani din instituțiile publice românești și de a face din nou centrul Clujului să devină maghiar, prin sentințe împotriva legii?
7. Nu la fel ați făcut și în cazul Laurei Corpodean și în cazul ziaristului căruia i-ați acordat 100000 de euro daune morale? Adică, împotriva datelor de la dosar, ați scos bani din instituțiile publice.  Nu la fel este și în cazul Amaliei Pecican, care deși nu exista nici măcar un singur act de hărțuire i-ați acordat din banii instituției 365656 de lei, bani care apoi mi-au fost ceruți mie, deși totul era o înscenare făcută cu acordul politicienilor și a dumneavoastră? Dar dacă nu mă apăram ca un leu mi-ați fi luat 39000 de euro, atât cât UDMR-ul a hotărât că merit să mi se ia, fiindcă nu am acceptat ca 43000 de euro să se ducă penal în conturile lor din spălarea de bani pe care o doreau de la Teatrul de Păpuși?
8. Postați tot timpul pe blogul personal impresii despre credință, Dumnezeu și Iisus Hristos. Faptele dumneavoastră dovedesc altceva. Sunteți conștientă că distrugeți oamenilor singurul lucru care le-a mai rămas, credința, dumneavoastră folosindu-o în scopuri penale, pentru PR-ul personal, pentru a obține avantaje de pe urma ei și distrugând în percepția cetățenilor ideea de credință și de Dumnezeu?
9. Ați fost realeasă de curând ca președinte al Curții de Apel Cluj. Din moment ce acestea sunt faptele dumneavoastră, ce anume va recomandat? Cei care vă numesc din nou sunt idioți sau tocmai acestea trebuie să fie criteriile prin care ești pus șef și se distrug instituțiile românești?
10. Dacă ceea ce spun eu se va împlini și Transilvania va deveni condominiu, sunteți o trădătoare?

E) Domnul Mihai Măniuțiu, managerul Teatrului Național Cluj.

1. Deși sunt actor de 25 de ani nu am fost niciodată ridicat în grad de către dumneavoastră, sunt și acum actor categoria a II. Din moment ce mi-ați acordat în toți acești ani calificativul Foarte bine, de ce ați încălcat legea flagrant atâția ani?
2. Din cauza dumneavoastră am fost obligat să părăsesc Teatrul Național Cluj și să devin timp de 8 ani managerul Teatrului Puck. Acolo, din nou, deși mi-am făcut treaba foarte bine, am fost demis, mi s-au făcut dosare, s-a încercat distrugerea mea totală. De ce instituțiile în care eu îmi face treaba foarte bine, la fel cum este și Teatrul Național, simt nevoia să mă dea afară?
3. Nu m-ați distribuit în ultimii trei ani de loc, jucând doar ceea ce eu am propus în scris și având cele mai puține titluri de spectacole din teatru. Dumneavoastră sunteți obligat de lege să mă distribuiți, deși nu o faceți. De ce nu respectați legea? De ce un mare regizor, ca dumneavoastră, face asemenea lucruri înjositoare?
4. Am același salariu ca acum 17 ani, cu indexările de rigoare, doar. Mi-ați răspuns într-o adresă că salariul meu este foarte bun, deși eu îl am așa de mic fiindcă dumneavoastră îmi încălcați drepturile de ani de zile. După cum se știe, dumneavoastră aveți de la mai multe bugete ale statului mai multe salarii, ca profesor, ca regizor, ca manager, ca și conducător de doctorate etc. Din moment ce îmi încălcați constant drepturile, într-o meserie pentru care am muncit din greu și pe care nu am obținut-o datorită dumneavoastră, iar dumneavoastră aveți din banii statului o mulțime de surse de venit, este moral, deontologic, profesionist, legal să-mi dați asemenea răspuns?
5. Considerați că Teatrul Național Cluj este o moștenire de familie, în care puteți face orice doriți dumneavoastră, în cazul meu să mă dați afară, doar fiindcă așa considerați dumneavoastră, fără argumente, fără niciun reproș, fără să am abateri, fără să  vă fac nimic?
6. Faptul că mi s-au făcut dosare, că am fost îmbolnăvit, că am fost legat cu cătușe, că am făcut greva foamei, am asociat aceste lucruri cu Teatrul Național Cluj pentru a-i aduce un prejudiciu de imagine lui și dumneavoastră?
7. Dacă aș fi adus vreun prejudiciu de imagine, fără voia mea, ce era să fac să mă las, furat, omorât, linșat mediatic, să nu-mi apăr drepturile și viața pentru ca dumneavoastră, care luați cinci salarii, să nu vi se distrugă imaginea?
8. V-am înștiințat în scris că sunt bolnav și ce mi s-a întâmplat. Cu toate acestea, ați capacitat și ați organizat ca repetițiile de la Înger și demon, spectacol, gândit, regizat și jucat de mine să se desfășoare într-o atmosferă care să mă facă să mă destabilizeze și să reacționez emoțional. Din moment ce v-am spus că sunt bolnav, nu este acesta un atentat la viața și la sănătatea mea?
9. Nu mă distribuiți, nu mă ridicați în grad, încercați să mă îmbolnăviți, doriți să mă dați afară fără motiv. Sunteți conștient că toate acestea sunt abuzuri împotriva mea făcute programatic, pentru care mi-ați distrus viața artistică, fără să vă fac nimic, poate doar că nu sunt obedient și nu obișnuiesc să-mi cumpăr rolurile și poziția în teatru, considerând că sunt destul de talentat, de muncitor, de experimentat, pentru a nu mă înjosi să fac acest lucru?
10. De ce un mare regizor ca dumnevoastră trebuie să acționeze de maniera aceasta?

Mureșan Petran Emanuiel Simion