ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Potrivit unor surse din anturajul lui Gabriel Cotabiţă citate de Hotnews, starea de sănătate a cântăreţului a fost reevaluată luni, de o comisie medicală pluridisciplinară, care a propus să fie făcută o investigaţie RMN cerebrală, în condiţiile în care există suspiciuni că ar putea exista leziuni cerebrale.

Anterior, au fost făcute mai multe investigaţii, pentru evaluarea stării de sănătate a lui Cotabiţă, printre care şi o coronarografie, al cărei rezultat a fost bun, nefiind leziuni pe arterele coronare. Coronarografia permite vizualizarea directă a arterelor coronare, responsabile de angină sau infarct.

Sursele citate au precizat că, la trei zile de la internarea în Spitalul de Urgenţă Floreasca, Gabriel Cotabiţă este asistat şi ventilat mecanic, fiind în comă indusă medicamentos.
 
Gabriel Cotabiţă a fost găsit, vineri, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Bucureşti. Cântăreţul a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.