Liderul UNPR, Gabriel Oprea a afirmat că Pro România și Plus sunt „partide de Intelligence”. Cele două partide au scoruri de peste 10% în sondaje, în condițiile în care formațiunea sa își propune o astfel de țintă pentru alegerile locale și parlamentare din 2020, susține liderul UNPR.
 
Oprea a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă cum se face că partidele lui Victor Ponta și Dacian Cioloș au ajuns deja la două cifre în sondaje. Răspunsul său a fost următorul: „Păi vă spun eu cum. Sunt partide de Intelligence. (…) Spre deosebire de ei, eu sunt militar cu gradele la vedere, aceasta să fie foarte clar, eu știu ce înseamnă munca de teren”.

„Am lucrat cu Victor Ponta, i-am botezat și copilul. Un om foarte deștept, a avut o guvernare foarte bună, la care l-am sprijinit, am pus și noi umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, cred că trebuie să se ridice în picioare, fiindcă eu am fost de cuvânt, am fost serios, nu l-am trădat și poate că mi s-a schimbat și destinul (mi s-au construit dosare politice) pentru ca i-am stat alături pana la capăt lui Victor Ponta, un foarte bun și abil politician”,  mai precizat Gabriel Oprea.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews