ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul general, Gabriela Firea, a declarat că după-amiază va anunța deschiderea unei platforme educative online la nivelul Capitalei pentru toți elevii care în această perioadă nu merg la școală.
 
„După-amiază vom anunța deschiderea unei platforme educative online la nivelul municipiului București pentru toți elevii care în această perioadă sunt nevoiți să rămână acasă și să facă exerciții, lecții la distanță cu profesorii", a spus Firea, miercuri, la ședința de îndată a CGMB, transmisă online pe pagina ei de Facebook.

Cursurile unităților de învățământ din România sunt suspendate, începând de miercuri până pe data de 31 martie, aproximativ trei milioane de elevi urmând să stea acasă, aceasta fiind o măsură de prevenire a răspândirii infecțiilor cu noul tip de coronavirus.
 
Gabriela Firea a mai anunțat miercuri că începând din această dimineață ”nu se mai lucrează la Primăria Capitalei”,”precizând că ”se va face o dezinfectare”.