ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gabriela Firea a anunțat că vrea să candideze pentru un nou mandat la Primăria Capitalei din partea PSD. Ea spune că trei ani a muncit de dimineață până noaptea și că a început modernizarea Bucureștiului, ceea ce deja se vede și se simte.
 
”Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea PSD, iar la nivel de Birou Permanent Național și Comitet Executiv se  va discuta, la momentul potrivit, politica de alianțe la nivel local, cu cine ne vom alia, pentru a intra și mai bine pregătiți în alegerile locale. dar aceste lucruri se vor stabili în ședințele care vor avea  loc după sărbătorile de iarnă”, a anunțat Gabriela Firea duminică, la Antena 3.

”Nu văd de ce nu aș candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineața până noaptea, familia nu m-a mai văzut, decât copiii în somn și nici măcar în week-end, așa cum trebuie. Nu vorbesc de sacrificiu, că atunci când intri într-o astfel de meserie nu te mai gândești la sacrificii. În mod evident, au fost și sacrificii personale, dar cel mai important este că am început cu motoarele turate la maximum modernizarea Bucureștiului, ceea ce se vede și se simte și exact acest lucru îi deranjează pe peneliști, care știu să facă doar atacuri, știu să facă doar dosare, știu să trădeze România, știu că duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzații nefondate și să vorbească lucruri care nu au nicio bază în realitate”, a mai precizat primarul Capitalei.

Primarul general a adăugat că, atunci când a venit la Primărie, toate obiectivele de investiții erau blocate de către primari de la PNL și de către Consiliul General, printre care: Pasajul Piața Sudului, Podul Ciurel, Podul Nicolae Grigorescu - Splai Dudești, Arcul de Triumf, Spitalul 'Gomoiu'.„Erau, practic, obiective de investiții înghețate la care nu se mai lucra de doi ani de zile, aceste direcții fiind conduse de oameni PNL, oameni care sunt și acum în PNL. RADET-ul, de asemenea, era condus de 15-17 ani de membrii PNL, oameni care sunt și acum în PNL. Încă o dată, știu că poate vi se pare dur, dar asta este realitatea. Domnul Orban nu a făcut nimic pentru bucureșteni în calitate de viceprimar și îmi este foarte greu să cred că va face pentru români în calitate de premier. Cu băutură și cu mandolină nu se rezolvă nimic. Atât poate omul, așa spun toți cei care l-au cunoscut, așa spun toți cei care au lucrat cu dumnealui: nu are alte preocupări, nu are nicio pregătire în niciun domeniu”, a susținut Firea.