ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri că cifrele sale din sondaje arată că se află la o diferență foarte mică, un punct sau poate chiar mai puțin de un punct față de actualul primar general, potrivit Știripesurse.

Gabriela Firea a fost întrebată la Prima TV despre afirmația candidatului PNL, Sebastian Burduja, privind poziționarea pe locul doi în sondaje. ”Îi lăsăm pe bucureșteni să voteze duminică și vedem atunci clasamentul. Fiecare candidat încearcă să își mobilizeze colegii din sectoare, încerc să îmi mobilizeze propriul electorat. (..) Mi se pare neverosimil dar nu vreau să îl combat, este declarația dumnealui”, a spus Gabriela Firea.

Candidatul PSD la Primăria Generală a spus că cifrele pe care le are ea arată cu totul altceva.

”Eu am alte cifre, arată cu totul altceva, că sunt la o diferență foarte mică, un punct sau poate chiar mai puțin de un punct față de actualul primar general și vom vedea la rezultate”, a afirmat aceasta.

Firea a menționat că cert este că și din sondajele PNL și de către ei, există ”un grad mare de nemulțumire față de activitatea actualului primar, în primul rând pentru că a promis foarte mult (..) și s-a prăbușit prin faptul că acum vine în emisiune și spune de ce nu a putut să facă”.

Despre prezența lui Nicușor Dan pe primul loc, în sondaje, Firea spus că ”toți primarii în funcție pleacă favoriți” și a dat exemplul din urmă cu 4 ani, când ”ea domina toate sondajele de opinie și a intrat în ziua de alegeri cu 3 sau 4 puncte în față, dar nu a câștigat”.