ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), nu respectă regulile stupide impuse de propriul guvern. El a fost surprins fără mască pe holul Parlamentului, deși actualmente masca este obligatorie în spațiile publice închise.  

Vlad Voiculescu a stat aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și chiar s-a salutat cu câțiva colegi, informează România TV

După aproximativ 20 de minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-un birou de un coleg de la USR-PLUS, moment în care și-a pus masca de protecție.
 
Ministrul Sănătății a recunoscut că a încălcat regulile propriului guvern nepurtând masca pe față, dar s-a scuzat spunând că era singur pe un hol, la distanță de alte persoane.

„Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete - pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. 

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere - fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. 

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Voiculescu pe Facebook

Conform reglementărilor pandemice aflate încă în vigoare, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, așa cum este și holul Parlamentului.