ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), nu respectă regulile stupide impuse de propriul guvern. El a fost surprins fără mască pe holul Parlamentului, deși actualmente masca este obligatorie în spațiile publice închise.  

Vlad Voiculescu a stat aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și chiar s-a salutat cu câțiva colegi, informează România TV

După aproximativ 20 de minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-un birou de un coleg de la USR-PLUS, moment în care și-a pus masca de protecție.
 
Ministrul Sănătății a recunoscut că a încălcat regulile propriului guvern nepurtând masca pe față, dar s-a scuzat spunând că era singur pe un hol, la distanță de alte persoane.

„Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete - pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. 

Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere - fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. 

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris Voiculescu pe Facebook

Conform reglementărilor pandemice aflate încă în vigoare, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, așa cum este și holul Parlamentului.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews