ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezent la România Tv de 1 Decembrie, premierul Nicolae Ciucă, întrebat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”.

Premierul Nicolae Ciucămai  susține că a pregătit România pentru un răspuns cel mai negru scenariu: blackout, în plină iarnă. Oficialul Guvernului a dat asigurări că țara noastră va trece cu brio peste situația extremă, dacă va fi nevoită să treacă prin așa ceva.

„Pentru România e foarte, foarte puțin probabil să se întâmple un astfel de moment. Trebuie să fim pregătiți pentru orice situație, dar probabilitatea de a intra într-un blackout, adică într-o pană de curent totală, este foarte, foarte mică”, a spus el.

VIDEO mai sus.