ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


”Game of Thrones", producție de succes a postului american HBO, s-a plasat în fruntea nominalizărilor la Emmy Awards, cele mai prestigioase premii ale televiziunii americane, talonat îndeaproape de "House of Cards" și "Transparent", relatează AFP.
 
Game of Thrones', care pune în scenă rivalitățile sângeroase între clanuri, a primit 24 de nominalizări joi la Emmy Awards, urmat de 'American Horror: Freak Show', cu Jessica Lange în rolul principal (19 nominalizări). 'Game of Thrones' își confirmă astfel supremația ca serial cu 126 de nominalizări în total anul acesta. Serialul în care joacă Peter Dinklage (nominalizat pentru cel mai bun actor în rol secundar) candidează și la premiul pentru cea mai bună dramă, pe care încă nu l-a câștigat.

Va avea însă ca rivale serialele 'Better call Saul', inspirat dintr-un personaj al serialului cult 'Breaking Bad', alături de 'Downton Abbey', 'Homeland', 'House of Cards', 'Mad Men' și 'Orange is the new black'. Anul trecut a fost 'Breaking Bad' cel care a primit acest trofeu, împreună cu 'Modern Family' care a câștigat pentru a cincea oară premiul pentru cea mai bună comedie a anului.

Serialul în care joacă actrița de origine columbiană Sofia Vergara aspiră să câștige și anul acesta titlul, însă are rivale puternice ca 'Louie', 'Parks and Recreations', 'Silicon Valley', 'Transparent', 'The Unbreakable Kimmy Schimdt' și 'Veep'. Debutantul 'Transparent', difuzat de Amazon, este unul din marile succese ale anului. Povestea unui tată transsexual și a copiilor săi a câștigat deja un Golden Globe pentru interpretarea actorului Jeffrey Tambor, nominalizat joi și la Emmy Awards pentru cel mai bun actor de comedie.

O altă producție difuzată de platforma pionieră Netflix, 'House of Cards', despre intrigile de culise ale politicii americane, pornește de pe o bună poziție cu 11 nominalizări în total. 'Orange is the new Black', un alt succes difuzat de Netflix, a primit doar patru nominalizări între care pentru cea mai bună actriță în rol secundar, Uzo Aduba.