ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reacții adverse ale vaccinului Covid: „La 25 de ani mi-am pierdut corpul. Aș vrea ca oamenii să-mi citească povestea”. Este necazul unui tânăr italian de 25 de ani, din Treviso, pe nume Matteo, a cărui viață a devenit un coșmar după a doua doză de ser Covid. Iată mărturia sa, publicată de site-ul lui Gianluigi Paragone

Reacții adverse ale vaccinului Covid

„Sper cu adevărat că mărturia mea va fi citită de cineva. Numele meu este Matteo. Sunt un baiat de 25 de ani. Locuiesc în Treviso (Veneto) și sunt profesor.

După ce am primit a doua doză de Astrazeneca pe 6 mai 2021, viața mea s-a schimbat pentru totdeauna.

Întotdeauna am fost un băiat solar, fericit, optimist. Întotdeauna am făcut sport și am mâncat regulat. Nu fumez și nu beau.

După 6 mai nu m-aș fi gândit niciodată că nu o să-mi mai recuperez corpul și nu mi-aș fi imaginat niciodată calea vizitelor la doctor, a spitalelor, a examenelor care era în fața mea.

Nu îmi mai simțeam picioarele

La aproximativ 3 saptamani de la vaccinare, am inceput sa simt ca picioarele mele nu mai functioneaza bine, nu ma pot ridica in picioare, ma clătinam, mă simțeam mai grea și cu mai puțină forță.

După aceea, brațul meu drept a început să-și piardă din forță. Am început să am spasme și furnicături pe tot corpul, dureri de gât foarte puternice atât de tare încât m-au împiedicat să mă ridic din pat și să duc o viață normală. Am fost îndrumat de un neurolog și de atunci a fost un calvar.
 

3000 de euro cheltuiți, 3 tac, 5 rezonanțe magnetice, vizite neurologice și reumatologice, analize de sânge de tot felul, analize neurologice precum electromiografie, potențiale evocate, radiografii, diverse accese la urgență.

M-am simțit ca o barcă în voia unei mări furtunoase, unde nu am întâlnit nicio altă barcă care să mă ajute.

9 luni mai târziu, încă mă lupt cu efectele secundare ale acestui nenorocit de vaccin, despre care, la acea vreme, guvernarea a dat puține și greșite informații. Abia acum adevărul, al meu și al multor colegi ai mei, iese la suprafață.

Medicii nici nu vor să audă

Unii medici, după 9 luni, insistă să-mi repete că aceste simptome derivă din „stres” și „anxietate”.

Unii medici nu cred și nu vor să audă. Ei nu vor să audă adevărul. Aș vrea să le spun tuturor acestor doctori să le mulțumesc că nu au avut același lucru pe care l-am avut eu. Mânia și disperarea au depășit nivelul de rezistență.


Trebuie să fac și a treia doză

Și mai mult, acum trebuie să suport și insulta: fiind profesor, sunt nevoit să mai fac încă o vaccinare, fără să știu dacă asta, având în vedere efectele celei de-a doua, ar putea să-mi dea lovitura de grație finală.

Am crezut că războaiele, genocidele, nedreptatea sunt un lucru destul de îndepărtat (Al Doilea Război Mondial) dar mi-am dat seama că în schimb trăiesc în ele. Aș vrea ca cineva să-mi citească cuvintele și să reflecteze.

Aș dori dreptate din partea acestui stat care ar trebui să-și protejeze cetățenii și, în schimb, exercită martiriul tăcut cu forța. Aș vrea să-mi găsesc liniștea și libertatea. Mi-aș dori să pot merge din nou fără să mă clatin. Mi-aș dori să pot reveni la viață ca Matei din trecut. Adevărul învinge întotdeauna”.