ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Gazeta Românească din Italia atrage atenția asupra riscurilor vaccinării Covid la gravide: tragedie în San Prisco, un oraș de 12 mii de locuitori din provincia Caserta. Aici, o femeie, însărcinată în nouă luni, a descoperit că bebelușul pe care îl purta a murit a doua zi după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer, transmite

Potrivit Il Mattino, în momentul de față există doar ipoteze cu privire la cauzele dramei. Una dintre acestea este o tromboză care a apărut în cordonul ombilical.

O autopsie dispusă de autoritățile judiciare va clarifica cauzele morții și, de asemenea, eventualele legături cu vaccinul.

Tinerii părinți implicați în tragedie au decis să relateze cele întâmplate.

A doua doză de Pfizer

Potrivit rapoartelor, tânăra mamă a primit a doua doză de vaccin Pfizer pe 11 octombrie.

A doua zi s-a prezentat la control cu ​​tatăl micuței, dar medicul ginecolog nu a mai auzit bătăile inimii micuței.

Cuplul, a doua zi, a mers la clinica pentru naștere, dar după cezariană a fost evident că bebelușul nu dădea semne de viață.

În acel moment, părintele a raportat faptele carabinierilor Maddaloni care au demarat ancheta, care speră să facă lumină în această poveste tristă, conchid sursele citate.