ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Gazeta Românească din Italia atrage atenția asupra riscurilor vaccinării Covid la gravide: tragedie în San Prisco, un oraș de 12 mii de locuitori din provincia Caserta. Aici, o femeie, însărcinată în nouă luni, a descoperit că bebelușul pe care îl purta a murit a doua zi după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer, transmite

Potrivit Il Mattino, în momentul de față există doar ipoteze cu privire la cauzele dramei. Una dintre acestea este o tromboză care a apărut în cordonul ombilical.

O autopsie dispusă de autoritățile judiciare va clarifica cauzele morții și, de asemenea, eventualele legături cu vaccinul.

Tinerii părinți implicați în tragedie au decis să relateze cele întâmplate.

A doua doză de Pfizer

Potrivit rapoartelor, tânăra mamă a primit a doua doză de vaccin Pfizer pe 11 octombrie.

A doua zi s-a prezentat la control cu ​​tatăl micuței, dar medicul ginecolog nu a mai auzit bătăile inimii micuței.

Cuplul, a doua zi, a mers la clinica pentru naștere, dar după cezariană a fost evident că bebelușul nu dădea semne de viață.

În acel moment, părintele a raportat faptele carabinierilor Maddaloni care au demarat ancheta, care speră să facă lumină în această poveste tristă, conchid sursele citate.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews