ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproape 70% dintre respondenții ruși ai unui sondaj inițiat de un post de radio din Moscova și-ar dori un președinte precum Maia Sandu, recent aleasă șef al statului în Republica Moldova, informează EVZ.
 
Radioul „Ecoul Moscovei - Ecko Moskva” este proprietatea concernului Gazprom Media. Sondajul poate fi accesat aici.
 
Amintim că Președintele rus, Vladimir Putin, de mai multe ori și-a bătut joc în public de „președintele Dodon”. În 2017, la un forum economic, Putin a răspuns la o întrebare cu „Sprasite o Dadona” (Întrebați-l pe Dodon) o parafrazare a unei celebre sintagme rusești – „Întrebați-l pe bufon”, transmite de la Chișinău Timpul.md.
 
La Chișinău situația stă cam așa: La Președinție avem o persoană agreată de Moscova și în Parlament o majoritate românofobă manevrată tot de Moscova. Adică ce scriam și noi, aici:

COLABORAREA RUSO-RUSEASCĂ "Zeița anticorupției" Maia Sandu, președintele interlopilor Usatîi și Șor sau cât de jos a coborât mafia rusească și securistică de stat. VIDEO