ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bogdan Aiurescu, ministrul de Externe din România a confirmat prezența la reuniunea Forumului Economic Mondial de la Davos (FEM/WEF), potrivit unei liste de pe site-ul organizației globaliste. Maia Sandu, care și-a anunțat deja „susținerea pentru FEM” este, de asemenea, prezentă la datorie. Conform unei alte liste, la Forum mai participă și Adina Valean, soția lui Crin Antonescu, dar ca comisară europeană. VIDEO ÎN DIRECT de la deschiderea lucrărilor Forumului în baza textului.
 
Peste 2.500 de delegați, 5.000 de agenți de securitate înarmați și peste 2.000 de zboruri private individuale vor zbura spre Davos, în Elveția pentru a ne spune nouă, celorlalți, să nu mai luăm bilete de avion și să nu mai conducem mașini pe benzină ca să nu poluăm atmosfera și să mâncăm gândaci în loc de vaci, care vor merge la abator în masă pentru că și ele poluează cu flatulențele lor, comentează Vocea Twitter-ului.
 
Olaf Scholz este singurul lider din G7 care va participa în această săptămână la summitul anual al Forumului Economic Mondial de la Davos, cancelarul german urmând să vorbească pe scena principală pentru a doua oară de la preluarea mandatului său, în 2021, transmite CNBC, potrivit ȘtiriPeSurse. 

Desfășurat sub sloganul „Cooperare într-o lume fragmentată”, în perioada 16-20 ianuarie, participanții includ pe  președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, aflat sub anchetă în Afacerea Pfizer, pe fostul secretar de stat al SUA Henry Kissinger, directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Ghebreyesus, secretarul general al ONU Antonio Guterres, directorul FBI, Chris Wray, directorii executivi ai Amazon, BlackRock și Pfizer, oficiali de top de la Fundația Gates și din rețeaua Soros, precum și editorul cotidianului The New York Times.
 
Lansarea evenimentului o are drept protagonistă pe soția lui Klaus Schwab, Hilde Schwab (video mai jos). Din partea Ucrainei, Volodomîr Zelenski își trimite, și el, soția, pe Olena Zelenski, după cum a anunțat WEF azi.
 
Olena Zelenska (@ZelenskaUA), First Lady of Ukraine, will join the @wef’s Annual Meeting in Davos, Switzerland. https://t.co/pmGTXzEOU5 #wef23 pic.twitter.com/iEanifqUaK
Și ministrul Sănătății din Germania, ciudatul Karl Lauterbach, se mândrește cu participarea sa la Forum, în timp ce, singur-singurel în avion, salvează lumea de încălzirea globală și visează la un nou plan de implementare a pandemiilor globale: 
 
„În drum spre Forumul Economic Mondial de la Davos. Robert Habeck ni se va alătura în câteva momente. Unul dintre subiecte este o mai bună prevenire a pandemiilor. Se instituie un sistem mondial de detectare timpurie a pandemiei, iar țările mai sărace sunt sprijinite. Am contribuit la dezvoltarea acestui „Fond pentru pandemie".”, a scris el pe Twitter.
În acest context amintim dezvăluirile unui pilot care a transmis public că Asociația Piloților Americani este asltată de cereri de piloți nevaccinați pentru Davos. VIDEO:

Fondatorul WEF Klaus Schwab și clica sa urmăresc să domine lumea prin intermediul unei „Mari Resetări”, care are ca scop, între altele, deposedarea maselor de proprietatea privată și introducerea rapidă a unei adevărate Dictaturi Digitale. „Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”, este sloganul lor.
 
Ce anume vor Schwab și FEM și de ce? ActiveNews a răspuns într-o serie de articole disponibile AICI.
 
VIDEO ÎN DIRECT de la deschiderea lucrărilor Forumului: