ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Într-o înregistrare datată 13 octombrie 2021 (video mai sus), generalul maior veteran de război Radu Theodoru, scriitor și aviator, definește cele două surse - internă și externă - de agresiune împotriva Țării și cum ne putem apăra de ele:

„Suntem iarăși agresați de acest așa-zis virus și pun probleme capitale pentru prezentul și viitorul Țării ăsteia: 

Sunt două surse de agresiune împotriva Țării: una e internă și una, externă. Inamicul intern este Arafat, cel care a declanșat etnocidul. Se pare că nu este foarte departe de problemele contemporane (nici) d-l Isărescu de la Banca Națională care nu știu dacă a adus sau n-a adus în Țară Tezaurul pe care l-a trimis în Anglia. Țările limitrofe României și-au adus tezaurele în țară din emigrație. Deserviciul contra propriei țări care sunt golanii din partidele șantajabile și pușcăriabile care sunt adunați în parlament și guvern, care mimează o falsă democrație și o-nlocuiesc subtil sau mai grosolan cu o dictatură și agresivă și lipsită de orice motivație.

Și inamicul extern, care ne viciază viața cea de toate zilele și, în același timp, viciază istoria. Inamicul extern, care îl vizează și pe președinte - ordonanța de serviciu -, parlamentul și guvernul - slugi la ordin -, marea finanță bancară, economică și militară. Concret, clanul Rothschild, care joacă și stăpânește prețurile - prețul energiei electrice și nu numai -, ... lui Rockefeller, care stăpânesc alte surse vitale ale economiei, mânuind arma mortală a prețurilor, adică a bogăției și a sărăciei. Marea finanță care vrea să ne scoată la mezat, la talciocul politic. Jocul inamicului extern pentru distrugerea României este monitorizat de Germania, principala artizană a dezmembrării Iugoslaviei și Cehoslovaciei”, consideră veteranul de război gen. (r) Radu Theodoru.

Acesta susține că, în virtutea unui sentiment revanșard pe care Germania și comunitatea săsească l-ar nutri împotriva românilor pentru „trădarea” de la 23 august 1944 și deportările ulterioare operate de sovietici, motorul actual al Europei ar alimenta prăbușirea din interior a României. Ca să desăvârșească această operă a fost ales Klaus Iohannis, primarul de la Sibiu mutat din fruntea FDGR-ului în cea a PNL-ului și propulsat să conducă republica timp de două mandate prezidențiale. Iohannis și subordonații lui ar fi agenții distrugerii României din interior. După ce a definit problema, Radu Theodoru sugerează și posibile soluții:

„Luați din mâinile lui Iohannis, dușmanul pervers al României, pârghiile anticonstituționale pe care le folosește spre a ne scoate din istorie! Adică măsuri anti-sistem cum sunt: cod fiscal închis pentru străini, favorabil românilor, multinaționalele având aici la ordinul lui 140.000 de mercenari - mai mult decât toată armata română -, mercenari care ies în stradă la porunca lui. Ați văzut cu propriii voștri ochi cum manipulează președintele Țării acest comando împotriva propriului popor.

Puneți magistrații, procurorii, serviciile de informații sub controlul Parlamentului, pe care transformați-l din sluga lui (Iohannis) în reprezentant al poporului, lipsindu-l astfel (pe Iohannis) de pârghiile oculte ale dictaturii lui anticonstituționale!

Lichidați statul paralel, în frunte cu Iohannis plus Arafat! Pentru că această echipă Iohannis - Arafat destramă România. Au produs cea mai gravă ruptură criminală, înaltă trădare: împărțirea poporului român în două fracțiuni antagonice - vaccinați și nevaccinați. O segregație anti-umană, satanică, oferind vaccinaților toate facilitățile, izolând nevaccinații într-un ghetou al foametei și scoțându-i în afara legii și a societății. Este greșeala fundamentală care-l va duce unde merită!

Măi, fraților, nu vă este de ajuns? Cine sunt ăștia, măi? Cine sunt acești doi, Iohannis și Arafat, ce au ei cu istoria românilor în afara urii viscerale? Unul, agentul răzbunării Germaniei, altul, al răzbunării sioniste. Sunteți orbi? De 30 de ani orbecăiți pe alături de adevăr?

Să lichidăm statul paralel, condus de Iohannis, care ne-a distrus economia, făcându-ne slugi la noi în Țară, împrăștiindu-ne tot cu regim de slugă prin străinătăți. Acum ne instalează dictatura sanitară, rupând poporul în două fracțiuni antagonice și, în disperare de cauză, pregătind - fiți atenți! - la secret, cu slugile din Parlament, dictatura militară, adică bumerangul care-l va destrăma.

Români, fiți atenți! Terminați cu infantilismul politic și cu gângăvelile elitiste! Emisarii capitalului bancar care ne-au jefuit au schimbat placa: din cosmopoliți, neomarxiști, homosexuali, elitiști, anti-Eminescu, au devenit patrioți, naționaliști...
 
Întrebați-i unde au fost 30 de ani și ce au făcut pentru România? Câte amenzi au plătit pentru organizarea de mitinguri anti-sistem? De câte ori au fost dați în judecată pentru naționalism și pentru apărarea pământului strămoșesc? Să răspundă cu fapte, nu cu vorbe!”, a îndemnat veteranul de război gen. (r) Radu Theodoru, subliniind că pomul se cunoaște după roade.

Generalul maior Radu Theodoru a fost în aceeași zi și invitatul realizatorului pr. Mihai Păcuraru la emisiunea „Cu inima deschisă!” de la Radio România - Antena Satelor, unde a evocat memoria camaradului său, general aviator Ion Dobran (decedat recent la vârsta de 102 ani). Înregistrarea emisiunii o puteți urmări mai jos. VIDEO: