ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veteranul de Război Radu Theodoru, General Maior Aviator, cu gândirea sa strategică, a ajuns la concluzia că partea bărbătească a neamului românesc și-a pierdut din vigoarea de odinioară. Dacă în perioada războiului, ofițerii intelectuali și țăranii soldați erau în stare să meargă zeci de kilometri prin viscol și cu câteva boabe de mâncare pentru a dezrobi pământurile sfinte ale Basarabiei de hoardele bolșevice, astăzi, bărbații - cel puțin cei din București -, par să nu mai poate merge nici până în Piața Victoriei, cu automobilele personale 4x4 cu scaune încălzite electric, pentru a-și da jos ridicola mască în fața Guvernului de stânga camuflată ajuns la putere în România. Așadar, Generalul consideră că trebuie să facă acest Apel la românce, pentru a schimba fața României. Să dea Dumnezeu să fie auzit de cât mai multe de frumoasele și puternicele noastre Doamne!

Îi prezentăm Apelul mai jos și vom reveni mâine cu opinia bravului român despre chestiunea zilei, a anului dar, sperăm, nu și a deceniului: Vaccinurile anti-Covid.