ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Legendarul general, explorator temerar și scriitor de valoare Radu Theodoru îndeamnă românii printr-un mesaj audio/video remis redacției ActiveNews să meargă la vot și să voteze împotriva celor evident fără de credință în Dumnezeu.

Boicotul nu este o soluție, afirmă experimentat analist, pentru că astfel se dă o putere și mai mare celor care au secătuit România până la stadiul ei de azi, când tot se mai fac planuri de jecmănire a resurselor ei naturale și apoi chiar de dezintegrare, conform dorințelor Ungariei. Partidele care au guvernat și parazitează statul, îl căpușează, au lichidat economia iar instituțiile de forță acționează împotriva propriului popor, afirmă generalul, veteran de război și erou al aerului. În aceste condiții, boicotarea votului va întruni puține aderențe și, în loc să se constituie într-o palmă națională va favoriza actualii guvernanți și UDMR-ului, este de părere profesorul de românism. Nu se duc românii la vot vor câștiga net impostorii, pseudo-clasa politică, nulă și ticăloșită, pușcăriabilă, formată din dușmani ai poporului și credinței, consideră venerabilul dar energicul scriitor.

Generalul mai afirmă că românii nu trebuie să se împrăștie către construcții futile și necredibile pretins naționaliste ci trebuie să se concentreze responsabil către cei care ar putea regla echilibrul parlamentar pentru ca abuzurile prezente să nu mai continue. Strategul și luptătorul pentru cauza românismului afirmă că numai un vot masiv către un partid parlamentar care să contrabalanseze actuala guvernare ar mai putea aduce reprezentarea în spațiul politic a unui punct de vedere românesc contemporan. Este semnalul de alarmă pe care vi-l dau înainte de alegeri, spune generalul, îndemnând românii spre sfaturile și recomandările Sfântului Sinod, de a nu se alege politicieni care batjocoresc familia tradițională, Biserica și pe Dumnezeu.

Prezentăm aici mesajul integral al respectatului general: