ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Către Ministrul Trădării Naționale

Instalat prin fraudă la Ministerul Apărării Naționale

Căruia îi aduc la cunoștință noul act samavolnic, antiromânesc al administrației actuale care demonstrează din nou că este intermediar cu nume românesc a dictaturii globalizante cu sarcina de a desființa statul național România.

Români !

Vă citez din nou din ordinul globalizator numit super-memorandumul de la Strassbourg, capitolul referitor la Biserică, articolul 7 e.

"Începând cu data de 15.07.2017 vor fi desființate toate sărbătorile naționale.”

1. În anul 2022, de Ziua Drapelului am fost invitat la Mausoleul Mărășești să omagiez drapelul în numele veteranilor de război. Au participat: Armata cu gardă de onoare, prefectul a rostit o alocuțiune patriotică, actrița Doina Ghițescu a recitat versuri pe temă. Alocuțiunea mea a fost la obiect.

2. În anul 2023 de Ziua Drapelului guvernul a boicotat Ziua Drapelului pe tot întinsul țării. La Mărășești, simbolul eroismului nostru, nu a fost niciun oficial. Au omagiat drapelul: "Mișcarea Națională 41 Pentru România”, au mai fost reprezentanți ai „Asociației Naționale a Cadrelor Militare din Rezervă și Retragere” filiala Cluj, de la veterani subsemnatul, școlari, vizitatori.

3. UDMR care dictează și el în România a boicotat an de an prezența românească la cimitirul Eroilor, cimitirul militar internațional de la Valea Uzului, județul Bacău, negând, minimalizând, insultând memoria militarilor români căzuți în luptă aici. Mă autonumesc purtător de cuvânt al colonelului Mihail Theodoru care, sublocotenent în campania anului 1916 slujind la drapel în Regimentul 24 artilerie și luptând la Valea Uzului îi ordonă nepotului să apere sacra memorie a celor căzuți acolo.

4. Rușine vouă trădători slujitori ai slugo-statului la complicitatea sau poate cu ignoranța unor judecători ați profanat parcela eroilor români smulgându-le crucile de la căpătâi. Blestemul unui neam întreg pe capul vostru și al urmașilor până la a șaptea spiță.

5. Voi, slugi josnice care interziceți sărbătorile naționale permiteți ungurilor cetățeni ai României să monteze sărbători revizioniste fastuase mascate în batjocură și cu adresă sub numele unui Bathory din neamul călăilor românilor și al secuilor. Complici ai hungariștilor revizioniști participanți activi la dezmembrarea României.

6. Fiți atenți. Stăpânii voștri de astăzi, vor fi acuzatorii voștri de mâine!

Cu scârba de rigoare

Generalul maior aviator, veteran de război

Radu Theodoru