ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Edward (Edi) Iordănescu, testat pozitiv la Covid-19, a afirmat, într-o postare pe Facebook, că are încredere în colegii săi care se ocupă de formația roș-albastră pe perioada absenței sale, transmite Agerpres. 

Gigi Becali este la curent cu situația echipei sale din cauza coronavirusului, dar nu dorește ca fotbaliștii săi se vaccineze, scrie și Ziare.com

Patronul FCSB a afirmat, special pentru Gazeta Sporturilor:

„Conform regulamentului, fotbaliștii care sunt deja vaccinați pot juca fără să mai facă teste. Asta înseamnă că ei pot avea coronavirus si n-avem cum să aflăm asta, dacă nu-i testăm. Dacă joacă având COVID pot face infarct sau atac cerebral din cauza efortului.

Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului care spune că nu se mai fac teste. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci.

Dar FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron.

Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate e ceva periculos ”, a spus Gheorghe Becali, conform GSP.

„Culmea”, Constantin Budescu (32 de ani) -.deși e vaccinat -  și Adi Șut (22 de ani), doi jucători de bază de la FCSB, sunt suspecți de COVID-19, anunță prosport.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, doi fotbaliști din lotul roș-albaștrilor au COVID. La testele rapide, portarul Cătălin Straton (32 de ani) și fundașul stânga Sorin Șerban (21 de ani) au fost depistați pozitiv.  Întreg lotul de la FCSB va efectua vineri o serie de teste PCR, după ce vor veni la echipă și jucătorii aflați la loturile naționale. 
„Edward se simte bine, fără simptome majore”, au transmis sursele GSP. 

Cel mai probabil acesta se tratează conform rețetei recomandate de Gigi Becali și pentru Monica Anghel, vaccinată, infectată și refăcută cu Arbidol și Ivermectină.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews