ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„În 2024 suntem singurii care pot învinge sistemul! AUR este singura alternativă la toate rundele de alegeri!

Dacă în 2024 nu vom ieși la vot pentru a alege schimbarea, atunci ne vom trezi că partidele sistemului (PSD-PNL-USR-UDMR) vor continua să guverneze țara, vor continua să decidă pentru noi.

AUR este singura șansă pentru România. Dacă ratăm această ocazie, atunci peste 8 ani, 12 ani, 16 ani vom avea de ales doar între aceleași partide ale sistemului, aceiași oameni siniștri care au condus România.

Cum au vrut Coldea și slugile lui să ne oprească victoria! Cine sunt acoperiții de pe listele de europarlamentare ale partidelor sistemului

Zilele acestea a bubuit o nouă bombă în sistem. Cazul Coldea a scos la suprafață lucruri ascunse până acum de ochii românilor, dar pe care le intuiam. Dar, cu toate astea, de două săptămâni comisia care ar trebui să exercite un control civil asupra SRI nu a fost convocată, nu s-a întrunit, nu a luat nicio măsură. Este o tăcere deplină din partea tuturor reprezentanților în această comisie, din care AUR nu face parte pentru că partidele sistemului (PSD-PNL-USR-UDMR) nu vor să accepte să numim un membru.

Sunt două săptămâni în care ar fi fost normal ca reprezentanții Comisiei SRI să ia atitudine și să solicite SRI date despre toate actele ilegale și neconstitutionale identificate în legătură cu Coldea și Dumbravă, dar și să solicite o anchetă, pe care să o facă ulterior publică, legată de întreaga activitate a celor doi generali în cadrul SRI. Această anchetă ar fi fost necesară pentru a clarifica implicarea SRI în justiție în perioada Coldea – Dumbravă.

Dar nu a mișcat nimeni un deget! În tot acest timp, au ales să țină AUR în afara Comisiei, să nu ne lase să ne exercităm un drept democratic în calitate de partid parlamentar.

Din păcate, și aceste alegeri, la fel ca toate din ultimii 10 ani, se vor desfășura sub zodia bătăliei din cadrul sistemului pentru putere.

Nu ne-a ajuns oare ca în România să decidă aceleași grupări de băieți deștepți? Nu ne-a ajuns oare să ni se spună că votul nostru nu contează, că ceea ce contează este de partea cui este sistemul?

Așa cum am arătat și azi în conferința de presă din fața sediului DNA, declarațiile date de Marcel Ciolacu cu privire la Florian Coldea, că ar trebui analizat cazul acestuia în CSAT, nu este suficient. Așteptăm fapte concrete de la parlamentarii PSD. Doar că așteptările sunt deșarte atâta vreme cât PSD-ul este condus de o tripletă formată din mai mulți coldiști. Cei trei care se află la conducere PSD în acest moment sunt Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Vasile Dîncu.

În 2024 suntem singurul partid care poate să le strice jocurile!

Vedem că toate celelalte partide sunt infiltrate de către oamenii sistemului, oamenii lui Coldea, ai statului paralel, politicieni care mergeau prin sufrageriile generalilor SRI.

Dincolo de conducerea PSD, numai dacă ne uităm la lista PSD-PNL pentru alegerile europarlamentare este suficient. A spune despre Mihai Tudose, cel care deschide lista PSD-PNL, că este omul serviciilor este un adevărat pleonasm. Mihai Tudose a fost coleg de doctorat cu Florian Coldea. Asta spune totul.

De partea cealaltă, USR iese la înaintare cu creația sistemului securisto-comunist Vlad Voiculescu, cu Dan Barna și toți sponsorii lor dubioși, începând cu Matei Păun.

Aceștia sunt oamenii noi pe care îi propun PSD-PNL-USR. Creațiile unui sistem care a distrus România timp de 35 de ani, un sistem căruia nu i-a păsat de viețile pe care le distruge, de afacerile românești, de tot ce are țara noastră mai sfânt. Au prădat tot! Iar în 2024 vor să își continue sistemul mafiot!

2024 este șansa noastră, a românilor! AUR este schimbarea în 2024 la toate rundele de alegeri. 5 buletine de vot – 5 ștampile pe AUR!”
 
 
Simion solicită excluderea lui Dîncu de pe lista de europarlamentare

„Trebuie să spargem această liniște mormântală care a cuprins partidele politice și Parlamentul de două săptămâni. (…) Nu ne lăsăm până nu demascăm toate ițele statului paralel, vom lupta împotriva acestor aranjamente. Dacă ei nu vor, noi o vom face. Un ultim apel către Marcel Ciolacu: să îl retragă de urgență de pe lista europarlamentarilor PSD-PNL pe Vasile Dîncu, omul care a fost și este în continuare aproape de generalul negru Florina Coldea și implicat în toate guvernele, în toate dedesubturile statului paralel”, a declarat George Simion în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție.

„De două săptămâni este o tăcere mormântală pe culoarele Parlamentului. De două săptămâni, comisia care ar trebui să execute un control civil asupra Serviciului Român de Informații nu a fost convocată, nu s-a întrunit, nu a luat nicio măsură. Serviciul Român de Informații, în arhitectura statului, român nu este de capul lui. Teoretic, are un control parlamentar, practic, în această legislatură, cât am fost noi în Parlament, din decembrie 2020 până acum, mai degrabă SRI i-a controlat pe parlamentari decât să fie invers. De două săptămâni de zile nu mai este voie cu declarații politice în Parlamentul României, sesiunea de declarații politice a fost suspendată”, a spus Simion.