ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sunt tare bucuros și mândru de voi, cei care ați participat la evenimentul de duminică de la Mausoleul Mateiaș. Așa cum am spus și când eram pe scenă, voiam să fiți în locul meu să vedeți cât de mulți și cât de frumoși erați!

Las, mai jos, în rândurile ce urmează, ceea ce am spus aseară, în fața Mausoleului Mateiaș, astfel încât, așa cum vă rog mereu, mesajul să ajungă la cât mai multe persoane.

Suntem la mausoleul eroilor noștri, aici unde bravii noștri ostași au ținut piept puterilor centrale în Primul Război Mondial, refuzând să se lase bătuți și refuzând să-și vadă țara cotropită. Atunci a avut cine să se bată cu nemții.

Și acum mă uit la voi și văd că avem oastea, trebuie să o înarmăm la vot pe 9 iunie și să ne batem iarăși cu nemții!

Citeam în drum spre voi o scurtă istorie a bătăliilor duse în zona Mateiașului, acțiunilor grupului Nămăiești, condus de generalul Traian Găiseanu, care a reușit să reziste unui inamic net superior echipat și mult mai bine pregătit.

Cam așa ne batem și noi acum cu Partidul Corupt Comasat. Ei n-au făcut niciun pas înapoi.

O lecție pe care ar trebui să o luăm în seamă, mai ales în acest an deosebit de important.

Am venit aici la Argeș pentru a declara război securiștilor care au prădat România în ultimii 34 de ani.

Pentru că ne-au călcat rușii, ne-au călcat nemții, ne-au călcat diferite imperii, fanarioții. Dar cum ne-au călcat hoții ăștia și cum au distrus țara în 34 de ani, n-a făcut-o nimeni…

Și nu doar securiștilor, ci și întregii clase politice care nu doar că a girat jaful pus la cale de către băieții șmecheri din sistem, ci și a contribuit din plin la acesta.

Prea mult s-au crezut ei de neatins, prea mult au făcut tot ce le-a trecut prin cap în țara noastră dragă. A venit momentul să-i aducem cu picioarele pe pământ!

Probabil l-ați văzut și voi în ultima săptămână pe generalul negru, pe Coldea, câmpul tactic al sistemului care transformase justiția în propria lui ogradă.

Omul, dacă putem să-i spunem "om”, creat în laboratoarele lui Băsescu, ca și Kovesi, care căra efectiv valize cu bani în Irak pentru prietenul covrigarului Marcel Ciordacu, pentru Omar Haissam.

Și omul ăsta vrea să ajungă președintele țării, tovarășul de vânătoare al lui Omar Haissam. Numai peste noi, dacă vor trece!

Mai știe cineva, chiar așa, ce s-a întâmplat cu banii ăia, cu valizele alea, cu răpirea din Irak? Nu!

Ca și cu mulți alți bani. Întreb și eu așa retoric, pentru că știm cu toții unde au ajuns, de fapt, în buzunarele băieților cu epoleți, cum se cuvine.

Știți, într-o țară normală, cum ni s-a promis în 2014, acest individ Coldea ar fi fost judecat pentru înaltă trădare, la fel ca și mulți alți securiști și politicieni care au subminat economia națională în ultimii 34 ani.

Cred că de asta au scos din Codul Penal pedeapsa pentru subminarea economiei naționale.

Din păcate, trăim încă în România lor, în țara capturată de interesele unor corupți care au știut doar să vă fure, să vă mintă și să vă batjocorească.

În schimb, ei candidează fără nerușinare.

Varanu’, Mogulu’ – Dan Voiculescu, are partid. Îl știți? Cel care a furat banii României, banii securității prin Crescent, are și televiziune.

Antena 3 e aici? Transmite? Digi24 e aici? Toate celelalte televiziuni ale mogulilor și ale varanilor sunt aici?

Auziți voi? Tupeu, în 2024, la securistul de Dan Voiculescu să votați căluțul… La Prahova aici, în județul vecin, este securistul cu Lamborghini de la Prahova, marele liberal Dumitrescu, candidează în continuare, deși se jură că nu fură și l-a prins DNA-ul cu prada și cu mita în gură. Ăștia sunt, la București îl avem pe Burduja, care-și face campanie din banii furați de tăticu de la Bancorex.

Acum s-au aliat securiștii între ei. Ăștia ai lui Coldea cu ai lui Băsescu și cu ai lui Orban. Alt chitarist și ăla. Vin de la Severin, am fost de la 9.30 dimineața acolo. Știți cine candidează? Hoțul de la Energie. Hoțul Virgil Popescu candidează la primărie împotriva acestor oameni.

Dacă le merge cu fraudarea voturilor, va ajunge europarlamentar. Și în loc să-l aveți acolo pe Gheorghe Piperea, pe Claudiu Târziu, pe Cristian Terheș, o să-l vedeți pe Hoțul Virgil – trece la următorul nivel. Se duce la Coana Europa să fure cot la cot cu Ursula von der Leyen. Și vă zic că se fraudează alegerile pentru că acolo Virgil Hoțul cumpără la greu voturi. O mie de lei votul. Și-a trimis azi gorilele să ne bată pretinzând că ar fi membri AUR nemulțumiți. Și asta se întâmplă peste tot prin țară. Știu că am fost cu voi în campanie. Aparatul Primăriei, mult, mult prea mare, scos în campanie. Se întâmplă voturi cumpărate, intimidări și bătăi.

România electorală a partidului corupt, comasat. Dar mai avem încă o săptămână de răbdat. După aia o să le administrăm acestor trădători un șoc pe care îl vor ține minte toată viața lor.

Decembrie 2020 a fost mic copil!

Mă bucur, mă bucur mult să vă văd așa de determinați, așa de hotărâți, așa de frumoși, așa de mulți! Suntem uniți, suntem mulți și suntem puternici! Și sunt convins că anul ăsta, românii de care le e frică lor – că de asta au comasat alegerile, o să le dea acestor securiști care și-au bătut joc de România cea mai mare lecție din viața lor.

Gata cu bătaia de joc! Gata cu minciunile! Gata! Este timpul să luăm atitudine și să ne apărăm interesele noastre, ale românilor!

E momentul să punem piciorul în prag și să ne recăpătăm suveranitatea, într-o Europă a națiunilor în care să fim și noi respectați. A venit vremea să ne ridicăm în picioare după 34 de ani de stat în genunchi și să-i privim direct în ochi pe cei care au încercat să ne supună în acești ani.

Vă spun sincer, este probabil ultima noastră șansă pentru a pune România pe un făgaș normal. Vedem deja ce se întâmplă în restul Europei. Atacuri teroriste zilnice, asalturi ideologice la care sunt supuși copiii noștri, care sunt învățați încă de la vârste fragede, că își pot schimba sexul.

Vor să ne interzică să ne mai încălzim pe lemne, vor să ne interzică centralele din apartamente, vor să ne oblige să mâncăm viermi și gândaci pentru că, mai nou, vacile poluează. Eu am avut vaci la țară, am crescut cu lapte de vacă. Nu asta e problema, nu vacile poluează, corupția poluează. Și de corupție trebuie să scăpăm noi, în România! Singura noastră opțiune pentru a ne împotrivi este să trimitem cât mai mulți oameni ca cei din spatele meu! Cât mai mulți patrioți în Parlamentul European, patrioți care se vor opune tuturor acestor idei bolnave, neomarxiste.

Iar AUR este cu siguranță singura mișcare politică din România care nu și-a făcut ascunsă intenția de a lupta până la capăt pentru a se asigura că astfel de propuneri nu se vor implementa în țara noastră. Noi vorbim deschis despre aceste lucruri în timp ce europarlamentarii PNL și PSD au votat pe linie toate idioțeniile venite de la Bruxelles, pentru că așa le-au cerut stăpânii lor. Ei bine, singurii noștri stăpâni sunteți voi, românii, nu Franța, nu Germania, nu Statele Unite, nu Rusia, nu serviciile de informații, VOI!

Alături de voi, alături de cei care candidează aici, în județul Argeș – profesori, ingineri, doctori, oameni din comunitățile voastre care se vor implica în primării și în guvernările locale pentru a ridica țara, alături de cetățenii acestei țări care au fost mințiți să creadă că nu ei dețin cu adevărat puterea. De câte ori ați auzit în campania asta: Eh.. toți sunt la fel… Eh.. nu contează votul meu, ca să vă determine să nu ieșiți la vot, să rămână Partidul Comasat și primarii lor corupți în funcție. Noi spunem la toate astea NU!

Anul ăsta, asta trebuie să le facem, să le amintim fraților noștri că ei sunt cei care conduc această țară, nu securiștii, nu politicienii din umbră, nu! Venim în fața voastră cu acești oameni de valoare, avocați, antreprenori, preoți, oameni buni care au curajul să iasă în față și e greu! În multe localități din țară, de frica primarului și de frica corupților, este greu să ai curajul să candidezi, să te pui pe listă la Consiliu, să numeri corect voturile în secțiile de vot, pentru că îți dă foc primarul, pentru că te bate, în plină zi te calcă cu mașina pe stradă! Asta este România sistemului comasat, corupt! Vă mulțumesc că existați! Voi sunteți temelia! Vedeți?

Uitați-vă în jur cât de mulți sunteți și suntem la fel în fiecare județ! Noi suntem forța care are curajul să se împotrivească unui sistem antiromânesc, să ne luptăm cu niște politicieni care par absolut indispuși să renunțe la putere în mod democratic și comasează alegeri. În timp ce noi îl avem pe Cristian Terheș, pe Claudiu Târziu, pe Gheorghe Piperea, ca și candidați, românii adevărați care au demonstrat că sunt gata să se jertfească pentru acest neam, ei cu ce se laudă? Cu hoțul Virgil care a pus la pământ sistemul energetic românesc. Cu Rareș Rujatu’ care taie pensiile speciale de 600 de zile. Le-a tăiat de trei ori mincinosul până acum, așa a zis: Eu am tăiat pensiile speciale de trei ori. Ai tăiat și pensia lui Coldea?

Sunt furios, dar sunt furios pentru că am mers mult prin țară și am dat peste multe bătrânici care n-au pensie sau au pensie de 1200 de lei după ce au muncit 25 de ani.

Nu e posibil așa ceva! De asta ori punem pumnul în fața furtunii, ori pierim! Și dacă tot am vorbit de candidații lor, nu pot să nu-l amintesc și am vorbit și de Coldea Borfașu’. Pe locul 8 la Partidul Comasat este marele prieten al lui Coldea – este domnul Vasile Dâncu, marele sociolog, marele profesor, care este plătit din banii voștri de ani de zile ca să vă mintă cu sondaje false. Mai aveau puțin acum câteva săptămâni și spuneau că AUR-ul dispare, că nici nu mai face pragul electoral, că ne destructurăm. Au vrut să ne îngroape, dar n-au știut că suntem semințe, n-au știut că suntem urmașii eroilor de acolo, din mausoleu!

Anul acesta, cu toții avem oportunitatea să fim apărători ai patriei române, să facem parte din oastea legendară a lui Ștefan cel Mare și Sfânt, a lui Vlad Țepeș, a lui Mihai Viteazu și Mircea cel Bătrân. Ori câștigăm tot, ori rămânem în istorie drept cei care au îndrăznit să ridice capul, dar n-au fost îndeajuns de uniți încât să izbutească. Dar dacă ar fi să mă iau după căldura cu care suntem primiți prin toată țara în ultima lună, eu zic totuși, că într-un final, românii s-au trezit acum ori niciodată din somnul cel de moarte și s-au unit!

Ne-am unit pentru a ne salva țara! Noi suntem schimbarea în anul 2024 la toate rundele de alegeri! Vorbiți cu toți în această săptămână avem cinci buletine de vot!

Puneți cinci ștampile pe AUR!

Dumnezeu să binecuvânteze România!