ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu 4 zile înainte de alegeri, imediat după ce i-am solicitat lui Marcel Ciolacu să îl retragă pe acoperitul Vasile Dîncu de pe lista pentru alegerile europarlamentare, statul-paralel și-a trimis organele de forță pentru a-i aduce la audieri pe zeci de apropiați de-ai mei și membri din echipa de campanie AUR. Motivul? Să dea declarații despre mine!
 
Mă așteptam ca Ciolacu să facă o mișcare săptămână asta, să încerce să manipuleze opinia publică pentru a scoate AUR din competiția electorală, dar nu credeam că este atât de disperat încât să își trimită lacheii pentru a ridica oameni nevinovați de la casele acestora pentru a-i duce la parchet, unde sunt intimidați și amenințați pentru a da declarații false despre mine.

Disperați fiind că au văzut ultimele sondaje reale, care arată susținerea masivă de care se bucură AUR în rândul românilor, păpușarii care îl controlează pe Ciolacu au decis să iasă la un atac riscant, știind foarte bine că este singura șansă a lor de a ne opri. Stiu că nu pot câștiga în mod democratic, așa că se folosesc de toate pârghiile pentru a scoate AUR de pe scena politică.

Faptul că AUR a fost vocal cu privire la Coldea, la Dîncu, are consecințe. Faptul că nu am fost dispuși să facem blat cu statul-paralel, așa cum au făcut-o tot restul partidelor din țară, a atras mânia acoperiților care nu vor să își vadă puterea dispărând după alegeri.
 

Am un singur lucru să le spun acestor corupți securiști care cred că pot controla în continuare destinul României: domnia voastră a ajuns la final. Nu ne veți intimida, nu ne veți opri! Atât timp cât avem românii de partea noastră, nimic nu ne poate doborî!

Ați încercat să ne infilitrați oameni în partid, detonându-i la momentul potrivit, și nu ați reușit să ne ucideți. Ați încercat să ne racolați membrii zi de zi, dar noi tot am continuat să creștem și să ne consolidăm. Ne-ați intimidat, ne-ați amenințat, iar acum ați trecut la pasul următor, încercând să ne anchetați și să ne scoateți din jocul electoral. V-ați folosit toate cărțile din mânecă, crezând că românii sunt proști și vă vor crede.

Marcele, Dîncule, acoperiților, un singur mesaj am pentru voi: mergem până la capăt! Dacă aveați impresia că o să ne speriem de niște parveniți care cred că dețin puterea, atunci nu ați înțeles absolut nimic în ceea ce privește această mișcare patriotică.

Vreți să interziceți AUR? Vreți să mă puneți în cătușe? Atunci trebuie să treceți de votul românilor duminică la vot! Să vă vedem, nenorociților!