ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


George Simion și-a convocat, astăzi, susținătorii la sediul CNA, instituție a statului român, care analizează emisiunile difuzate de televiziunea Realitatea Plus, 

Este vorba despre producțiile în care a fost promovată inițiativa AUR de a oferi consultații medicale printr-o caravană mobilă, relatează Evenimentul Zilei.

Reprezentanții instituției de stat iau în considerare aplicarea unei sancțiuni, postului de televiziune, pentru propagandă politică în favoarea AUR. Iar acest lucru nu-i convine lui George Simion.

Deputatul AUR și-a chemat susținătorii și membrii de partid la sediul CNA, pentru protest, încă de la prima oră, în timpul dezbaterilor.

Protestatarii susțin că se opun introducerii cenzurii în televiziune. În opinia lor, CNA reprezintă mafia în condițiile în care va sancționa televiziunea Realitatea Plus.

George Simion a susținut, într-o transmisiune de la locul protestului că „spitalul mobil AUR nu trebuie cenzurat”.

„În dimineața asta am venit în fața CNA-ului pentru a spune un «NU» hotărât felului în care se încearcă introducerea cenzurii. În dimineața asta am venit pentru a spune «CNA Mafia», pentru a spune cu toții că spitalul mobil AUR nu trebuie cenzurat și că se încearcă oprirea tuturor lucrurilor bune în țara asta. Suntem mulți. (…) Împreună suntem o putere. Veniți alături de noi”, a declarat George Simion, la sediul CNA.

VIDEO: